GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 27 d’abril del 2018

Relats Conjunts (abril - 2018)


Des del blog RELATS CONJUNTS ens proposen escriure un relat inspirat pel quadre "Le Concert" (Nicolas Tournier, 1630-35).



MÚSICA CLÀSSICA

Bon dia, heu trucat a «Lloguem La Nota S.L.» en què us podem ajudar? Sí senyor, nosaltres representem cantants i grups musicals de qualsevol estil i els tenim disponibles per a concerts de qualsevol format. Diu que està interessat en música clàssica? Doncs en aquest cas, li podem oferir des d’una orquestra completa que tocarà les millors composicions simfòniques fins a una soprano acompanyada d'un pianista que cantarà una selecció de les àries d'òpera més populars. Vostè tria, nosaltres ens adaptem al seu pressupost. No vol gastar més de 200 €, diu? Home, ha d’entendre que no es poden muntar gaires concerts per aquest preu. Aquesta xifra limita molt les opcions però em sembla que encara el podrem servir. Miri, li puc proposar un quintet de música de cambra especialitzat en cantates barroques profanes de compositors italians poc coneguts del segle XVII. Pot trobar la seva foto a la nostra web. Són cinc músics autodidactes que actuen abillats amb perruques i vestits de l'època tocant instruments també originals d'aquell temps que s'han fet ells mateixos. Pel pressupost que em comenta, ofereixen una actuació que inclou dues peces a triar del seu repertori. Li sembla poca cosa? Bé, també tenim a disposició el concert complet del grup. Són tres hores sense interrupció, per això no acostumem a oferir-lo als nostres clients. No, no és pel preu. De fet, la tarifa del concert complet és de 100 €. Exacte, la meitat. No, no hi ha cap error. Entenc que el sorprengui però li asseguro que quan fa cinc minuts que els escoltes, agraeixes haver pagat el doble. Un suplement de 100 € és una ganga si a canvi t'assegures que l'actuació s'acabarà ben aviat. Podríem dir que quan aquests nois executen el seu repertori, el terme «execució» agafa tot el seu sentit. Què li sembla? Li miro la tarifa de la soprano?

10 comentaris:

jomateixa ha dit...

Amb aquesta publicitat no crec que els vulgui ningú

Carme Rosanas ha dit...

Ha ha, ha... no els llogarà mai, no! Pobres músics!!! Hauran d'assajar molt més.. i practicar molt.

Assumpta ha dit...

Avui, gran MAC, ens ofereixes un text "de l'absurd" :-DD

Me'l puc imaginar ben bé inclòs dins d'una escena a "La cantant calba" d'Eugène Ionesco.

Aplaudiments!!

xavier pujol ha dit...

El del llaüt és el Loquillo? Com que ja no se l'escolta ningú ha de fer números com aquest.

Sergi ha dit...

Mare de déu, sí que deuen ser bons, sí... Ja veig que és servei integral, t'ofereixen qualsevol cosa, a qualsevol preu... però ja se sap que pagar poc és pagar dos cops. En aquest cas, pagar-ho molt car si els escoltes tres hores...

Elfreelang ha dit...

no és pas una interlocutòria d'un jutjat això? ho dic per la dificultat de fer quadrar els números

ASSUMPTA ha dit...

Segur que siiiiiii 😁😁😁😁😁

ASSUMPTA ha dit...

Noia, t'ha quedat rodó!!! Aplaudiments 😁😁😁😁

McAbeu ha dit...

Sembla que podem concloure que aquest quintet de música de cambra especialitzat en cantates barroques profanes de compositors italians poc coneguts del segle XVII hauria de fer dues coses. Una, assajar i practicar molt més i l'altra, canviar urgentment de representant. :-))
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris.

Rafel ha dit...

Que provin amb taquilla inversa, si és que no es buida la sala abans d'acabar.

Publica un comentari a l'entrada