GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 31 de desembre del 2011

CONCURS 1000 (FINAL)

1r. CONCURS XAREL-10
d'Enigmes i Endevinalles

MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!

ALBA
ALLAU
ASSUMPTA
BARCELONA...
CARME
CLÍDICE
EL PORQUET
ELFREELANG
F. MOMPÓ
FANAL BLAU
FERRAN
GARBÍ24
JOAN
JOMATEIXA
JORDI
JOSEP LLUÍS
JPMERCH
LLUÏSA
MARTÍ
MBOSCH
MIREIA
NINONA
PILAR
PONS007
PUIGMALET
QUADERN...
RITS
VICICLE
VPÀMIES
XEXU
YÁIZA
ZEL

Amb aquest post posem punt i final al CONCURS 1000 que ens ha tingut ocupats durant un mes llarg. Han estat un total de 25 enigmes (10 endevinalles, 1 enigma literari, 3 de matemàtics, 3 de lògica, 3 de pensament lateral i 5 d'especials) que tots els que esteu representats aquí dalt heu intentat resoldre, en major o menor grau. I aquest ha estat l'èxit més gran del 1r. CONCURS XAREL-10 d'Enigmes i Endevinalles, la  vostra implicació que ha fet que tot hagi rutllat força bé i que us agraeixo de tot cor.

Però és clar que no podem oblidar que tot Concurs implica una competició, i en aquesta n'hi ha que s'hi han implicat més que els altres. Són els que no han fallat gairebé mai a la cita diària amb el Concurs, que han anat guanyant punts, que han anat escalant posicions al rànquing i que han arribat fins aquí amb possibilitats d'emportar-se un dels tres Premis en joc.

Però per saber qui de vosaltres puja al podi i en quin ordre ho feu, us demano una mica més de paciència. He de repassar les vostres respostes a l'enigma d'ahir (per això encara no les he fet públiques), he de repartir els últims punts (fins a 5, recordeu) que determinaran el Rànquing Definitiu, he d'avisar l'encunyador que comenci a fer les medalles commemoratives, he de parlar amb la botiga online EL MAGATZEM per demanar els vals de descompte...
Em sembla que tinc feina fins l'any que ve, com a mínim. :-))

Per tant:

Us espero el proper dilluns, 02.01.2012 a les 10:00
per l'ENTREGA OFICIAL DE PREMIS del
1r CONCURS XAREL-10 d'Enigmes i Endevinalles

i us desitjo que tingueu una
MOLT BONA ENTRADA D'ANY
i un FELIÇ 2012!!

25 comentaris:

Sergi ha dit...

Argh! Jo que estava esperant aquest moment amb molts nervis... ara toca esperar encara una mica més!! D'acooord. Estaré atent el dia 2. Mira que tinc vacances, em faràs llevar d'hora!

Felicitats pel concurs, ha estat un plaer participar-hi, t'ho has treballat tant que no es podia fer altra cosa que implicar-s'hi. Prova d'això és tota la gent que hi ha representada en aquest post, mira que ens has posat guapos i guapes!

Molt bon any, Mac, per aquí ens tindràs donant la murga el 2012, mirant d'endevinar, amenaçant els altres participants... les coses típiques.

Puigmalet ha dit...

Molt bon annus novus horribilis que ens espera, Pere Llada!

Ha estat un plaer ocupar les neurones en els teus enigmes!

Alba ha dit...

Allà estaré!!! el dia 2, a poder ser, ben puntual!!

A mi m'ha encantat particpar en aquest concurs, i no tant per guanyar, perquè ja s'ha vist que no..., sinó perquè m'encanta intentar respondre, fallar, inventar i de tan en tan endevinar! Gràcies a tu per deixar-m'hi participar Mac!

Salut i bon any nou!!!

El porquet ha dit...

He quedat força prim en aquesta foto!!! Es nota que faig esport eh?

Ha estat un plaer, un privilegi... i alguns dies un mal de cap intentar esbrinar els enigmes! Jo vaig començar molt fort però he anat perdent gas.... bufff, les obligacions nadalenques m'han fet perdre una mica el ritme!

En tot cas ha estat una iniciativa genial! Espero veure el podi final però ja me'l puc imaginar, que corre cada crack per aquí!

Molt bon any nou, Mac!

Lluïsa ha dit...

Amb premi o sense, sempre és un plaer passar per aquí i fer treballar les neurones amb tot el que ens proposes.

Bon i tranquil any nou!!!

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Gràcies a tu, Mac. Ha estat un concurs magnífic en el que he participat tant bonament com he pogut. No podia deixar de fer-ho. I magnífica posada en escena la de tots els participants amb les teves amables (com sempre) paraules. Bon Any 2012!!

jpmerch ha dit...

No he pogut participar-hi de una manera molt activa, però reconec l'esforç que has fet per organitzar aquest concurs. Et felicite.
Bon Any Nou 2012!

Assumpta ha dit...

Ooooh, quina xulaaadaaa!! :-))

Estava jo a punt de connectar-me i sento en Josep Lluís des del seu Micky Mouse (el netbook pels qui no ens coneixen hehe) que diu "Què xuloooooo!!" i he anat ràpidament a mirar, posant-me a la seva esquena, i no he pogut fer altre cosa que coincidir amb ell!! T'ha quedat un post preciós amb totes les fotos posades així!!

Ara bé, no m'hauria de sorprendre, és un post que està totalment a l'alçada del que ha estat tot el Joc!! Dilluns ja felicitaré als guanyadors, ara t'he de felicitar a tu, perquè és de justícia... un mes de concurs perfectament organitzat, amb proves variades, amb la classificació sempre al dia... Magnífic!! ENHORABONA!!! :-)))

M'ha agradat molt això de saber que cada dia, puntualment, hi havia "feina" aquí, a casa teva... que podia pensar durant vint-i-quatre hores i no haver de córrer per si algú em passava al davant :-P

Però ara ja ens has aviciat... ara jo en demano més! :-P Per quant el nou? Amb el post 1.500? :-DDD

Assumpta ha dit...

Ai, que em deixava una part important!! :-))

MOLT BON ANY NOU!!!

rebaixes ha dit...

Que la pau i l'amor no marxin mai de teva casa. Anton

jomateixa ha dit...

Ens ho passem molt bé amb el teu enginy. Et desitjo un any ple de bons enigmes per a tots.
Molt Bon Any !!!

rits ha dit...

Molt bon any nou, Mc!!!!

I quina passada tot el joc! Et deixem tot el temps. El dia 2 torno a la feina, serà una mica difícil, però intentaré passar-m'hi deseguida que pugui!

Ferran Porta ha dit...

Quina currada t'has fomut, McAbeu! Enhorabona per això, per haver aconseguit la participació que has aconseguit... i per aquest mosaïc catosfèric tan xulo que ens ofereixes avui!

Allau ha dit...

Com t'agrada fer-nos patir! Però el quadre d'honor t'ha quedat molt xulo.

Que tingueu molt bona entrada d'any! Ens veurem les cares el dilluns.

Assumpta ha dit...

Ei, que acabo de veure que, clicant damunt de cada imatge ens transportem al blog corresponent, quina gràcia!! :-))

Bé, potser tothom ja ho havia vist, però jo ho he descobert ara!! :-DD

Anònim ha dit...

gracies a tu per muntar tot aquest espectacle!
bon any!

Anònim ha dit...

No se per què, però em sembla que no hi haurà gaires sorpreses en la part superior del rànquing...

Per cert, quin gust tornar a veure els comentaris en temps real!

Jordi ha dit...

Jo et dono a tu el primer lloc doncs és una feinada el preparar tots aquests enigmes, que cada dia han estat puntualment amb els resultats.

Hi ha dies que m'ha costat poder accedir-hi per manca de temps però crec que quan algú es pren la molèstia de preparar tot això ha de tenir una resposta. També em "pico" eh!, fins i tot amb enigmes als que habitualment no els hi dedico gaire temps (endevinalles i visuals).

En fi, m'ho he passat molt bé i crec que em mogut les neurones.

I a tots ut desitjo UN FELIÇ 2012.

Elfreelang ha dit...

Gràcies a tu senyor McAbeu! ha guanyat el Xexu oi? bé serem aquí dinstre d'un any..hihihi per cert un post molt bufó amb les imatges gràcies de nou i molt bon any ple d'enigmes ( que es puguin resoldre és clar)

Elfreelang ha dit...

ah se m'oblidava ets un crack!

Yáiza ha dit...

Gràcies a tu, Mac!! El concurs m'ha tingut pendent del Xarel cada dia de la setmana (laboral i dissabtes!), però he de reconèixer que ja tinc ganes de tornar a la normalitat... quin estrès!

Carme Rosanas ha dit...

Gràcies a tu, Mc, sempre es un plaer venir a casa teva.

Quines fotos més ben arrenglerades! Com es nota que sempre tens en Mc a la teva disposició! :DDDDD

Una abraçada, molt bon any i provaré de passar dilluns... que no estaré gaire ben connectada.

montse ha dit...

Salut i Bon any ple d'enigmes.

Assumpta ha dit...

Primer comentari del 2012!! :-)))

MOLTA FELICITAT, MAC!!!

Mireia ha dit...

Mc! és que tot t'ho curres. Quina feinada fins i tot en això. Tot i que no he pogut participar tant com m'hauria agradat , m´ho he passat genial. Has fet un concurs molt divertit i entretingut.
Moltes felicitats i bon any!

Publica un comentari a l'entrada