GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 27 de maig del 2011

Anagrama Lletraferit 022



QUIN LLIBRE ÉS?


Sempre ens han dit que "el saber no ocupa lloc" però no sé si és massa cert perquè a mi, els prestatges de la biblioteca se m'han fet petits i m'ha tocat traslladar uns quants llibres a una altra habitació.

I mentre transportava una de les capses plenes de llibres, aquesta ha anat per terra. No cal que patiu, han aguantat força bé el sotrac però la sacsejada ha provocat que les lletres que formen el títol i el nom de l'autor s'hagin barrejat.

Abans de posar-los a la nova prestatgeria, hauria de desxifrar aquests anagrames i tornar a trobar els títols i els autors originals. Podeu ajudar-me en aquesta tasca i evitar així que hagi de refer tot el catàleg de la meva biblioteca? ;-)

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Carme "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

9 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Jordi Sarsanedas

La noia de la sorra

Carme Rosanas ha dit...

Perdó, volia dir:
La noia a la sorra

Carme Rosanas ha dit...

Ei! que ja em feia molt a ilu arribar a l'hora d'un anagrama! Que mai no hi sóc a temps.

Assumpta ha dit...

Ah, en Joan Sardà, fill de pare català i mare alemanya, oi? sí, sí, un gran valor de les lletres catalanes... He llegit tots els seus llibres :-DD

Quadern de mots ha dit...

Ui, no paro de donar-li voltes. Crec que la Carme no l'ha encertat, la sacsejada porta dues à i

Jordi Sarsanedas ,La noia de sorra

no duu cap a accentuada mmmmm, segueixo pensant.

L'altre dia eren fàcils (vaig fer trampes i vaig consultar a Internet) però al final no vaig voler donar la resposta (sóc :DD)

McAbeu ha dit...

CARME: Molt bé, resposta correcta. Primer se t'ha escapat un "de" però ho rectifiques ben aviat i encertes el llibre amagat. Felicitats!! :-))

ASSUMPTA: Vols dir que no et confons amb el seu germà petit, en Jordi?. Ho dic perquè en Joan es més conegut com a músic i de llibres només ha escrit aquest dedicat a l'òpera i un altre, que no va tenir gaire èxit, titulat "La pandereta i el clavicèmbal, similituds i diferències". Clar que, ara que ho penso, potser em confonc jo i aquest el va escriure l'altre germà, en Josep. Una gran família, els Sardà-Rediss :-DD

QUADERN: Normalment al fer anagrames els accents i altres signes de puntuació no compten, només s'ha de jugar amb les lletres. Sinó més que difícils, serien impossibles. :-))
En quant a això que dius d'internet, dir-te que gairebé en totes les endevinalles i enigmes podríem trobar-ne la solució amb l'ajuda de Mr. Google però que l'objectiu, més que trobar la resposta, és passar-nos-ho bé fent treballar la deducció. Així que el fet de que no volguessis donar la solució que havies trobat per la xarxa, és un fet que t'honora. Gràcies!! :-)

Assumpta ha dit...

"La pandereta i el clavicèmbal, similituds i diferències"

hahahahaha :-DDDD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: 950 pàgines de text i 7 annexos amb esquemes i gràfics. Una obra de referència injustament tractada pel món editorial. ;-DDD

Quadern de mots ha dit...

Gràcies , ho tindré en compte en el proper anagrama, no ho sabia.

Publica un comentari a l'entrada