GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 8 d’abril del 2011

Refranyer Jeroglífic 018


QUIN REFRANY ÉS?


Sabem que els refranys són molt antics i que provenen de la nostra tradició oral que es perd en el temps...

Però potser encara venen de més lluny. Una troballa recent ha permès descobrir uns jeroglífics perduts on sembla que els catalans d'antigues civilitzacions ja ens van deixar les seves sentències més o menys enigmàtiques.

Avui us demano que m'ajudeu a desxifrar una d'aquestes imatges i, per si de cas necessiteu ajuda, us enllaço el blog d'en V. Pàmies que és tot un expert en això de les parèmies. ;-)


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Ester "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

11 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

A so de tabals no s'agafen llebres.
Salut i Terra

Assumpta ha dit...

Doncs, si ho diu en Mompó, així serà hehe... Jo no en tenia ni idea :-)

Elfreelang ha dit...

Serà això....

McAbeu ha dit...

Doncs, encara que en FRANCESC va molt ben encaminat, hi ha un detall a la imatge que fa que el refrany que ens proposa no sigui la solució correcta.
És qüestió de continuar pensant-hi! ;-)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Doncs jo, hagués dit la mateixa que en Francesc. Araaaaaa.... després de l'avís del MacAbeu, he vist que hi ha una frase feta que també hi cabria... però jo sóc part i font bibliogràfica i suposo que no seria ben vist que m'endugués el premi. :-)

McAbeu ha dit...

VÍCTOR: No ens equivocaríem si diguéssim que en aquest joc tu parteixes amb un cert avantatge. Però aquí la participació és lliure, així que tu decideixes.

De totes maneres, i això va per tothom, amb el que ha dit en Francesc, el que has dit tu i fixant-se bé en la imatge no crec que sigui molt complicat trobar la solució correcta. ;-))

Assumpta ha dit...

Doncs res, he buscat una mica però si diu en Pàmies que és una frase feta, al blog de les dites i frases fetes no en trobo cap...

http://frases-fetes.blogspot.com/

Unknown ha dit...

Caçar llebres amb tambors.

sànset i utnoa ha dit...

jo és que sóc més aviat pescador...

*Sànset*

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Assumpta, t'havies equivocat de "font bibliogràfica". Ho havies d'anar a cercar al refranyer temàtic que hi ha un bon apartat sobre llebres i tambors. ;-)

McAbeu ha dit...

SÀNSET, no et tornaré a preguntar si tires la canya o estàs pa l'arrastre. Tot i que són dues frases fetes molt adients per aquest joc en concret! :-)

ASSUMPTA, com el mateix VÍCTOR admet al seu últim comentari, la culpa és seva per tenir tants blogs paremiològics diferents. ;-D

I moltes felicitats a l'ESTER que encerta la frase feta que jo havia triat pel joc d'avui, podreu comprovar-ho AQUÍ i de pas hi veureu la raó perquè no acaba de ser bona la primera proposta d'en FRANCESC.

Publica un comentari a l'entrada