GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

diumenge, 25 de desembre del 2011

CONCURS 1000 (4a. setmana)

1r. CONCURS XAREL-10
d'Enigmes i Endevinalles

(Consulteu-ne les NORMES DE PARTICIPACIÓ)


RÀNQUING PROVISIONAL D'ENCERTANTS
(Del 28.11.2011 al 23.12.2011)

23 PUNTS :
XEXU
21 PUNTS :
JORDI
16 PUNTS :
PONS007
14 PUNTS :
ALLAU
13 PUNTS :
ASSUMPTA
10 PUNTS :
EL PORQUET
8 PUNTS :
CARME, JOAN, YÁIZA
7 PUNTS :
PUIGMALET
5 PUNTS :
GARBI24, LLUÏSA, MBOSCH, NINONA
4 PUNTS :
ALBA, ELFREELANG, JOSEP LLUÍS
3 PUNTS :
MIREIA
2 PUNTS :
F. MOMPÓ, JOMATEIXA
1 PUNT :
BARCELONA..., FERRAN, PILAR, RITS, VPÀMIES



Respecte a la setmana passada, no hi ha hagut gaires variacions al rànquing més enllà de que els dos primers classificats, XEXU i JORDI, han mantingut i augmentat el seu avantatge. En el cas del tercer que opta a premi, la cosa sembla una mica més disputada i en PONS007 té molt a prop altres concursants disposats a prendre-li el lloc. Però no està tot decidit, ni molt menys!, demà comença l'última i definitiva setmana del Concurs que, per ser l'última, és la que posarà més punts en joc.
Per acabar el Concurs falten dues endevinalles "faciletes", un parell d'enigmes (un matemàtic i un lateral) potser una mica més complicats i per divendres he previst un enigma especial que donarà, ell sol, fins a 5 PUNTS que podreu guanyar més d'un de vosaltres. Per tant, aconsello "als de dalt" que no es confiïn i als altres que no us resigneu, encara poden canviar moltes coses!!. :-))


El que no ha canviat gens és el meu agraïment a tots els amics d'aquesta Llista de Participants, que amb la seva participació han convertit aquest CONCURS 1000 en tot un èxit. Deixeu-me dir-vos, en cap altre ordre que no sigui l'alfabètic:
MOLTES GRÀCIES a ALBAALLAU, ASSUMPTA, BARCELONA...CARME, EL PORQUET, ELFREELANG, F. MOMPÓ, FANAL BLAUFERRAN, GARBI24, JOAN, JOMATEIXAJORDI, JOSEP LLUÍSJPMERCH, LLUÏSA, MBOSCH, MIREIA, NINONA, PILARPONS007, PUIGMALET, QUADERN...RITS, VICICLEVPAMIES, XEXU i YÁIZA.

Estem arribant al final,
però això encara no s'ha acabat!!
DEMÀ A LES 10:00, UN NOU ENIGMA


13 comentaris:

El porquet ha dit...

Està clar que la durada del concurs m'està passant factura! M'estic desinflant per moments... arf, arf, que no arribo!

Allau ha dit...

L'Assumpta i jo pensem apretar aquesta setmana (a veure si treiem 5 punts a l'enigma del divendres). Que continui la festa de l'enginy i també les altres bones festes.

Alba ha dit...

Vinga va, que a un puntet per setmana potser arribaré als 5!! hehehe!!

Primero, caganero!!!

Anònim ha dit...

no em penso pas conformar amb una tercera plaça, avisats esteu...

Mireia ha dit...

fins demà a les 10! Aquesta setmana tinc festa a veure si puc pujar algun punt al ranquing

Elfreelang ha dit...

Tinc 4 punt encara puc guanyar...hehehe....que passis un bon dia de Nadal!

rits ha dit...

Molt bones festes, Mc!!!!

Va, aquests dies que aniré menys atabalada, a veure si m'escarrasso una mica més i esgarrapo algun puntet més, ...encara que no sé jo... heehehe

Assumpta ha dit...

A veure si demà, essent Sant Esteve, algú "dels de dalt" es despista i s'oblida que hi ha joc i els altres puntuem fort!! :-DDD

Al principi se'm feia raru això de veure el Xarel-10 amb els comentaris moderats... però ara m'hi he acostumat i m'ha agradat moltíssim això de saber que cada dia, puntualment a les 10, hi havia Joc i que disposava de 24 hores per pensar" :-)

I un especial pel darrer dia!! :-)) Mare meva, això serà "la traca final"!! 5 punts en Joc d'una tacada... però que més d'un podrà aconseguir? què serà un test, Mac? un multi-enigma? :-))

ELFRI!! Que no queden 4 punts, en queden 17!! :-) 4 dies normals a 3 punts en joc, 12 punts... més aquest cinc del "Play off"!! Encara hi ha moltes coses a dir!!

ALLAU!! Hem d'aconseguir un dickensià al podi!! Si n'hi ha de matemàtics tu a per totes!! :-DD

BON NADAL A TOTHOM!!

Sergi ha dit...

Assumpta, tu creus que Sant Esteve em despistarà a mi? Ains... demà dino a casa una tieta, però no surto de casa fins que tingui l'enigma resolt. Però estic d'acord amb que m'agrada aquest sistema de tenir tot un dia per anar pensant. Són les contrapartides. Així ens perdem les pugnes en els comentaris, però també és més just i no depèn només del més ràpid en contestar.

No esperava arribar a aquestes alçades amb possibilitats, es deu, és clar, a això que deia abans, tenir temps per pensar i repassar els enigmes. Però potser, com diu el Porquet, el ritme de competició m'està passant factura. Darrerament n'he encertat un parell amb una gran dosi de sort. I la setmana entrant pinta molt perillosa, per l'enigma lateral i aquest final que pot capgirar-ho tot.

No sé què passarà, i no diré que no penso defallir, l'únic que puc dir és que intentaré no fallar, i sobretot, que tindré mooooolt temps per pensar en els jocs.

Ferran Porta ha dit...

Bon Nadal, Mc!!!!!!!!!! (i toooots!)

McAbeu ha dit...

He engegat un moment l'ordinador per programar els enigmes de la setmana que ve que, amb tantes festes i horaris canviats, val més assegurar-se que tot rutlli com ha de rutllar i us he de dir que la implicació que demostreu en el Concurs em fa molt content.
Moltes gràcies per ser-hi i molta sort a tots en aquesta última setmana!! :-))

Assumpta ha dit...

Hola, MAC!! Ja ens explicaràs com es fa això d'engegar l'ordinador "un moment"... jo si l'engego ja m'enganxo! ;-))

XEXU, t'informo que estic en negociacions amb la teva tieta, la qual demà et trucarà perquè vagis a ajudar-la ben d'hora, ben d'hora, però ben d'hora, i hauràs de sortir de casa abans de les 10 del matí...
Després, una colla de cosins i altres parents t'aniran entretenint de tal manera que arribaràs a casa teva tardíssim i molt cansat, a més de mig adormit per efectes del cava i aquestes coses. Llavors pensaràs "m'estiro una mica i després miro els blogs" i quan et despertis seran les 10:05 del dia 27 de desembre :-DD

Ara tinc un equip d'investigadors mirant de saber els plans de demà d'en JORDI i d'en PONS, els quals crec que també poden trobar-se amb retards inesperats, embussos a les carreteres, etc. Res greu. :-)

Ostres!! Ara m'adono que està activada la moderació de comentaris, que aquest matí no ho estava!
Aaaaah, MAC!! per això has entrat!! hehehe... T'havies deixat de posar la moderació de comentaris per demà!! Siiii deu haver estat per això, perquè els posts tu ja els deuries tenir programats, que tu ets mooooolt ben organitzat! :-)
Que dóna punts aquesta deducció que acabo de fer? :-)

Garbí24 ha dit...

Ja quasi atrapo el primer........:-)

Publica un comentari a l'entrada