GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dijous, 12 de maig del 2011

Endevinalla 280

E280.- Per més que em vinguis darrere / mai no em podràs atrapar, / i quan vulguis retirar-te / sempre t'hauré d'empaitar.

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. 
FELICITATS A " Quim Soler i Assumpta "

12 comentaris:

jpmerch ha dit...

El cul.

Quim Soler ha dit...

L'ombra (una altra vegada?)

Carme Rosanas ha dit...

L'ombra, una altra vegada! :)

Assumpta ha dit...

També penso que pot ser l'ombra :-)

Montse ha dit...

jo també he pensat en l'ombra, però està clar que "en aquesta casa si no ets el primer..." i jo sempre vaig a misses dites!!

Assumpta ha dit...

l'ombra!!! hehehehe

Em sento absolutament "tramposa" fent això, MAC :-DD

Quim Soler ha dit...

Sí, Assumpta... una miqueta de trampa sí però no ha estat premeditada, ha estat culpa de blogger

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Res de tramposa. Com diu en QUIM, les coses han anat així i per una vegada que, de veritat, podem donar la culpa a Mr. Blogger doncs s'ha d'aprofitar. :-DD

Assumpta ha dit...

El problema és que no recordo qui la va encertar... la de les boles sí, van ser en XeXu, compartit amb algú més, però no estic segura... però aquesta no ho recordo... No tenia activada la memòria en "alerta" en aquells moments :-))

Siiiiiii culpa de Blogger, no meva... ai, ai :-)

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Ahir vaig estar tot el matí amb el Google - Temps Real activat per saber si els problemes amb els blogs s'anaven solucionant. Allí van dir que Blogger havia hagut d'esborrar els posts des de dimecres però que s'anirien recuperant, quan vaig veure que ho feien però que no sortien els comentaris vaig decidir agafar jo el control i publicar-los de nou quan a mi em convingués tornant a donar-vos l'opció de contestar. Podia haver optat per fer el contrari i copiar els comentaris antics però vaig decidir fer-ho d'aquesta manera que, a mi, em va semblar millor.

Assumpta ha dit...

Siiiiii jo també vaig estar enganxada als Fòrums d'ajuda de Blogger hehehe... n'he fet un mega-comentari a cal XeXu :-) però primer deien que els comentaris perduts tornarien... ara ja no hi confio... He perdut moltíssims comentaris. Aquella mateixa tarda n'havia contestat uns 40 que tenia pendents de posts de la setmana anterior!! ufff

McAbeu ha dit...

Avui m'he adonat que han tornat els comentaris perduts del dia 12 de març.
Com que en aquests comentaris ja havíeu donat la solució correcta (l'ombra), reparteixo el rètol vermell entre els primers encertants de la primera i la segona tongada. Felicitats a tots! :-))

Publica un comentari a l'entrada