GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 25 d’agost del 2010

260.- Dos titulars del diari

260.- Dos titulars del diari d'avui: “Un polític troba un maletí ple de diners però es tan honrat que sense obrir-lo avisa la policia perquè el reculli” i “Els policies anti-avalots no van dispersar la gent que es manifestava pacíficament”. No hi veus res d'estrany?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Quim Soler "

11 comentaris:

Quim Soler ha dit...

De fet, podrien ser reals, veient el nivell d'alguns periodistes del país.

En el primer,si no l'ha obert, com sap que el maletí està ple de diners? i on diu "... es tant honrat..." ha de dir "... és tan honrat..." i on diu "per que el reculli" ha de dir "perquè el reculli" i on diu que "avisa a la policia" ha de dir "avisa la policia"

I el segon, si la gent es manifestava pacíficament, què hi feien els polis anti-avalots? ( a part que sobra una "a" entre "dispersar" i "la gent").

McAbeu ha dit...

QUIM, he corregit els errors ortogràfics que tan amablement m'has fet veure.

Quim Soler ha dit...

Coi, Mac, creia que formaven part de la solució!

Elfreelang ha dit...

Home sí és tan honrat que no ha obert el maletí no pot pas saber sí és ple de diners!!!
i l'altra no la veig tan clara si són policies anti-avalots i la manifestació era pacífica hi ha alguna cosa que no quadra...i el titular és una enganyifa "no van dispersar" i què és com si un titular de diari posés: Avui el tribunal constitucional no ha impugnat cap llei catalana ( bé en aquest cas sí que seria una gran notícia )

kika ha dit...

doncs jo afegiria que el primer conté una contradicció: que si és polític no pot ser honrat per definició!

Ferran Porta ha dit...

Aaapa, Kika, no siguis tan dura! N'hi ha, d'honrats, clar que n'hi ha. Altra cosa és que tinguin poders paranormals, i vegin el contingut de maletins sense obrir-los...

Mireia ha dit...

Podrien, sense cap mena de problema, ser reals del tot perquè, certament, el nivell de rigorositat de la premsa ha caigut en picat.

sànset i utnoa ha dit...

"polític" i "honrat"? això és un d'aquells enigmes com el d'aquella ditxosa escala que no té ni principi ni final o alguna cosa així!

*Sànset*

Assumpta ha dit...

I si el polític tenia poders mentals? Sempre malpensant, eh?

:-DDDD

Anònim ha dit...

Quin crac de polític que sabia que hi havai diners sense obrir-ho! La feina dels anti-avalots és dispersar a manifestants que no provoquen cap problema?!

McAbeu ha dit...

Com molt bé heu vist, aquests titulars en lloc d'informar ens desinformen: 260.- Si el polític no toca el maletí com sap que contenia diners?. Si la manifestació era pacífica perquè els havien de dispersar?.

Publica un comentari a l'entrada