GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 18 d’agost del 2010

258.- Un llac, un ànec i un gat

258.- En un llac veiem un ànec i, assegut sobre la seva cua, un gat. Quan l'ànec es submergeix el gat no és mulla, pots explicar-ho?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Mercè "

19 comentaris:

Elfreelang ha dit...

bé m'arriscaré a fer el ridícul ja que has posat fàcil i no sé pas...el llac és de gel i quan l'ànec es submergeix el gat que és més gros queda dalt i sense mullar-se....
o que el gat sigui impermeable...ja veig que no tinc el dia

Nat ha dit...

No pot ser, perquè l'ànec no te cua, no????? jejeje

Ferran Porta ha dit...

L'anec és un reflexe!

Quim Soler ha dit...

Els ànecs se submergeixen ficant el cap sota l'aigua i aixecant la cua.

Una altra cosa és que la cua de l'ànec aguanti el pes del gat....

Sergi ha dit...

Jo he pensat també que l'ànec no té cua, però si diem que en té, el que diu en Quim Soler té sentit, l'ànec deixa el cul fora en submergir-se. Algun dia tindrà un disgust.

Assumpta ha dit...

Doncs sí, la veritat és que la imatge que em ve al cap d'un ànec submergint el cap és aixecant la cua... però, tal com diu en Quim, ja aguantaria el pes del gat??

JJMiracle ha dit...

Si veiem un gat assegut a la cua d'un ànec, em sembla que patim al·lucinacions :-D

sànset i utnoa ha dit...

Estic amb el PC.

A més a més, les lleis de la física no crec que permetin que l'ànec es submergeixi i que tingui la capacitat suficient per aguantar al gat tan "panxament".

I no em val que em diguis que l'ànec és vigorèxic.

*Sànset*

Mercè ha dit...

Jo diria que veiem un ànec, però també el gat assegut sobre la seua cua -no la de l'ànec, sinó sobre la seua pròpia. Segurament el gat estarà fora del llac i l'ànec que faça marxa que no influirà en res al gat.

No sé, és el que se m'ha acudit.

Una abraçada.

Montse ha dit...

El gat seu sobre la SEVA cua, la pròpia, per tant l'ànec ja es pot capbussar tant com li vingui de gust que el gat no es mullarà pas.

Assumpta ha dit...

Jajajaja clar, la cua del gat!! :-)))

McAbeu ha dit...

Em pensava que aquest sortiria ràpid però ha costat perquè no agafàveu la "lateralitat" de l'enigma, vèieu que alguna cosa no quadrava ("tenen cua els ànecs?", "patim al·lucinacions?"...) però no hi acabàveu de caure.

Com sempre, només és qüestió de temps perquè algú encerti per on van els trets i en aquest cas han estat la MERCÈ i, gairebé al mateix temps, la MONTSE que han descobert que la cua era la del gat. :-DD

FELICITATS!!

Elfreelang ha dit...

No n'encerto ni una!

Assumpta ha dit...

MAC, et faig una proposta :-))

Qui guanya l'enigma o endevinalla d'un dia diu l'hora pel següent... així no hauré d'entrar 752 vegades cada dia al teu blog i marxar plorant perquè encara no has posat el joc, amb l'ansietat que això em provoca :-(

(Jajaja eps!! pensa que jo t'he donat permís per dir als meus blogs el que vulguis i de l'extensió que vulguis, per tant, jo també puc fer propostes aquí...) :-))

McAbeu ha dit...

ELVIRA: Alguna si, eh! :-))

ASSUMPTA: És clar que també tens permís per dir als meus blogs el que vulguis, amb l'extensió que vulguis i fer les propostes que vulguis. Només faltaria! :-))
M'agrada que entris 752 vegades al dia per veure si ha sortit l'enigma, el que no m'agrada que marxis plorant i molt menys que això et provoqui ansietat. ;-(

De moment descarto la teva idea perquè donaria moltes facilitats al guanyador i m'agrada que hi hagi variació en el rètol vermell. El millor és intentar descobrir l'hora aplicant la deducció, ja he dit alguna vegada que fa un temps que segueixo una lògica "mensual" per fer els horaris. I si repassem aquest mes podem veure que cada setmana les hores han estat 11, 14, 17 i 20 i els minuts 00, 15, 30 i 45. Mira els horaris d'aquesta setmana i et sortirà directament l'hora d'avui, però fes via que sinó no hi seràs a temps. :-))

Assumpta ha dit...

Falten dos minuts? :-)

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Just a temps! :-))

Assumpta ha dit...

Però no m'ha servit de res entrar tantes vegades perquè no la sé... per què l'embruten, Mac? Bé, ja sé que no pots respondre :-))

Vaig al meu blog a respondre els comentaris del post anterior al de la pluja... ai, quins nerrrrrvis, ufff... tinc "mono" de llegir al Viena, amb l'aire condicionat... ufff... fa xafogor, eh? :-)

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Hauria d'haver plogut una bona estona per refrescar l'ambient, aquesta pluja només ha servit per augmentar la humitat i per tant la xafogor. :-PP
No et puc respondre sobre l'endevinalla d'avui, però et diré que a mi em va sortir de seguida la solució encara que dos de les paraules no em quadraven, una és aquesta que dius tu que després vaig entendre però de l'altre encara en tinc dubtes. ;-]

Per cert, i això us ho dic a tots, la lògica dels horaris serà la mateixa la setmana que ve per tant repassant una mica les hores d'aquest mes podeu deduir exactament les hores de la setmana propera. :-))

Publica un comentari a l'entrada