GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 21 de novembre del 2011

Qui sóc? - 001



Avui estrenem un joc nou. Nou al XAREL-10 però no me l'he inventat jo, està basat en una iniciativa blogaire que ASSUMPTA i FERRAN van proposar, amb força èxit, l'any passat quan ens van fer ensenyar les nostres fotos infantils. Doncs jo he fet el mateix, aconseguint que alguns personatges (més o menys famosos) ens ensenyin com eren de nens per fer-vos jugar intentant descobrir qui són.


Espero que us agradi aquest nou repte que, a partir del mes que ve, formarà part dels meus enigmes especials dels divendres. Ja sé que avui no és divendres però és que aquesta setmana és especial i no us posaré cap més enigma que aquest... així agafareu forces pel Concurs del Post 1000 que, com veieu al comptador de la barra lateral, ja s'apropa. :-)) 

Però el primer és el primer: Qui és aquest nen amb la pilota? ;-D


QUI SÓC?

Quan fa temps que no veiem una persona, i volem ser amables, sempre li diem: Ostres, si no has canviat gens!. Generalment es tracta d'una mentida pietosa, el pas del temps sol ser implacable i, en més o menys mesura, els anys fan irremeiablement la seva feina sobre el nostre aspecte.

Espero que, en el cas del personatge d'avui, aquesta feina del pas del temps no hagi estat feta molt a consciència i que això us impedeixi descobrir qui és. De totes maneres, si això passés sempre em podeu demanar alguna pista, no? ;-D

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A "El Porquet"
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

12 comentaris:

jpmerch ha dit...

Dues pistes, per favor!

Carme Rosanas ha dit...

Ara mateix el primer personatge famós que se m'acudeix és que sigui tu!

I potser si que hi tens una retirada... (aix! però què dic, si no et conec!)

Bromes a part, no em recorda ningú... dues pistes més per a mi si us plau!

Tot i així com que porta pilota diré: el "Charlio" Reixac!

Jp, no et coneixia, tu si que estàs canviat! Ni amb mentida pietosa no colaria que estàs igual! Què t'has fet? Estàs bé? Una mica borroset... se't veu! ;)

El porquet ha dit...

Xavi Hernández... i no ho dic tan pel nen de la foto com pel paisatge de la foto, amb un primer pla amb el que semblarien encara antics camps de conreu i una ciutat industrial de rerefons que sembla en expansió per aquests camps... una imatge, fa un temps, molt vallesana.

jpmerch ha dit...

Carme, la meua gavina, en veure ahir el mapa tot ple de gavines, va decidir anar-se'n una temporadeta i m'ha tocat anar correns aquest matí a un fotomató.

jpmerch ha dit...

Porquet, t'estàs basant en l'alçada.

Sergi ha dit...

Jo he pensat com el Porquet, però no per res concret. Bé, sí, per la robeta, he pensat que ha de ser algú amb una edat semblant a la meva, i m'ha vingut al cap en Xavi Hernández, però ves a saber.

Mmm... post 1000... a veure quina ens en prepareu...

Assumpta ha dit...

Doncs bé, no en tinc ni idea però jo diria que NO pot ser un futbolista, que que seria massa fàcil i no crec que en MAC ens ho faci tan senzill "a la primera", abans de que surtin unes quantes opcions i li comencem a demanar pistes, així que... jo diré... uhmmm...

Anava a dir un polític... però no, tampoc crec que en MAC s'arrisqui a posar un polític, que això se li ompliria de comentaris no massa macos...

I, finalment em decantaré per... MARC PARROT!! :-))

Què passa? De petit bé havia de tenir cabell, no? (Suposo)

***********

MAC, ja pots començar a donar més pistes :-))

Assumpta ha dit...

Ostres JOTAPÉ, quin canvi!! :-))

Així, en secret, et diré que a vegades m'havia passat fer-te alguna brometa amb el tema de la gavina hehehe però jo sóc pacífica, a més que no totes les gavines seran iguals!! :-DD

Outsider friar ha dit...

És el Xavi Hernàndez reflexat en un d'aquells miralls que engreixen

Puigmalet ha dit...

Aquest joc l'Assumpta i jo mateix fa temps que el juguem amb la imatge del perfil. Endevinar els altres és realment complicat!

McAbeu ha dit...

Us heu fixat que el mateix objecte, la pilota, serveix de pista a la CARME per pensar en un futbolista i actua just en sentit contrari en el cas de l'ASSUMPTA que els descarta d'entrada perquè seria massa fàcil. :-))
Segurament totes dues haurien necessitat alguna pista més, com JPMERCH o PUIGMALET, però aquesta vegada no caldrà posar-ne cap perquè EL PORQUET, XEXU i OUTSIDER FRIAR encerten que aquest nen és el futbolista Xavi Hernández. Felicitats!!

Assumpta ha dit...

Qui ho havia de dir que finalment seria en XAVI!!

Per cert, quina gràcia que fa el Mini-Mac amb expressió pensativa, preguntant-se qui és? ;-)))

Publica un comentari a l'entrada