GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 2 de gener del 2012

CONCURS 1000 (Entrega de Premis)


1r. CONCURS XAREL-10
d'Enigmes i Endevinalles

Ha arribat el moment, tal com us vaig dir al post anterior, de fer públic l'últim rànquing del CONCURS 1000 i saber quins han estat els tres guanyadors. Així que anem per feina i aquí teniu el:

RÀNQUING DEFINITIU D'ENCERTANTS

1 PUNT :
BARCELONA..., FERRAN, PILAR, VPÀMIES, ZEL

2 PUNTS :
F. MOMPÓ, JPMERCH, RITS

3 PUNTS :
JOMATEIXA

4 PUNTS :
ELFREELANG, MIREIA

5 PUNTS :
MBOSCH

6 PUNTS :
LLUÏSA, NINONA

7 PUNTS :
GARBI24

8 PUNTS :
JOAN

9 PUNTS :
ALBA, CARME, JOSEP LLUÍS

11 PUNTS :
EL PORQUET

13 PUNTS :
PUIGMALET

14 PUNTS :
YÁIZA

20 PUNTS :
ASSUMPTA

21 PUNTS :
ALLAU

24 PUNTS :
QUEDA CLASSIFICAT EN 3r. LLOC
GUANYA UN VAL DESCOMPTE DE 10 € PER LA COMPRA
DE LLIBRES A LA BOTIGA ONLINE "EL MAGATZEM"
I S'EMPORTA LA MEDALLA DE BRONZE

PONS007






29 PUNTS :
QUEDA CLASSIFICAT EN 2n. LLOC
GUANYA UN VAL DESCOMPTE DE 15 € PER LA COMPRA
DE LLIBRES A LA BOTIGA ONLINE "EL MAGATZEM"
I S'EMPORTA LA MEDALLA DE PLATA

JORDI






32 PUNTS :
QUEDA CLASSIFICAT EN 1r. LLOC
GUANYA UN VAL DESCOMPTE DE 25 € PER LA COMPRA
DE LLIBRES A LA BOTIGA ONLINE "EL MAGATZEM"
I S'EMPORTA LA MEDALLA D'OR

XEXU





MOLTES FELICITATS
ALS GUANYADORS!!
(En breu rebreu un mail amb el val descompte i les instruccions per fer-lo servir. I si us ve de gust lluir la vostra medalla només cal que copieu el codi html que hi ha a sota de cadascuna d'elles en un gadget html del vostre blog.)

i MOLTES GRÀCIES A TOTS!!

30 comentaris:

Alba ha dit...

ooohhhh!!!! que guaaaaiiii!!! MOLTES FELICITATS a en Pons007, en Jordi i en XeXuuu!!! Ja podeu lluir la medalla amb orgull ehhh!

I felicitats al creador de tot això, que m'ha fet passar bones estones i grans menjades de coco! hehehe!

Salut i endavant!

Joan ha dit...

Doncs felicitats als vencedors.

Al final, 12è, que no està malament sobretot si t'ho has passat bé.

Bon any!!!

El porquet ha dit...

Bravooo!!!! Aplaudiments!!! Vítors!!!! Petards!!!! Traques!!! i mocadors (d'alegria)!!!!

Enhorabona als guanyadors, que s'ho mereixen de totes, totes!!!!

Però sobretot, una immensa ovació de 10 minuts per a en Mac, amo i senyor d'aquesta casa que ens ha fet, ens fa i ens farà gaudir dels seus enigmes genials!

Al final he quedat vuitè... això no em dóna ni entrada a la UEFA no?...

Allau ha dit...

Enhorabona als indiscutibles guanyadors i a Mc per haver-nos fet passar un més tan enigmàtic.

Puigmalet ha dit...

Enhorabona a tots per les bones estones que ens fa passar aquest enigmàtic blocaire! Bona Ninou, Pere Llada!

Sergi ha dit...

Ooooooh! Quina presentació, un cop més. Aquest concurs ha estat una passada de principi a fi, enigma rere enigma, i post rere post. Per això, el que mereix més felicitacions i ovacions com diu el Porquet, ets tu Mac. Gràcies per fer-nos jugar, per deixar-nos participar al teu blog sempre amb bon humor i amb aquest fantàstic ambient. No cal dir que el Xarel-10 és una referència a la xarxa, i això només s'aconsegueix si, a banda d'estar tan ben muntat, darrera no hi ha una persona fantàstica com tu.

Pel que fa a mi, dir que estic absolutament eufòric per haver estat el primer de la classificació. Tenia ganes de fer un bon paper, però no pensava que arribaria fins aquí. M'ho han posat molt difícil, no pensava que la gent s'ho prendria tan seriosament, em semblava, senzillament, que jo no en sabria més. Però avui estic molt content, guanyar un concurs tan exigent em dóna força moral.

Per això lluiré molt orgullós la medalla de primer classificat, després me la posaré en un lloc ben visible del blog. Però m'agradaria renunciar al premi mateirial que em toca per classificació. En aquest blog sempre havíem jugat per diversió i segons els coneixements de cadascú. Molts cops, si l'enigma era difícil, en funció del temps disponible o les ganes no m'esforçava en resoldre'l i contestar-lo. Però mai m'havia servit d'internet per trobar una resposta, mai havia fet 'trampes'. Durant aquest concurs, i amb tot el temps per pensar, he utilitzat tots els mitjans per no perdre punts, i encara que no crec haver fet res 'il·legal', preferiria que el premi anés a parar a aquells que han mantingut l'esperit del blog, que no és el d'anar a guanyar a tota costa.

No sé si això pot portar-te problemes Mac, no voldria fer-te ballar el cap. Estic contentíssim i em sento guanyador, però crec que no puc acceptar un premi més enllà d'això. Segur que saps qui ha mantingut l'esperit del Xarel-10 i qui no, a veure si ho podem arreglar. Gràcies un cop més per totes les bones estones que ens fas passar, a partir d'ara miraré de resoldre els enigmes encara que ja hi hagi la resposta als comentaris. A sobre de passar-ho bé, he après alguna que altra lliçó.

Ferran Porta ha dit...

Ostres Mc, com diuen els alemanys, Respekt per la feinada que has fet fins al final: aplaudiments per la cerimònia que clou el concurs, també; fins i tot les medalles, tot súper currat! Bravo, de debò, i merci per tota la feina!

McAbeu ha dit...

XEXU: Ja ho has fet (em refereixo a fer-me ballar el cap). Entenc el que dius però jo no puc fer el que em demanes, en canvi si que ho pots fer tu. El Premi és teu i tu has de decidir que en fas, si no el vols per tu en podem parlar i decidir a qui li vols donar però insisteixo que ho has de decidir tu. En parlem per mail!

Allau ha dit...

Xexu, no li compliquis la vida a en Mc. Ets el guanyador de forma indiscutible i merescuda. Gaudeix del premi tant com de la medalla. Estic segur que ningú no te'l discutirà.

Assumpta ha dit...

ENHORABONA ALS GUANYADORS!!! :-))

MOLTÍSSIMES FELICITATS!!

Dia rere dia, he entrat a aquest blog llegint ràpidament quina era la prova del dia, després més poc a poc... a vegades imprimint-ho i tot... m'ho he passat genial (com sempre aquí), m'he sorprès quan m'he adonat que per mètodes ben "rudimentaris" em sortia un enigma matemàtic, m'he enrabiat (amb mi mateixa) quan no em sortia un lateral, he tingut les neurones ben entretingudes i celebro que el Joc ha resultat un èxit! M'encantaria que es repetís en altres ocasions! (ja sé que coses així no es poden fer molt sovint, perquè són extraordinàries, però... MAC... hehehe... i si vas pensant pel post 1.500?) :-))

Després d'un mes de joc, estic contentíssima de la meva cinquena plaça i la meva felicitació als guanyadors és absolutament sincera... i vull mencionar especialment al XEXU, perquè acabo de llegir el seu comentari...

XEXU, aconseguir 32 punts no es fa tan sols buscant alguna endevinalla a Google... els 32 punts s'aconsegueixen, sobre tot, quan un s'està el dia "meditant" sobre determinat enigma, quan dona voltes a possibles solucions, quan intenta fer proves... quan s'ho curra molt!! Tu t'ho has currat molt, molt, molt i et mereixes aquest premi... i, encara et diré més, m'alegra especialment que la primera posició sigui per algú que és habitual en aquest blog... algú que -en els posts normals de la resta de l'any- entra, comenta, es lamenta, riu, s'ho passa bé... XeXu... t'ho mereixes!! va, entra a la botigueta i tria, amb tot mereixement, tria que hi ha molts llibres que segur, segur que t'agraden!!! :-DD

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Moltes felicitats i enhorabona als guanyadors i a l'organitzador! Jo estic molt content. M'ha agradat molt participar i he fet el que he pogut dins les meves possibilitats i aptituds. El meu objectiu era no baixar a segona, he he. :)

Elfreelang ha dit...

Enhorabona als guanyadors! i enhorabona especialment al Xexu ! per el seu esperit de joc i pel que ha dit i fet tres hurres! i jo la mar de contenta amb els meus 4 puntets!

Anònim ha dit...

Recordeu-me que no cal que m'apunti a cap concurs on participi el Xexu o el Jordi xD

mercy Mac

Jordi ha dit...

Enhorabona a tots i al guanyador. M'ho he passat molt bé. Una de les coses amb les que més he gaudit és veient com es donava la mateixa solució amb procediments mentals diferents (soc de ciències així que faig referència als de càlcul). Suposo que la majoria estat entretinguts tots aquests dies, especialment amb alguns enigmes que ens han costat més.

Ens continuem veient en aquest lloc esbrinant les solucions i intentant arribar dels primers :D

Assumpta, el teu mètode no és rudimentari. P.e. en la solució del temps per fer aquell forat és el mateix que vam fer altres utilitzant etiquetes (noms). La visió espacial és un tipus d'intel·ligència.

Jordi ha dit...

pons007: apa! a entrenar per la propera vegada :D, no t'escaquegis que la cosa ha anat justeta si mirem el nombre d'encerts :D. I segur que la propera vegada tots fem un "pelotó" a la primera posició :D

MBosch ha dit...

Moooooltes felicitats als guanyadors i al sr. McAbeu, que ja es veu des de fora que organitzar tot això és una currada enorme.

Jo no m'he pres el concurs seriosament perquè en aquest blog no hi acostumo a passar perquè em considero un negat total en tot el que comporta llargues reflexions per tal d'arribar a una solució encertada. Però bé, a partir d'ara miraré de passar més per aquí.

I XeXu, què és això de donar el premi! No el donis eh... Que en realitat ningú sabia que la resposta era 'el rave' i ho vam buscar tots hahaha

Sergi ha dit...

Agraeixo les felicitacions, és tot un privilegi haver guanyat aquest concurs. D'alguna manera no em sentia just guanyador per haver-me ajudat de la xarxa per resoldre alguns dels enigmes, però m'heu convençut per diverses vies de que no hauré estat l'únic i que el premi és merescut, que he obtingut un bon nombre de punts i que la majoria han estat gràcies a l'esforç (i a tenir temps per pensar). Tampoc no vull ocasionar cap daltabaix ni desvirtuar el concurs, que per mi ha anat tot rodat. M'ho he passat de conya participant i no vull generar cap mena de mal ambient, de manera que si ha de ser més fàcil, i tenint en compte que renunciar al premi porta més problemes que acceptar-lo, seguiré els consells i acceptaré el regal. Sento haver embolicat la troca, de vegades el que un creu just no té per què ser la millor solució.

Allau ha dit...

Xexu, si no vols embolicar la troca, estigues disposat a desafiar-me al proper concurs del Mac. Encara riuràs!

Assumpta ha dit...

Ben fet, XEXU!! :-))

Caram, caram... s'ha mantingut l'emoció fins al final! :-DDD

Yáiza ha dit...

Hola a tots... bé, el meu immens orgull ferit em va impedir comentar ahir, però avui reconec la trista derrota i em trec el barret (la boina) davant dels concursants... snif...!!

Hahahaha!! Que faig broma!! Ahir no em vaig poder connectar gaire estona, i vaig deixar aquest comentari per avui. La veritat és que els que han guanyat (amb google o sense) s'ho mereixen prou, més que res perquè han encertat laterals impossibles, o han descobert fragments parcials que per mi eren completament irreals... Així que res, molt bé tots tres, XeXu, Jordi i Pons!

Espero que el premi us faci profit i llegiu molts llibres d'ocasió, que és l'última moda a França!

I Mac, enhorabona per la feinada!!

El veí de dalt ha dit...

Glòria als triomfadors i als participants!

Mireia ha dit...

Felicitats a guanyadors i als que no els acabem d'encertar hehehe
Sobretot, sobretot , sobretot felicitats Mc per fer una celebració tant entretinguda i tant treballada. Esperem el joc 2000, o 1500...Ens has fet passar molt bones estones

rits ha dit...

oooh! una gran entrega de premis per a un gran concurs!!!!!!

enhorabona als guanyadors i enhorabona a tu Mc! per haver organitzat tot aquest "enventu" tan gran!!!

a pels 1000 següents!!!

Allau ha dit...

Mac, quan reprendràs els enigmes? Començo a sentir el mono.

McAbeu ha dit...

Moltes gràcies a tots per les felicitacions. No sé si tornaré a repetir l'experiència però, si ho faig, serà per agrair-vos el vostre interès i el vostre suport.

ALLAU, aquest mes ha estat una mica "durillo" per mi deixa'm descansar d'enigmes uns quants dies. No gaires però, dilluns que ve XAREL-10 torna a la normalitat! :-))

Assumpta ha dit...

(Ara, de moment, no dic res -el que s'escriu entre parèntesi només és un pensament- però aquest "si ho faig" me'l guardo per dir-lo en el moment oportú hehehe... que jo ja enyoro això del Joc cada dia a les 10... sí, sí, ara descansa, que t'ho mereixes i t'ho has ben guanyat... però, com d'aquí cinc-cents posts, jo penso seguir passant per aquí...) ;-))))

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Jo també penso estar per aquí, d'aquí a 500 posts... així que potser si que haurem de fer alguna cosa quan hi arribem. :-))

Assumpta ha dit...

Eeeeei, no havia vist aquesta resposta!! Potser ahir no hi era (encara que posi 5 de gener) i l'han portat els Reis!! Ja només en falten 467!! ;-)))

jomateixa ha dit...

Felicitats als guanyadors i també a tu pel superconcurs, que ha estat perfecte!!

McAbeu ha dit...

Gràcies, JOMATEIXA. :-)

Publica un comentari a l'entrada