GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 4 de maig del 2009

120.- El contrabandista

120.- Un veí d'un poble fronterer passava cada dia la frontera amb la seva bicicleta i una caixa plena de sorra, els duaners sabien que feia contraban però encara que cada dia el registraven mai no trobaven res. El registre era exhaustiu: un dia el feien despullar i miraven cada racó de la seva roba, un altre desmuntaven la bicicleta per si amagava alguna cosa dins dels tubs i fins i tot hi havia dies que analitzaven la sorra per si havia alguna substància barrejada, cada dia només feien una d'aquestes tasques i l'home no podia saber on buscarien, però mai li trobaven res i sempre l'havien de deixar marxar. Els duaners estaven desesperats i li van proposar un tracte: “Sabem del cert que fas contraban i que en fas cada dia però ens rendim, si us plau diga'ns que és el que passes de contraban i et deixarem en pau, podràs passar sense que et fem perdre més temps ni el perdre'm més nosaltres”. Pots contestar la pregunta dels duaners?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Assumpta "

12 comentaris:

Melo ha dit...

Podria ser que fes contraband de sorra.

kika ha dit...

com diu l'ismael, contaban de sorra, pero de fet de pregunta els duaners no n'hi fan cap, no?
nomes li proposen un tracte...

JJMiracle ha dit...

I no podia ser que realment no fes contraban? No pot ser que travessi la frontera per anar a veure un amic?

Assumpta ha dit...

Contraband de CAPSES?

Contraband de BICICLETES?

Anònim ha dit...

El contraband pot ser de bicicletes

Assumpta ha dit...

Eh, anònim, sense copiar, eh? jajajajajajajja

Xareeeeeeeel, miraaaaaaaa l'anònim!!!

McAbeu ha dit...

ISMAEL: No és la sorra, el seu valor és tan petit que no li compensaria. Però has vist perfectament per on va la solució de l'enigma. Com sempre, sigui dit de passada ;-)

KIKA: Et dic el mateix que a ISMAEL i afegeixo que el tracte és "Et deixarem en pau si contestes la pregunta: Què passes de contraban?".

P-CFACSBC2V: L'enunciat deixa clar que el contraban existeix.

ASSUMPTA: Com ISMAEL entens perfectament per on va la solució de l'enigma i en el teu cas ho encertes. El contraban és de BICICLETES. I no pateixis perquè altres diguin la mateixa solució, ja queda constància que el mèrit de ser la primera és per tu.

ANÒNIM: Molt bé, tries l'opció correcta.
Un incís per tots els ANÒNIMS en general, accepto comentaris anònims perquè potser alguns de vosaltres no sou de BLOGGER o OPEN-ID però,si us plau, signeu el vostre comentari per poder-me dirigir a vosaltres més fàcilment.

Assumpta ha dit...

Em sento feliç!! això és un senyal pel Barça avui, segur!!

jajajaja lo de cridar pel tema de l'anònim era per fer una mica el ximple, com sempre :-))

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Si no poguéssim fer el ximple de tant en tant, el món seria massa avorrit. No canviïs mai!
Ja saps el que penso del Barça d'enguany: Fan uns partits encisadors (enSISaDOS) i aquest estat de felicitat anirà en augment a mesura que guanyem LLIGA, COPA I CHAMPIONS (canta-ho com els de Crackòvia).

McAbeu ha dit...

Torno a parlar de l'enigma per dir d'on ha sortit.
Els que rondeu els 40 anyets recordareu a Gaby, Miliky i Fofito. Eren els pallassos de la Tele i al seu programa tenien una secció que anomenaven LA AVENTURA (em sembla) on escenificàven petites històries: Doncs aquest enigma és una d'aquestes aventures.
Han passat 30 anys però en recordo aquesta i una altra on un executiu dictava una carta per un client anomenat Beba. El seu secretari que escrivia la carta no podia fer la feina perquè a cada coma (,) del text es parava a menjar i quan li dictaven el nom del client, s'aturava a beure. Com veieu un humor intel·ligent, la canalla d'avui en dia no l'entendria. Com han canviat les coses...

Assumpta ha dit...

Jajajajajajaja molt bo!!! :-))

Ahir al vespre els meus veïns petits cantaven la cançó de Crackòvia :-))

Assumpta ha dit...

Ai, les rialles eren per l'enSISaDOS :-)

Però els Pallassos de la Tele!! allò si que era humor del bo!! jo em partia de riure amb les "aventures"... i a més "apte" per a totes les edats que això avui en dia no ho tenen en compte per res...

Ostres, vaig a fer feina que m'enganxo a l'ordinador i la Tiana m'espera (la Tiana és la rentadora, que té nom)

Publica un comentari a l'entrada