GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 9 d’abril del 2018

971.- Homes corpulents en actitud sospitosa

971.- Aquesta nit, mentre feia la seva ronda nocturna, un policia ha vist com un grup d’homes corpulents impedia que un home i la seva jove esposa entressin a casa seva. La parella, retinguda en contra de la seva voluntat, ha vist impotent com dos d’aquells homes entraven al seu habitatge tirant la porta a terra d’una puntada de peu per buscar el seu tresor més preuat. Poca estona després, han tornat a sortir amb els seu botí a les mans però, a diferència del que faria qualsevol malfactor, no han fugit sinó que han entregat el tresor a la jove parella i han continuat després amb la seva feina. El policia tampoc ha efectuat cap detenció, malgrat haver vist tota l’escena. Podeu explicar que ha passat?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Carme Rosanas "

6 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Eren bombers, han rescatat un infant tancat accidentalment sol a dins de casa. Els pares no duien claus. Potser sortia fum d'algu lloc i els bombers han entrat a sac, per apagar la causa del fum.

Assumpta ha dit...

Siiiiiiii :-)))

Els bombers sempre seran nostres!!!!

xavier pujol ha dit...

Penso igual que la Carme i l'Assumpta. Els bombers (i les bomberes) sempre seran nostres!!!!

Assumpta ha dit...

:-DDD

Pons ha dit...

També poden ser desnonadors del banc, t'embarguen la casa i tot el què hi ha dins, però de moment tenen "bon cor" i et tornen el teu fill, més endavant no descarto que les hipoteques també incloguin com a clàusula quedar-se els fills.

McAbeu ha dit...

Com qualsevol enigma lateral d'aquest tipus, la possible solució admetria diverses interpretacions de l'enunciat i, en aquest sentit, és d'agrair la resposta d'en PONS que en dona una no només possible sinó també ben habitual actualment (per desgràcia). De totes maneres, segur que no us estranyarà si us confirmo que la del LLIBRE coincideix amb la que primer ens diu la CARME i després accepten ASSUMPTA i XAVIER. Felicitats!! :-))

Publica un comentari a l'entrada