GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

diumenge, 14 de març del 2010

UATDS (Falta 1 dia)

Demà aquest blog arribarà a una fita d'aquelles que és bonic celebrar i per tant us he preparat una cosa molt especial per aquesta celebració que durarà tota la setmana que ve.

No us dic res més...

Haureu d'esperar a demà per entendre de quina celebració parlo, per saber que volen dir les inicials (U.A.T.D.S.) que donen títol a aquest apunt i per trobar l'explicació de quina és aquesta “cosa” que m'he empescat per tal esdeveniment.

Aquest apunt només serveix per picar-vos la curiositat i per demanar-vos la vostra col·laboració, que de fet em doneu sempre, per fer que aquesta Festa sigui tot un èxit.

Us espero demà!

El que si us vull dir és que tot això que passarà a partir de dilluns no ho he muntat jo sol, per fer-ho he tingut l'ajuda de l'ASSUMPTA que és la única, a part de jo mateix, que està al cas de tot. I com que ella no podrà participar en la resolució de “l'enigma” de la setmana que ve perquè ja en sap la solució doncs, a part d'aprofitar per donar-li públicament les gràcies per la seva ajuda i col·laboració, he pensat donar-li l'oportunitat de jugar a un joc que ella ens proposa al seu blog i he preparat un dels meus enigmes especials “fora de programa” que segur que li agradarà:


Com veieu es tracta d'un QUÈ ÉS AIXÒ? on s'ha de descobrir que és el que hi ha a la foto, sabent que veiem un detall d'una fotografia més gran. Segur que us sona el joc perquè l'ASSUMPTA al seu blog ja ens l'ha fet UNA i DUES vegades amb molt d'èxit.

Així que us proposo a tots que opineu sobre el QUÈ? de la imatge.
Clar que ara que hi penso...
...ASSUMPTA, com experta en aquests jocs,
segur que en el teu cas no et costarà contestar-nos els
QUÈ?, QUÍ?, QUAN? i ON? de la fotografia.

De bon rotllo, eh! :-D



TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Assumpta "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

15 comentaris:

Assumpta ha dit...

Bon diaaa!!!

doncs no sé pas si serà, però el primer que m'ha vingut al cap és un tros de la samarreta d'Iniesta quan estava corrent després d'haver marcat el gol a Stamford Bridge!!!

Si?? :-))

Ah!! i gràcies a tu per comptar amb mi per ajudar-te una mica en la preparació de la teva festa!! M'ho he passat molt, molt bé :-)))

Assumpta ha dit...

Ostreeeeeees!!!! Vaig veure tantes vegades aquella imatge, la tinc tan gravada al cervell i al cor que estic segura que l'he encertat :-)) he anat a buscar a Google alguna foto per veure si era o no era... i he trobat quin trosset és :-))

http://www.futbol91.com/wp-content/uploads/2009/05/iniesta.jpg

És la samarreta JA TRETA, que duia a la mà fent "voleiar" mentre corria cridant (i tots els culés cridavem amb ell) aquell fantàstic GOOOOOOOOL :-)))

Assumpta ha dit...

Ai!! El dia!! El 5 de maig de 2009!! :-DDD

Jesús M. Tibau ha dit...

molt bona vista, Assumpta

Quim Soler ha dit...

Coi, la foto, no l'hagués encertat ni en cent anys, ni en cinc-cents posts...

Sí, saber què se celebra és fàcil, però endevinar les sigles, ja no tant...

Elfreelang ha dit...

M'has picat la curiositat UATDS és un aniversari tridimensional?
En quan a l'enigma què és això....semble la fulla d'una planta amb una marieta al damunt però vés a saber! òndia el tros de samarreta de l'Iniesta? potser sí i segur que té raó l'Assumpta!!!!

Sergi ha dit...

Jo diria que és un puny de camisa del revés i acabat de planxar.

Però amb la meva capacitat visual, probablement sigui un tauró-balena o el monstre del llac de Banyoles.

Ja sabia jo que en portàveu una de cap...

zel ha dit...

Jo no puc dir res, no duc les ulleres d'endevinar...jejeje...fins demà!

Assumpta ha dit...

Jejejeje sí, en XeXu ja és va "ensumar" alguna cosa l'altre dia al meu blog ;-))

Mireia ha dit...

Tant convençuda com està l'Assumpta, qualsevol diu res.
A veure que haureu preparat per demà

Assumpta ha dit...

Un Aniversari TriDimenSional!! ;-)))

Què bo, Elvira!! ;-))

Pilar ha dit...

Vols dir que no és un canari o un pollet?
Hi torno demà!

Carme Rosanas ha dit...

I jo que pensava en un tros d'ala de papallona o de pètal d'una flor i resulta que serà la samarreta d'Iniesta... que no en tinc cap dubte, eh?

Això d'aquesta setmana em pic a molt i molt la curiositat, però no sé si hi podré ser gaire tinc una setmana una mica "desconnectada" amb moltes hores fora de casa... faré el que podré. De tota manera trifelicitats tridimensionals! :)

McAbeu ha dit...

Bon dia!

Com diu la MIREIA, qualsevol li diu a l'ASSUMPTA que no és l'Iniesta perquè n'està ben convençuda i a més és que té tota la raó. :-)

Falta una mica més d'una hora perquè sapigueu que vol dir UATDS que és la "cosa" que m'he empescat per celebrar la Festa de l'apunt 500 com molt bé endevina en QUIM, només us dic que aquesta celebració sigui tridimensional o no depèn de vosaltres. :-D

També vull avisar-vos que està muntat de manera que podreu participar tots, sigui quina sigui l'hora que entreu al blog i fins i tot no cal entrar tots els dies de la setmana, així que CARME: No cal que pateixis i que sàpigues que compto amb tu... i amb tots els altres!! ;-))

JJMiracle ha dit...

Arribo tard, però ja veig que l'Assumpta l'ha encertat a la primera :-D Jo hauria dit… no ho sé… el monstre del llac Ness.

Publica un comentari a l'entrada