GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 16 de juny del 2014

622.- Un símbol matemàtic

622.- Pots escriure un símbol matemàtic conegut entre un 2 i un 3 perquè el resultat sigui un nombre major de 2 i menor de 3?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Xexu i Pons007 "

12 comentaris:

Sergi ha dit...

Amb una coma n'hi hauria prou, no?

Anònim ha dit...

Mmmmmm acceptem coma com a símbol matemàtic? Es a dir: 2,3

Anònim ha dit...

Arghhh que fa la resposta d'en Xexu abans que la meva?! No n'hi havia prou amb que compartim rètols? ara fins hi tot compartim la resposta en el mateix moment? Si al final resultarà que no es que jo i l'ahse siguem la mateixa persona, sinó que siguem tres, jo, l'ahse i en Xexu!

Assumpta ha dit...

Una coma és un símbol matemàtic??? Jo sóc de lletres, tu... :-P

Lluna ha dit...

A veure, XeXu, pons, que hi ha exactament entre vosaltres...??? eh!! eh!!

Acceptem coma com animal de companyia, ais, com a símbol matemàtic volia dir.

Bona tarda nois!!
Bona tarda Assumpta!!
Bona tarda Mc!!

sa lluna ha dit...

I si va així: 2'3 no val?

Bona nit nines i nins!!
Aferradetes, Mac ☺

Sergi ha dit...

La resposta de la coma és força elegant i probable, tot i que quan diu "el resultat", hom pensaria que parlem d'una operació.

Dono la meva resposta alternativa:

ln

2 ln 3 = 2,197...

Alfonso Robles Motos ha dit...

Matemàticament, podria ser: 2 3
Però és més d'un símbol.
Salutacions

Alfonso Robles Motos ha dit...


2 < X > 3

McAbeu ha dit...

M'han agradat força les alternatives proposades per SERGI i ALFONSO perquè sempre agraeixo que intenteu treure tot el suc possible dels enigmes i així donar-lis el màxim de joc, però com el mateix SERGI admet i accepteu SA LLUNA, LLUNA i ASSUMPTA la solució és el símbol (que el fet que sigui ortogràfic no treu que també sigui matemàtic) de la coma com molt bé diuen en XEXU i en PONS al mateix minut, cosa que fa que (una altra vegada ;-D) tornin a compartir rètol vermell. Felicitats!! :-))

Sergi ha dit...

Se m'havia passat veure aquest resultat. Ho trobo injust! Això no és que un expliqui la resposta de l'altre, quan jo vaig deixar el comentari no em va aparèixer pas el del Pons. Un minut pot ser molt llarg! Vull impugnar el resultat, però sobretot vull desmentir que en Pons i jo siguem la mateixa persona, m'han agafat esgarrifances només de pensar-ho!

McAbeu ha dit...

XEXU: T'he de dir que, en el meu cas almenys, mai he dubtat que tu i en PONS sigueu dues persones diferents però que està bé que ho desmenteixis. Hi ha coses que val la pena aclarir ben aclarides.
Pel que fa a la impugnació del resultat, és una norma del LLIBRE fer compartir el rètol vermell quan els comentaris encertats estan fets a la mateixa hora i al mateix minut, no és la primera vegada que passa i sempre s'ha fet així. En canvi, el que no és una norma però s'està convertint en un costum, és que sempre els compartiu tu i en PONS. Però això més que cosa del LLIBRE, és "culpa" vostra... a veure si resultarà que sou la mateixa persona? ;-DD

Publica un comentari a l'entrada