GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 16 de desembre del 2011

Fragment Parcial 014


QUIN EDIFICI ÉS?


Malgrat diguin que els preus immobiliaris han baixat bastant amb la crisi, a mi em sembla que ha baixat bastant més el nostre poder adquisitiu. Almenys és el que jo he comprovat, ara que m'he volgut comprar unes quantes "segones residències" i no he pogut.

A l'hora de pagar-les només n'he tingut prou per a una habitació (i de vegades, ni això) de cadascuna d'elles. De totes maneres us les ensenyo igual perquè n'hi ha de molt maques.

No sé si us costarà gaire descobrir a quin edifici pertanyen, però ja sabeu que sempre em podeu demanar alguna pista si trobeu que "és difícil". ;-)


Aquest enigma forma part del
1r. CONCURS XAREL-10 d'ENIGMES i ENDEVINALLES,
consulteu-ne les Normes de Participació

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ
Guanyen 2 PUNTS pel Concurs: XEXU i LLUÏSA



21 comentaris:

Assumpta ha dit...

Caram, caram, això sembla una casa de pagès o així... caldrà molta investigació... :-))

Elfreelang ha dit...

de cop he pensat en la Pedrera ....però ai em temo que no serà... ja pensaré més a veure si puc tornar..

Assumpta ha dit...

Entre nadala i nadala dels mots encreuats :-)) vaig mirant d'investigar, però no trobo res...

Però com sempre m'agrada donar una resposta, doncs diré una, i seguiré buscant...

La casa de Josep Pla a Palafrugell

:-))

jomateixa ha dit...

Ahir surto de la feina i vaig directament a una reunió de l'AMPA on arribo tard i de la que he de marxar abans no s'acabi per anar a recollir la meva filla gran que torna d'excursió. En arribar a casa corre fes el sopar i quan les nenes ja son a dormir... ups, encara he de fer el dinar de demà! A les 12 he acabat i puc dedicar-me a estendre la roba que he posat a la rentadora en algun moment entre tot el que he explicat abans i quan finalment soc al llit... recordo que no he pogut atansar-me a l'ordinador...
Sembla tant enredat com els teus enigmes.
Avui que m'hi he pogut posar... No en tinc ni idea!

Sergi ha dit...

Per ara m'he cansat de buscar, i donaré una resposta. Si després hi torno a dedicar una estona, a veure si trobo alguna cosa més. Pot ser una cel·la de la cartotxa de Scala Dei?

Alba ha dit...

pista, vull una pista!!!! ;)

Lluïsa ha dit...

Ja fa un cert temps, vaig visitar la Cartoixa d'Escaladei i aquest fragment em recorda molt a la reconstrucció que hi vaig veure d'una de les habitacions dels cartoixans.

Yáiza ha dit...

Ostres, ho trobo dificilíssim!! =(
De fet, d'entrada he començat buscant alguna obra, un quadre que contingués aquest fragment. Després he caigut que ara en principi busquem edificis. Però segueixo sense trobar res. Google treu fum!

Assumpta ha dit...

Bé, segueixo anant molt perduda, però com la meva resposta primera era ben bé "per dir alguna cosa" :-) ara miraré a veure si, per casualitat, m'hi apropo una mica...

La CASA MUSEU AGUSTÍ, a Tagamanent, Vallès Oriental.

Més que res perquè recordo haver vist algunes fotos al blog de la MONTSE ("Una mica de tot") que m'han fet pensar en algun tipus de casa així, però la veritat és que no en tinc ni la menor idea :-))

Jordi ha dit...

Ni idea. Aquests no em van bé :(.

Bon cap de setmana a tothom.

Anònim ha dit...

la cuina de casa teva? no ho se!! :(

Allau ha dit...

Per no saber, ni tant sols sé si correspon a una foto o a una pintura: estic perdudíssim! No donaràs alguna pista?

Anònim ha dit...

he passat molta estona buscant i no he trobat res!!!! no em mereixo ni mig punt? xD

Yáiza ha dit...

Bé, he remenat durant hores i ni idea, de debò. Només un moment he trobat alguna cosa que m'ha fet pensar que potser l'encertava, així que tot i que tinc força clar que no és (però m'hi ha recordat), ho poso. Més val això que res.

Jo dic que és la Casa Museu de Salvador Dalí, a Portlligat.

Au... bona nit a tots!

Sergi ha dit...

Ostres, ostres, estava a punt d'anar a dormir i mort de són i m'ha entrat la paranoia... M'he passat tanta estona buscant que ara dubto si al final he deixat el comentari o no. suposo que sí, però imagina que ho sé (o crec que ho sé), i no ho dic! Per si de cas, crec que és una cel·la de la Cartoixa de Scala Dei.

McAbeu ha dit...

Aquesta era difícil ho admeto, la imatge mostra molt poques coses (clar que això també podia ser una pista de que buscàvem una edificació austera) i això fa difícil poder-hi "treballar". La meva intenció era, com alguns reclameu, donar avui una pista i així allargar el joc, però no caldrà perquè dos de vosaltres heu encertat que el que es veu a la foto és una cel·la de la Cartoixa d'Escaladei (El Priorat).

Moltes Felicitats, XEXU i LLUÏSA, us emporteu 2 PUNTS pel Concurs. :-))

Sergi ha dit...

Bien!! Deixar-m'hi els ulls i gairebé la paciència van donar els seus fruits! Ostres, veig que la Lluïsa ho ha fet sense cap mena d'esforç, és una heroïna!!

Lluïsa ha dit...

D'heroïna res, XeXu, casualitat i prou. Hi he estat i suposo que em va impressionar més del què recordava.

Sergi ha dit...

A mi m'hi van portar amb l'escola fa molt temps, tant que no en recordo res de res, només runes. No és un lloc que tingui al cap, ni molt menys, no hi hagués pensat. Reconec que aquest cop he tingut sort.

Anònim ha dit...

no m'ho crec que ho endevinéssiu... aquí hi ha trampa segur! tongo! tongo! el Mac està subornat! xD

Jordi ha dit...

Em vaig passar massa temps buscant i vaig buscar,¡, entre altres moltes coses, cel·les perquè m'ho recordava tot i que la llar de foc no quadra, però no vaig trobar-hi res. Molt bé per en Xexu i la Lluïsa. Era difícil.

Publica un comentari a l'entrada