GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 27 d’abril del 2012

Qui sóc? - 006


QUI SÓC?

Quan fa temps que no veiem una persona, i volem ser amables, sempre li diem: Ostres, si no has canviat gens!. Generalment es tracta d'una mentida pietosa, el pas del temps sol ser implacable i, en més o menys mesura, els anys fan irremeiablement la seva feina sobre el nostre aspecte.


Espero que, en el cas del personatge d'avui, aquesta feina del pas del temps no hagi estat feta molt a consciència i que això us impedeixi descobrir qui és. De totes maneres, si això passés sempre em podeu demanar alguna pista, no? ;-D

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Xexu "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ


8 comentaris:

Sergi ha dit...

Ui, aquest nen té cara de ser en Gerard Piqué! Però serà tan fàcil??

Assumpta ha dit...

Ostres, XEXU!! No es pot arribar tard... Jo també veig molt clar que és en Gerard Piqué! :-))

rits ha dit...

Potser li hauriem de preguntar a ell mateix si es reconeix, que està una mica grogui aquests dies! hehehe, quin susto ens va donar en Gerard dimarts!!!!

jomateixa ha dit...

A mi també m'havia semblat el piquè. A menys que la camiseta sigui per despistar.

Pons ha dit...

seria divertit que fos algun jugador del Madrid xD

Assumpta ha dit...

Però... aquesta foto està invertida, ara que m'adono... l'escut està al revés... la creu de sant Jordi, les quatre barres...

Li donem la volta a la foto... et voilà!! :-))

Gerard Piqué!!

Aquesta feina detectivesca té mèrit, eh Mac? :-))

McAbeu ha dit...

Hauria estat divertit (PONS) que hagués estat un del Madrid però no és el cas. La camiseta no despista (JOMATEIXA) i fins i tot ell es reconeixeria (RITS) perquè tant si el mirem del dret com del revés (ASSUMPTA) no hi ha dubte que en XEXU l'encerta quan diu que aquest nen tan rosset i tan barcelonista és en Gerard Piqué. Felicitats!! :-))

Sergi ha dit...

Aquest cop vaig tenir doble sort, la primera, arribar aviat aquí, i la segona que havia vist fotos de Piqué de petit, no sé on, i el nano no ha canviat tant!

Poca broma amb el que diu en Pons, hi ha vídeos de quan Iniesta era petit i encara no era a la Masia que li pregunta un reporter i diu que ell és del Real Madrid! Cal tenir en compte que en aquella època el Madrid era el gran dominador, i els nens es feien merengues (els que no eren catalans, és clar). Ara els nens es fan del Barça!

Publica un comentari a l'entrada