GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 1 de maig del 2009

Balanç Mensual 7

L'enigma visual d'aquest mes és el següent:


On és aquesta vinya?. Heu d'identificar i situar geograficament aquesta imatge, és un lloc que segur que tothom ha vist alguna vegada i alguns de vosaltres potser hi passeu per davant cada dia. Si el reconeixeu dieu-m'ho als comentaris, si no demaneu-me alguna pista.

Ja ha passat el seté mes de vida d'aquest blog...
... i aquest ha estat el primer mes a Blogger, he de dir que estic satisfet d'haver fet el canvi: La interacció amb tots vosaltres ha millorat molt i n'estic força content.
El comptador instal·lat marcava, el 30.04.2009, la xifra de 460 visites en aquest primer mes (tot un rècord). Entre els visitants l’Internet Explorer (45%) ha perdut la seva supremacia fins ara davant del Mozilla-Firefox (55%) i segueix arrasant el S.O. Windows (93%) i entre els Windows veiem que XP supera al Vista per 5 a 3.
L'enigma més visitat fou el 116.- Un bitllet dins d'un llibre i l'endevinalla 066 va ser la més vista. També va donar molta feina el Balanç Mensual 6 amb un enigma visual que va provocar, fins i tot, reclamacions per problemes oftalmològics ;-)
Aprofitant el Dia de la Mona vaig provar el gadget per fer enquestes, la pregunta va ser Quina Mona preferiu? i el resultat el següent: 1.-Xocolata (8 vots - 44%), 2.- Fruita (4 vots - 22%), 3.- Mantega (4 vots - 22%), 4.- La Mona Xita (2 vots - 11%) i 5.- Coc Tradicional (0 vots - 0%).
També, i aprofitant les possibilitats de Blogger que al meu anterior blog no tenia, he instal·lat uns nous gadgets per millorar l'espai: La BARRA DE VIDEO (amb els meus videos a YouTube), LES NOTICIES EN UN MINUT (des del portal 3cat24.cat), XERRAIRES-TWITTER (els titulars de les noticies del meu poble), LA PREVISIÓ METEREOLÒGICA (des de www.meteocat.com) i L'HORA EXACTA (un rellotge amb precisió suissa)
I per últim dues coses.
Primer una efemèride: Aquest mes he arribat al Post nº 200 (de mica en mica s'omple la pica) i segon un fita d'orgull personal: En només un mes aquest blog ja és la primera opció que apareix quan teclejeu "enigmes mentals" a Google, superant ja al meu antic blog que feia 6 mesos que funcionava. Sóc conscient de qui en té la "culpa" i en conseqüència no puc fer res més que agrair-vos-ho de tot cor. MOLTES GRÀCIES A TOTS!




TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " P-CFACSBC2V "

7 comentaris:

JJMiracle ha dit...

No sé si estic malalt, però em sembla que aquesta vinya hauríem de buscar-la dins de l'ordinador. Almenys s'assembla molt a un dels tapissos del Windows que vénen per defecte.

Assumpta ha dit...

Jejejeje no m'estranya que guanyi el Mozilla Firefox... jo navego amb Mozilla i entro cada dia unes 567.902 vegades a mirar si hi ha enigmes nous, respostes als antics, o, senzillament, a meditar una estona :-)))

Felicitats pel post 200!!!

McAbeu ha dit...

P-CFACSBC2V: No estàs malalt i encertes on hem vist, la majoria de nosaltres, aquesta imatge.
Ara falta la segona part de l'enigma: Aquesta foto és el prat dels Teletubbies o existeix en realitat?. I en aquest segon cas: On és?

ASSUMPTA: Microsoft ha anunciat que per primera vegada en 23 anys ha sofert una reducció dels seus ingressos trimestrals. De moment ells ho atribueixen al fiasco del Windows Vista però quan s'adonin que és culpa teva, preparat!. (Jo m'he passat al Google Chrome però no m'atreviria a anunciar-ho tan alegrement) ;-DD
Moltes gràcies per les felicitacions pel post 200 i moltes, moltes, moltes gràcies per les teves 567.902 visites diàries.

Melo ha dit...

La foto és d'una vinya dela vall de Napa a California. En el fons de pantalla del windows està sense vinyes perque una plaga va fer que les tinguessin que arrancar totes.

Kudifamily ha dit...

Jo, com l'Assumpta: entro 567.902 cos al dia amb el Mozilla per veure què has penjat avui ;-) (reconec que aquests últims dies no he estat gaire al cas, però vaig contribuïnt a l'estadística i a la "caiguda" de Microsoft, jeje)
FELICITATS per tot, guapo!!!!

I l'enigma visual d'aquest mes... jo és que no hi veig ni vinyes... en fi...

Petoooons

Assumpta ha dit...

Jejejejeje Kudi!!!

McAbeu ha dit...

ISMAEL: Perfecte!. Suposo que també vas veure aquesta notícia (http://www.3cat24.cat/noticia/375696/societat/El-fons-de-pantalla-de-Windows-XP-recuperat-de-la-fil·loxera) per Internet. A mi em va sorprendre i em va fer gràcia compartir-ho amb vosaltres.

KUDIFAMILY: Gràcies a tu per aquesta fidelitat als meus enigmes. En quant a la teva contribució a la caiguda de Microsoft, li passo el teu telèfon a Bill Gates i ja t'entendràs amb ell :-DD
I suposo que amb el link anterior ja has vist més clar l'enigma visual d'aquest mes.

ASSUMPTA: M'agrada formar part d'aquesta (la nostra) blogosfera ;-)

Publica un comentari a l'entrada