GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 6 de desembre del 2011

Endevinalla 331

E331.- Passa tu, que llana tens. / Passa tu, que també en tens. / Passa tu, que llana portes. / Passa tu, que també en portes.

Aquest enigma forma part del
1r. CONCURS XAREL-10 d'ENIGMES i ENDEVINALLES,
consulteu-ne les Normes de Participació

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS.
Guanyen 1 PUNT pel Concurs: PONS007, MSBOSCH, NINONA, JOSEP LLUÍS, ASSUMPTA, F. MOMPÓ, JORDI, XEXU I ALBA.


15 comentaris:

Anònim ha dit...

estàs parlant d'un ramat d'ovelles?

MBosch ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ninona ha dit...

El ramat.

Em sóna d'un conte d'un pastor que vol fugir d'un gegant cec i es fa passar per ovella del ramat. L'endevinalla és semblant a la cançoneta que fa servir l'ogre per deixar sortir les ovelles sense que se li escapi el pastor.

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Un ramat de bens!!

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Bé, un ramat de quatre bens.

Assumpta ha dit...

Bé, posa "FÀCIL", així que diré el primer que m'ha passat pel cap i a veure si coincideixo amb en JOSEP LLUÍS, que m'acaba de dir que ha posat una resposta i jo li he dit "no m'ho diguiiiiiiiiiis" (és que jo era aquí, resolent uns mots encreuats i menjant bombons :-))

Ah, sí, la meva resposta és: UN BE, o un XAI o una OVELLA... i consti que cada resposta no anul·la l'anterior, sinó que són diferents formes d'anomenar un MATEIX animalet. Vull dir que la meva resposta és aquesta :-DD

(Creuo els dits!!!)

Francesc Mompó ha dit...

El ramat?

Sergi ha dit...

Avui em tiro a la piscina, seran les agulles de fer mitja? Vaja no sé si es diuen així, però suposo que s'entén.

Francesc Mompó ha dit...

Mc, darrerament vaig de bòlit; disculpa.
fmompo@msn.com

Una abraçada
Salut i Terra

Jordi ha dit...

Primer he pensat que eren un grup de dones amb calerons portant abrics de pells però és clar, la llana no fa el pes. Després he pensat en un grup de persones d'un determinat partit que fan veure el que no són però aquests porten pana. Així que només queda un grup d'ovelles amb la seva llana. Per tant, i després de cinc hores donant-li voltes crec que és (adéu punt) un ramat d'ovelles.

Sergi ha dit...

...encara que si vull mantenir el punt d'avui seria millor que digués 'el ramat', oi?

Alba ha dit...

Siii!! Hi vull participar!!!

Una ovella!!!

(Segur que tan fàcil no pot ser....)

McAbeu ha dit...

La resposta del LLIBRE és: RAMAT D'OVELLES, per tant tindran punts els que han dit això o els seus equivalents: RAMAT, OVELLA, XAI, BENS... (o qualsevol altra manera d'anomenar aquests mamífers artiodàctils remugants de la família dels bòvids) :-D

I resulta que avui tothom ho ha vist força clar, per això guanyen 1 PUNT pel Concurs: PONS007, MSBOSCH, NINONA, JOSEP LLUÍS, ASSUMPTA, F. MOMPÓ, JORDI, XEXU I ALBA.

Felicitats a tots!! :-))

Yáiza ha dit...

Ostres, quina mala passada!! Vaig comentar aquesta endevinalla des del mòbil i ara veig que la meva resposta no ha aparegut. Vaja, per un cop que l'encerto... i ni així. Bé, mai més respondre el concurs des del mòbil, ho tinc clar!!

McAbeu ha dit...

YÁIZA: He repassat tant la finestra de comentaris pendents de moderar de Blogger com el meu e-mail i ni en un lloc ni en l'altre, va arribar ahir cap missatge teu. Em sap greu, no poder fer-hi res més.

Publica un comentari a l'entrada