GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 23 de març del 2013

Relats Conjunts (març - 2013)


Des del blog RELATS CONJUNTS ens proposen escriure un relat inspirat pel grafit "Return of the three funny types" (Ces53 - 2009).


INVOCACIÓ MALÈFICA

- Ho has portat tot?
- Sí, mestre.
- Els cinc ciris negres?, la taula de tres potes?, les teles fosques?, la calavera desenterrada?, el trident maleït?, les pintures màgiques?...
- Sí, mestre. Tot és aquí.
- Perfecte. Segons el Gran Llibre Negre Malèfic, avui és el dia escollit per invocar els esperits malignes. Anem per feina que no tenim gaire temps. Aquesta antiga església dessacralitzada en runes ens anirà la mar de bé. Ho farem en aquella paret d'allà. Dibuixa al terra una estrella de cinc puntes invertida, circumscrita en un pentàgon que al seu torn estigui circumscrit en una circumferència i encén els cinc ciris a cadascun dels vèrtex exteriors. Al mig posa-hi la taula coberta amb les estovalles negres i a sobre deixa-hi la calavera i les pintures. No t'entretinguis que només falten deu minuts per les dotze de la nit. Mentre ho fas et recordo com anirà la cerimònia, que després tot passarà molt ràpid. A les dotze en punt començaré a dibuixar a la paret les imatges dels tres esperits malignes que volem invocar i diré les paraules del Llibre Negre que els faran venir a aquest món. Passi el que passi i vegis el que vegis, tu no parlis, no et moguis, no facis res en cap moment. Al final del ritual, si tot va com ha d'anar, el dibuix que faré a la paret es transmutarà i els tres esperits apareixeran enmig d'un núvol de sofre per posar el seu immens i malèfic poder al nostre servei.
- Això ja està llest, mestre. Tot és a punt, com heu manat.
- Excel·lent!. Agenolla't en aquell racó i recorda de no moure't ni parlar, que encara m'esguerraries el conjur. Si avui fallés alguna cosa no tindríem una altra oportunitat fins d'aquí a 300 anys. Ja són les 12, comencem!.
"Aeris. Rei dels vents i les tempestes, poderós senyor a qui el món rendeix culte en secret, tu que domines des de l'aire i els núvols de foscor; esperit malèfic que tot ho pot amb les teves ales poderoses, jo t'adoro i plasmant la teva imatge t'invoco i et demano i t'exigeixo."
"Terris. Rei de les grutes profundes, poderós senyor a qui el món rendeix culte en secret, tu que domines des dels antres tenebrosos subterranis; esperit malèfic que tot ho pot amb la teva pell verda i llefiscosa, jo t'adoro i plasmant la teva imatge t'invoco i et demano i t'exigeixo."
"Maris. Rei dels avencs marins, poderós senyor a qui el món rendeix culte en secret, tu que domines des dels antres tenebrosos submarins; esperit malèfic que tot ho pot amb la teva llengua bífida portadora de la mort, jo t'adoro i plasmant la teva imatge t'invoco i et demano i t'exigeixo."
"AERIS, TERRIS i MARIS amb el trident maleït punxo les vostres imatges que acabo de dibuixar i a tots tres us invoco, us demano, us exigeixo que aparegueu ARA!!"
...

que aparegueu ARA!!

...

ARA!!

...

...

Res de res!. No entenc que ha pogut fallar. Que t'has mogut?
- No, mestre. Ni una mica!
- Doncs no entenc que ha fallat. Tot era correcte: el dia, el lloc, el conjur, tot!. He fracassat com a mestre del mal. Els meus germans no m'ho perdonaran mai. I a tu també t'he fallat, deixeble meu. Recull tot això i retorna-ho als membres del Consell Suprem de la Secta. Explica-lis el meu fracàs i digues-lis que no em veuran més. No demano el seu perdó, no me'l mereixo. Deixo la ciutat i me'n torno al meu poble d'on no hauria d'haver sortit mai.
- Sí, mestre. És el millor que podeu fer. Estic segur que ho entendran. Acomiadem-nos aquí i ara, mestre. Us desitjo el millor.
- Jo a tu també, deixeble fidel. Adéu!
- Adéu, mestre?
- No és clar, adéu no. Volia dir: Al diable!. Bé, ja m'entens. Ara sí que me'n vaig. Fes el que t'he demanat, si et plau.

- Ja ha marxat i, com sempre, tota la feinada queda per a mi. Cada vegada estic més convençut que em vaig ben equivocar quan vaig ingressar a la secta aquesta. És que no són gens professionals. Com pot un mestre suprem anar-se'n dient: "No entenc que ha fallat", "no entenc que ha fallat"?. Però si està ben a la vista, el que ha fallat. A qui se li acudeix utilitzar el "Conjur de la Imatge Malèfica" sense tenir ni idea de dibuixar?. Com es pot esperar que apareguin tres esperit malignes si el que pintes, en comptes de dimonis, semblen tres monstres de dibuixos animats japonesos o tres ninotets riallers d'un grafit qualsevol?. El que jo deia, són una colla d'aficionats. Amb ells mai aconseguiré arribar a tenir poder. Em sembla que és hora d'abandonar-los i aplicar tot el que m'han ensenyat a la secta en un altre lloc on segur que ho podré aprofitar molt més. Sí, és el moment de deixar els amateurs i jugar a primera divisió. Ha arribat l'hora de fer-me militant d'un partit polític.


15 comentaris:

Lluna ha dit...

Hahaha Aquest aprenent arribarà lluny, ja ho veig.
Molt original Mc!!!
Que tinguis bon cap de setmana!!!

Garbí24 ha dit...

si ha d'anar per polític millor que fracassi com a mag, prous poders que tenen......

Elfreelang ha dit...

jajajaja gran relat....m'ha fet gracia .....com hauria de funcionar el conjur amb els tres ninots....enhorabona pel relat!

Anònim ha dit...

aquest sí que ho té ben clar. La política en va escassa de màgia, a veure que hi aporta.

Carme Rosanas ha dit...

ha, ha, ha.... quina aprenent aquest, un aprenent avançat... ha decidit el millor, més malèfics impossible!!! Molt bo, Mc!!!

Assumpta ha dit...

Ostres, MAC, al començament fa por i tot, eh?... glubs... aquests conjurs. Espero que siguin inventats només pel relat!... Mamaaaaaaaaaaaaaa mira en Maaaac diu coses per fer poooooor!


El final... ben merescut pels polítics! :-)))

montse ha dit...

Un relat brillant, amb un toc de màgia sorprenent.

Alba ha dit...

Hehehehe!! El final és molt bo! Anava llegint i pensava... que gore que és tot això, però poc a poc he anat veient que tot el malèfic es girava cap a una vessant més còmica i el final ha estat culminant! Molt bo!!

Rafel ha dit...

Bona, un gir ben divertit.

Sergi ha dit...

Caram tu, quin relat més complet, té de tot! Sorprenent la idea que t'ha portat aquesta imatge, ben redactat, i amb un final que no sé com no l'he vist venir, de caure de cul a terra! Posant els polítics en un graó superior de maldat que els pitjors genis del mal, déu n'hi do. O el diable n'hi do!

Per cert, a què em sonarà a mi això d'Aeris? O Aerys?

Relatus ha dit...

Utilitzes tants de tòpics de pel·lícules i històries de por que el relat t'ha quedat ben còmic.

No sap on es posa aquest pobre diable si vol entrar en política, no crec que estigui a l'altura pel que fa a la maldat.

Molt bon relat.

El que em passa pel cap ha dit...

Un aprenent molt ben preparat, tot hi que no sé si el suficient per atrevir-se amb la política. Aixó és d'un grau molt superior.

AlfredRussel ha dit...

Molt bon relat. En segons quins partits polítics hi ha més maldat acumulada que en Mórdor i "Splash" junts...

sa lluna ha dit...

plas...plas...plas...plas...plas...unrelat exce·lent, Mac!! Amb un final ben real!! M'has fet riure!!

Aferradetes.

McAbeu ha dit...

Moltes gràcies a tots. M'ha tornat sortir un relat massa llarg (per la mida d'un post, s'entén) però es que em vaig divertir molt desenvolupant l'estranya idea que em va suggerir aquesta imatge. I em fa feliç veure que no només us l'heu llegit malgrat la llargària sinó que a més us ha agradat. :-))

Dic estranya idea perquè ja podeu suposar que no tinc per costum fer invocacions diabòliques però em vaig documentar i he de dir, ja que l'ASSUMPTA m'ho pregunta, que els estris i les paraules no són inventats. Són una adaptació d'un conjur real que, segons la web d'on el vaig treure, serveix per invocar el dimoni en persona. De totes maneres i per si ho voleu provar, jo no hi confiaria gaire. Sempre he pensat, com al final també descobreix l'aprenent del relat, que la maldat no cal buscar-la a l'altre món sinó que la tenim de sobres en aquest on vivim. ;-)

Publica un comentari a l'entrada