GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 15 de març del 2013

Anagrama Lletraferit 029


QUIN LLIBRE ÉS?

No negaré que els llibres digitals tenen alguns avantatges respecte als de paper però també presenten inconvenients. Estic segur que en un llibre tradicional no m'hauria passat mai el que m'ha passat en aquest e-book on, encara no sé quin botó he premut, però les lletres que formen el títol i el nom de l'autor s'han barrejat completament.
Podeu ajudar-me a desxifrar aquests anagrames per tornar a trobar els títols i els autors originals?

Com a pista us diré que el llibre en paper que estem buscant forma part del catàleg de llibres d'ocasió de la BOTIGA ONLINE EL MAGATZEM (http://elmagatzem.netne.net/). Així que si hi aneu a fer una ullada ho tindreu més fàcil i si de cas hi trobeu alguna cosa que us interessi adquirir podeu aprofitar l'oferta que, durant un temps limitat, fan per a tots els amics del XAREL-10. Només cal que escriviu el codi
10XAREL dins l'apartat corresponent de la vostra comanda abans de confirmar-la i obtindreu automàticament un descompte del 10% en la vostra compra de llibres.

BOTIGA ONLINE
(http://elmagatzem.netne.net/)
LLIBRES D'OCASIÓ,
ARTICLES DE PAPERERIA,
ACCESSORIS DE TELEFONIA,
PRODUCTES DE GEOCATXING
I MOLTES ALTRES COSES.
Llibres d'ocasió a partir d'1 €!!


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Lluna "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

7 comentaris:

Lluna ha dit...

TOTS SOM IGUALS de Josep m. Espinàs

El que m'ha costat de trobar!!!!

Bon dia Mc!!!

Assumpta ha dit...

Bon dia. Si us plau, on podria trobar la versió original, la que es va titular "Gatots i Mussol"... M'han dit que és millor encara que la definitiva :-))

McAbeu ha dit...

LLUNA: La feina té la seva recompensa. Felicitats, encertes el llibre amagat i t'emportes el rètol vermell. :-))

ASSUMPTA: On vas a parar!. Molt millor. L'autor explicava, d'una manera que et posava els pèls de punta, com si el mussol es dedica a caçar ratolins igualment ho fan els gatots. Era un relat esfereïdor de la primera a l'última de les seves 2500 pàgines. Per desgràcia, l'editor el va convèncer que l'escurcés traient les escenes més dures i li va fer canviar el títol perquè s'entengués més que totes dues bèsties mengen ratolins ("Tots som iguals"). L'autor ho va fer però, emprenyat, va destruir la versió original i per tant, amb tota la pena del meu cor, t'he de dir que no la pots trobar enlloc. Tota una llàstima! ;-DD

Assumpta ha dit...

No!!! Però on s'és vist destruir una obra així!! Les millors 2500 pàgines de la literatura catalana!! Caram... m'enduc una bona decepció... Però gràcies per informar-me de com estan les coses... Ja no cal que segueixi buscant. Gràcies, MAC!

(no poso smileys perquè representa que estic una mica trista, clar)

Lluna ha dit...

Ho sabeu que esteu fets un parell de comediants...???!!!!
;DDDD

Bon cap de setmana!!!

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Sí, noia, sí. Va ser una gran pèrdua. Jo ric, però per no plorar. ;-DDD

LLUNA: Ara no sé perquè ho dius això!. :-DDDD
Bon cap de setmana!!

Assumpta ha dit...

Doncs, LLUNA, això és quan estem "normals", a vegades ens dóna per anar de viatge a Estacions Espaials i jugar a cartes amb els Transporters... Tota una aventura!!! ;-)))

Publica un comentari a l'entrada