GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 28 d’agost del 2010

Enigmes de la vida (16) - QUI SOM

Amb aquest mateix títol, QUI SOM, en XEXU va fer no fa gaires dies un post inspirat per un apunt anterior de l'ANNA TARAMBANA on arribava a la conclusió de que som BLOGAIRES, en el sentit que mirem la vida des dels ulls del blog. Ell deia que, i cito textualment, "...ser blogaire és una cosa que portem dins tots els que estem per aquí... ...perquè seguim veient posts a tot arreu...".

Aprofito per fer-vos un dels meus Enigmes de la Vida i us pregunto:
Hi esteu d'acord?

Jo li vaig fer un comentari, on li deia que el meu blog no era un blog "normal" perquè, com sabeu de sobres, no hi explico el que em passa però que reconeixia que és cert que cada vegada em miro més el món real en funció d'aquest món virtual.

Un exemple és aquest ENIGMA POLÍTIC que em va venir al cap al descobrir un bloc de pisos a Tarragona que es diu "Edifici President" i un altre és el que escriuré ara que també em va venir al cap quan anava en cotxe cap a Tarragona i que em va fer girar, aturar-me, baixar del cotxe, fer dues fotos amb el mòbil i, en definitiva "perdre" deu minuts amb la intenció de fer-ne un post però que quan vaig arribar a casa vaig descartar perquè ja no em va fer la mateixa gràcia que la primera vegada que ho vaig veure i vaig pensar que no valia la pena.

Però com que en aquell post, en XEXU també ens demanava que recuperéssim un d'aquests "apunts descartats" que tots tenim doncs ho faig a continuació i us deixo decidir a vosaltres si val la pena o no. ;-)

L'APUNT QUE NO VAIG FER

EM DIC MAC

Tots sabeu que m'agraden els jocs mentals, només cal veure el meu blog, i també gaudeixo participant en moltes de les iniciatives de la Catosfera, només cal veure aquest apunt :-D, per això des de gairebé el principi de tenir blog sóc un client assidu dels Jocs Literaris d'en Jesús M. Tibau.

Hi participo cada dimecres i no ho faig, em podeu ben creure, pel premi sinó pel gust de jugar. Però això no vol dir que no m'agradi guanyar i que no em faci molta il·lusió el premi que em va correspondre per ser el guanyador dels Jocs de juliol, un lot de llibres infantils del Pallasso Muniatto i la possibilitat de que el meu nom surti en un dels contes del proper llibre d'en Tibau "I un cop de vent els despentina" que publicarà el proper febrer o març.

I em va fer tanta il·lusió que vaig decidir que hi apareixeré amb el meu nom real (em sembla que ha arribat el moment de confessar que Mac McAbeu és un pseudònim :-DD). Potser perdré l'anonimat però penso que l'ocasió s'ho val.

Però per altra banda, encara que només sigui un pseudònim el nom de Mac McAbeu m'agrada i me l'estimo molt per això no el vull abandonar. Continuaré utilitzant-lo aquí i per reforçar-lo una mica més he pensat fer-ne una campanya publicitària. Em sembla que he trobat un bon lema curt, clar i directe:


La idea és bona, no m'ho podeu negar, però no sabeu el que val la contractació de tanques publicitàries per tot el país. Com que no m'arribava el pressupost, he hagut de buscar patrocinadors i per sort n'he trobat un que, a canvi de posar una mica de la seva publicitat al rètol m'ha dit que es farà càrrec de tot. He acceptat però no sé si he fet gaire bon negoci.

Jutgeu-ho vosaltres mateixos, voleu dir que queda ben clar el meu missatge en aquesta tanca publicitària?

21 comentaris:

Lluïsa ha dit...

Sincerament no crec que aquesta publicitat t'ajudi gaire a fer conèixer el teu nom. Em veure la foto, els ulls m'han anat directament a l'hamburguesa i si això és un rètol de carretera, dubto que la majoria tingui temps de veure les lletres.
És només una sensació, però diria que no has fet massa bon negoci amb aquest patrocinador.

JJMiracle ha dit...

A veure si t'haurem de dir Big Mac, a partir d'ara! No ho sé… això de fer negocis amb grans multinacionals…

zel ha dit...

Jo sí, que accepto la proposta, em dic mac, perquè mai em faria pensar en hamburgueses, i menys aquestes, està bé, BigMac!

Carme Rosanas ha dit...

Em sembla una publicitat molt adequada, :) Com que ets un gran blocaire, no em sembla gens malament dir-te Big Mac!

Una big abraçada

Elfreelang ha dit...

Molt bona una molt bona pensada gran Mac! o millor gran mag!

Ferran Porta ha dit...

Haha! A mi m'ha fet riure molt; ben trobat, Big! (o era Mac?)

Montse ha dit...

Big mac m'agrada molt! (i això que no hi vaig mai, als macdonalds, ecsss)

Ada ha dit...

Jajaj!! Qué graciós, el Gran Mac!!
Un saludet!

Sergi ha dit...

Hahaha, i aquest és el que diu 'no, si és que el meu blog no és normal, perquè no hi escric les meves coses, hi faig enigmes i tal...', hehehe. Malalt! Em pensava que aquestes coses només les feia jo de veure un rètol que em recorda a un blogaire i fer-li fotos. I tu t'has trobat a tu mateix! Una temporada els de Caixa Catalunya tenien un anunci a les oficines que posava amb lletres grans 'Bona nit i tapa't'. No li vaig poder fer cap foto i em va saber greu.

Molt ben trobat Big Mac, trobo que el nom t'escau!

Per cert, respecte a la teva pregunta de si estem d'acord amb les afirmacions que jo vaig fer... doncs sí, mira tu, hi estic d'acord.

Mira, paraula de verificació: jijigin, ja veus...

Mireia ha dit...

je, je, mira que he rigut a gust!!

captaire ha dit...

Això vol dir que a partir d'ara els que encertem un enigma tindrem una hamburguesa de premi?

McAbeu ha dit...

LLUÏSA: Eh que si?, a mi també m'ho va semblar que m'enredaven... ;-D

P-CFACSBC2V: Ara ho veig que no són gaire de fiar, hauria d'haver llegit la lletra petita. :-DD

ZEL: No sé, no sé... "Em dic Mac" si que va ser la meva proposta això de "big mac" ho van afegir ells :-))

CARME: No em fa gaire gràcia aquest nom però si que m'ha fet gràcia que m'ho diguis, així que moltes gràcies. :-)))

ELVIRA: Me n'alegro que t'hagi agradat. Mira,així en català sona més bé! :-DD

FERRAN: Fer riure era l'única finalitat d'aquest post. I millor deixem-ho en Mac :-))

ARARE: Quin èxit aquest nom, al final em convencereu. ;-D

ADA: Estic content que t'hagi agradat. Et torne el saludet!

XEXU: Així vols dir que ja no tinc cura?. Massa temps exposat a això de la Catosfera ja ho provoca això. :-D
Jajaja, està bé que demostris coherència estant d'acord amb les TEVES afirmacions. :-DD
I sobre les paraules de verificació algun dia en podriem fer un post... "buenu" jo no que al meu blog només hi faig enigmes i tal. :-DDD

MIREIA: Es tractava justament d'això. :-))

CAPTAIRE: El contracte de patrocini només inclou la publicitat en tanques, ho sento. :-DD

rits ha dit...

Mac? ah, i jo que pensava que venia de mag per fer màgia amb els teus enigmes!!!jejeje

Assumpta ha dit...

Ostres, què booooooo!! (El post, no l'hamburguesa... vull dir) :-DD

M'ha fet pensar amb... "Bond, James Bond"... doncs "Em dic Mac, Bic Mac" :-)))

A vegades descartem posts que són boníssims (el post, vull dir... no l'hamburguesa) i és una sort que en XEXU hagi proposat aquesta mena de rescats o indults als pobres articles mig oblidats ;-)

En quant a la pregunta d'en XEXU, jo crec que sóc un cas extrem de "Bloguitis aguda" de gairebé tot en faig un post (mentalment)... és greu!!!

PROPOSTA: Aquesta mena d'enigmes de la vida estan molt bé, els hauries de fer més sovint! :-)
El teu blog seguiria sent un "temàtic" total i, de passada, a través d'ells, podries deixar de dir això de que "no ets un blogaire normal" :-))

NOTA FINAL:
Si voleu menjar hamburgueses bones de veritat, aneu al VIENA, patrocinador oficial del Blog de l'Assumpta.

Assumpta ha dit...

Ah!!! Eeeeei, que això de fer un post amb les PARAULES DE VERIFICACIÓ ja ho vaig fer jo fa temps... i en tinc més de reserva per fer-ne un altre... shhhh!! :-PP

http://blogdeassumpta.blogspot.com/2009/01/petit-diccionari-verificat.html

Mireia ha dit...

Molt bona gran Mac

McAbeu ha dit...

RITS: Doncs a mi m'agrada molt la màgia, encara que no en sé fer, així que m'ha fet il·lusió això de Mag dels Enigmes. :-))

ASSUMPTA: Això de "Bloguitis Aguda" és una malaltia i a més és molt dolenta (l'hamburguesa, vull dir, no la malaltia :-DD). Aquesta "malaltia" no és gens dolenta, ha quedat comprovat que la tenim tots els blogaires i encara que jo intentava vacunar-me amb això de que "el meu blog no és normal, només hi poso enigmes, etc" ja veus que m'he encomanat igualment. :-D
Potser si que m'animaré a fer més "Enigmes de la Vida", però no em comprometo a cap periodicitat, que ja saps que la inspiració va com va i ve quan ve. :-))
Molt bo (fins i tot més que les hamburgueses del Viena) el teu diccionari verificat, aleshores encara no ens coneixíem que sinó hi hagués deixat un "coment" amb uns bons "anguments". :-DDD

MIREIA: Moltes gràcies, gran Mireia. :-)

sànset i utnoa ha dit...

Jo afegiria:

M. H. Big Mac.

*Sànset*

McAbeu ha dit...

SÀNSET: Ho trobo exagerat, però s'agraeix. ;-DD

Assumpta ha dit...

Hehehe aquest blog sempre és ple de coses bones (els enigmes i els anguments... no les hamburgueses, vull dir) :-DDD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: :-DDD

Publica un comentari a l'entrada