GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 26 de gener del 2011

300.- Una partida d'escacs a l'illa de l'Escaquer

300.- Has anat a parar a l'illa de l'Escaquer. Dues característiques defineixen als habitants d'aquesta illa: tots són caníbals i experts jugadors d'escacs, per això abans de que els serveixis de sopar t'ofereixen una oportunitat: jugaràs dues partides simultànies amb els millors jugadors de l'illa i si aconseguixes guanyar una de les partides o fer taules a les dues seràs alliberat. Com que un dels jugadors és un expert en defensa fa que comencis tu amb les blanques mentre que a l'altra partida, amb un contrincant més agressiu, començarà ell i tu portaràs les negres. El teu nivell d'escacs és el d'un principiant, creus que tens alguna possibilitat de sortir-te'n?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Assumpta "

10 comentaris:

Assumpta ha dit...

El meu nivell és de principiant hehehe el que jo faria és anar repetint les jugades que fa l'un en la partida contra l'altre. Així contra l'expert en defensa jugaria com una bona atacant i amb l'expert en atac jugaria com una bona defensora... amb sort faria taules amb els dos...

Assumpta ha dit...

O sigui:

- Comença el més agressiu amb les blanques... tal com comenci ell començaré jo l'altre partida.
- Començo la partida amb el defensiu.
- Miro a veure com es defensa i, tal com ho faci ell, ho faré jo en la primera partida.

Si són exactament igual de bons, això serà dues taules... i si un és millor que l'altre, guanyarà aquella partida, però jo guanyaré l'altre :-)

sànset i utnoa ha dit...

Només et cal copiar el que els teus adversaris facin. Així les dues partides acabaran en taules!

Copies la sortida del teu contrincant agressiu, amb el que és defensiu i a l'inversa.

*Sànset*

sànset i utnoa ha dit...

Agh!

l'Assumpta se m'ha avançat!

*Sànset*

Jordi ha dit...

L'Assumpta ho ha dit ;-)

Unknown ha dit...

Mec! arribe tard! Jo faria el que diu Assumpta!
:)

Josep B. ha dit...

Jo els hi proposaria fer l'examen d'estadística que tinc dissabte, si l'aproven em mengen, si el suspenem me'ls menjo jo ( o que esperaven, ser sempre es comensals?) que menjo de tot.

JJMiracle ha dit...

Ves, alguna, alguna… també pot ser que em toqui la loteria i me'n vagi de vacances a l'illa de l'Escaquer! Ui, no!

Jo hauria pres el portàtil i hauria consultat el blog, i hauria vist que la resposta de l'Assumpta és força assenyada.

Joan ha dit...

Saps què? Com que en realitat l'Assumpta ja s'encarrega que, fet i fet, juguin un contra l'altre ... jo si de cas aprofito l'avinentesa i vaig passant, que no m'atrau la idea de fer de postres.

McAbeu ha dit...

Si ja de bon començament admetem que el nostre nivell d'escacs no està a l'alçada dels nostres amfitrions, el millor és que ens limitem a fer d'intermediaris d'una partida que juguin ells dos, que acabarà en taules o amb la victòria d'un d'ells. No quedarem com uns grans jugadors però evitarem servir-los de sopar, que és molt millor. :-D

I això és justament el que ens explica l'ASSUMPTA en el seu primer comentari i, per tant, s'emporta el rètol vermell d'avui. Felicitats! :-))

Publica un comentari a l'entrada