GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 24 de febrer del 2010

210.- Un llibre rar?

210.- Un llibre que ara és molt popular, doncs la gran majoria de la gent el té a casa, quan va ser editat per primera vegada només el tenien un grapat de gent escollida i molt rica. Actualment, encara que molta gent el consulta sovint, no es pot comprar en cap llibreria ni el pots aconseguir en préstec en cap biblioteca. Saps quin llibre és?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Captaire "

12 comentaris:

Assumpta ha dit...

Un moment, que ho penso...

Assumpta ha dit...

El llibre de Família?

JJMiracle ha dit...

Sí que deu ser aquest, sí!

També has intuït que avui hi hauria post a les 15.10, eh! ;-) Pel que sembla, demà en McAbeu ens espera a les 13.00 h.

Kudifamily ha dit...

joooooopeeeeeeeetaaaaaaaaasssssssssss
No hi ha manera d'enganxar-te!!!!!
(tant a tu, Mac, com a tu, Assumpta!!!)

O em xiveu això de les hores o no hi haurà manera!

Per no repetir-me... diré.... el llibre d'instruccions de la tele!
Apa!
:-p
:-D

captaire ha dit...

La guia telefònica?
O les pàgines grogues?

Assumpta ha dit...

Ostres!! Segur que és el que diu en Captaire!! :-D

Ell és més reflexiu i no és llença a dir el primer que li passa pel cap ;-)

Clar, a mi amb això del Llibre de Família hi havia alguna cosa que no em quadrava. Amb la Guia telefònica sí que quadra tot :-))

Kudi, en Mac fa petites sèries numèriques amb l'hora dels posts. A vegades són tan difícils que només les encerta ell jeje però altres vegades, com avui, són més fàcils:

Dilluns: 19.30
Dimarts: 17.20

(observem que ha restat dues hores i deu minuts... si provem de fer el mateix, hauríem de restar 2 al 17 (o sigui, 15) i restar 10 al 20 (o sigui 10) i queda que el post havia de sortir a les 15.10 (hora en la que, efectivament, ha sortit)

Com pots veure, en P-cfacsbc2v ja diu que demà sortirà a la una... per què? doncs ha fet el mateix: ha restat 2 del 15 (i queda 13) i si resta 10 dels 10, queda zero. Per tant, demà l’endevinalla serà a les 13.00, o sigui la una en punt :-))

Ferran Porta ha dit...

Pse, pse, pse... a veure, un moment... ORDREEEE!!! Això del llibre de família... val, sí, d'entrada he pensat que estava claríssim i que bravo, Assumpta. Però torno a llegir-me l'enunciat i... què hi te a veure, la gent rica?? El llibre de família el té tothom, no? (bé, vaja, tothom que té una família).

No serà... el libro gordo de Petete??

PS: Clar que, ara que hi caïc... hmm... no, no crec que la majoria de la gent el tingui a casa, ni que el tingués gent rica, ni que es consulti sovint, ... Aitx!

JJMiracle ha dit...

Sí, és clar, ben mirat potser s'acosta més a la guia telefònica del Captaire, però… i si fos la llibreta del banc? Eh? (Que noooo, que és la guia telefònica.)

Elfreelang ha dit...

jo també crec que deu ser la guia de telèfons!

McAbeu ha dit...

Bon dia!
Doncs si, és la Guia telefònica de CAPTAIRE i ELVIRA però s'ha de reconèixer que les altres pensades també es mereixen un aplaudiment encara que totes tenen algun què. ;-)
El Llibre de família de l'ASSUMPTA falla amb això de "la gent escollida i molt rica", cosa que si valdria pel llibre d'instruccions de la tele de la KUDI que en canvi falla en que "es consulta sovint", la llibreta d'estalvis de P-CFACSBC2V compleix aquestes dues condicions que he citat però falla en que no és un "llibre", és una "llibreta". I el libro gordo de Petete d'en FERRAN diríem que falla per tot arreu. :-DDD
Però MOLTES FELICITATS a tots!! :-)

I KUDI, l'ASSUMPTA t'ha explicat molt bé això del Joc dels Horaris que intento fer. Fins i tot, és completament cert que a vegades les sèries numèriques que ens donen les hores dels posts només les entenc jo i amb prou feines. :-))

sànset i utnoa ha dit...

He arribat tard.

Havia pensat en una guia telefònica abans de mirar els comentaris. Quan he llegit el que havia escrit la Assumpta, he tingut clar que era un llibre de
família...

P.S. La comprovació de paraules és "twiter". Serà algun tipus de publicitat subliminal?

*Sànset*

McAbeu ha dit...

SÀNSET: Passa molt que quan ja hi ha una resposta que sembla correcta gairebé tothom l'accepta i no s'intenta anar més enllà. També he de dir que la majoria de les vegades no només "sembla correcta" sinó que "és correcta" per tant és lògic, però per això recomano (com dius que fas tu) intentar solucionar l'enigma abans d'entrar als comentaris, es pot encertar o no però segur que és més divertit.

I això del "twiter" m'ho hauré de mirar, que si surt publicitat al blog almenys que em donin alguna cosa, no? :-DD

Publica un comentari a l'entrada