GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

diumenge, 18 de desembre del 2011

CONCURS 1000 (3a. setmana)

1r. CONCURS XAREL-10
d'Enigmes i Endevinalles

(Consulteu-ne les NORMES DE PARTICIPACIÓ)


RÀNQUING PROVISIONAL D'ENCERTANTS
(Del 28.11.2011 al 16.12.2011)

16 PUNTS :
XEXU
14 PUNTS :
JORDI
13 PUNTS :
PONS007
9 PUNTS :
ALLAU, EL PORQUET
8 PUNTS :
ASSUMPTA
7 PUNTS :
JOAN, YÁIZA
6 PUNTS :
CARME
5 PUNTS :
PUIGMALET
4 PUNTS :
GARBI24, LLUÏSA, MBOSCH, NINONA
3 PUNTS :
ALBA, ELFREELANG, JOSEP LLUÍS, MIREIA
1 PUNT :
BARCELONA..., F. MOMPÓ, JOMATEIXA, PILAR, RITS, VPÀMIES



No han canviat gaire les coses respecte a la setmana passada, acabada la tercera setmana del Concurs el rànquing es manté en general amb poques variacions i en XEXU, que dijous va compartir el liderat amb en JORDI, ara torna a encapçalar-lo en solitari amb dos punts d'avantatge. Ha passat just la meitat del concurs i encara queden molts punts en joc però sembla que, de moment, els de dalt continuen tenint la intenció de posar-ho difícil a qualsevol que aspiri a la remuntada. Ja veurem que passa!


On no s'ha de remuntar res, perquè no hi ha pòdiums, és a la Llista de Participants. És només en simple ordre alfabètic, que us vull dir:
MOLTES GRÀCIES a ALBAALLAU, ASSUMPTA, BARCELONA...CARME, EL PORQUET, ELFREELANG, F. MOMPÓ, FERRAN, GARBI24, JOAN, JOMATEIXAJORDI, J. LLUÍSJPMERCH, LLUÏSA, MBOSCH, MIREIA, NINONA, PILARPONS007, PUIGMALET, RITS, VICICLEVPAMIES, XEXU i YÁIZA.

Com us vaig dir diumenge passat,
persevereu els que ja hi sou
i animeu-vos els que no.
DEMÀ A LES 10:00, UN NOU ENIGMA!!


9 comentaris:

Sergi ha dit...

La llista de participants cada cop és més extensa, això és fantàstic! Jo no sé els altres, Mac, però si ja normalment estic atent i miro de participar en els teus enigmes (sense arribar a saber a quina hora surten...), aquest mes em tens tot el dia pensant en això. A les 10h miro d'estar sempre davant de l'ordinador, però gairebé més per saber si vaig encertar el dia anterior, i per fer una primera ullada al nou enigma, però com que hi ha temps, m'ho prenc amb més calma i hi vaig pensant al llarg del dia. M'encanta el concurs del post 1000!! Felicitats, quina pensada més genial vas tenir.

Carme Rosanas ha dit...

Mira'l ell! Que content, amb la pallissa que ens clava a tots! :) he, he, he...

A mi també m'agrada molt el teu joc, Mc! encara que estigui a anys llum d'atrapar-lo!

Ferran Porta ha dit...

Consti que jo no puntuo... però deixo comentaris per mirar de fer (som)riure el personal, eh?

ps: això no dóna punts? ;)

Yáiza ha dit...

Molt bé, em declaro encarregada i responsable de contractar uns trencacames per en XeXu. Però tranquils, aquest cop deixarem les seves tíbies intactes, només li trencaran una mica les mans... ja sabeu... perquè no pugui teclejar les respostes dels enigmes!! Muahahaha! (total, té el Bona Nit en descans, no el trobaran a faltar gaire més, no??). Qui s'apunta a posar peles al poooot!!?

(PD: XeXu... que és amb moooolt de 'carinyo', ja saps! =P)



I ara seriosament, Mac! A mi també em tens tot el dia pendent de l'enigma, és malaltís! Però molt divertit. Llàstima que només encerto els "fàcils" i això em té una mica picada... però així m'hi escarrasso més (encara que no es noti en els resultats) amb els difícils! Bon concurs, realment...! I va, que guanyi el millor!

Mireia ha dit...

aquest setmana he estat descnectada de tot, així em va...

Tot i que no n'encerto ni una m'ho estic passant genial! Gràcies Mc per la feinada que fas i per tenir-nos així d'entretinguts

McAbeu ha dit...

XEXU, CARME, FERRAN, YÁIZA, MIREIA i tots els altres que sé que també esteu "enganxats" a aquest concurs: MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER SER-HI!!.

Assumpta ha dit...

Jo, enganxadíssima!!! capaç d'imprimir-me els enigmes, de fer proves, de pensar i pensar... crec que m'han sortit moltes canes noves des que ha començat el JOC 1000!! :-DDD

Alba ha dit...

Yáiza un trencacames no!!! un trencadits!!! hehehe!

M'encanten els enigmes... encara que sovint no els puc endivinar! però ho intento ehh???

Salut i endavant!!

jomateixa ha dit...

uf! m'hi hauré d'esforçar una mica més...

Publica un comentari a l'entrada