GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dijous, 1 d’octubre del 2009

Endevinalla 118

E118.- Tinc títol i no sóc noble, / tinc marges i no sóc riu, / m'afarto amb sopa de lletres/ i sols un dia sóc viu.

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Assumpta "

15 comentaris:

Assumpta ha dit...

El diari!! :-)

Assumpta ha dit...

Bon dia a tothom! :-))

Ostres, jo que pensava que avui arribava tardíssim i he pogut ser la primera!! :-))

Es que alguns dijous (normalment cada quinze dies, però el proper serà d'aquí tres setmanes) a la Parròquia tenim Preparació de Temes per les catequistes (per preparar la catequesi dels nens) i és a les 10 del matí, i jo pensava "Arribaré molt tard avui a can Mac" Però no!! :-))

Aaahh!! Què amables!! M'esperàveu? Gràcies, gràcies :-)

JJMiracle ha dit...

Jo he guaitat abans i m'ha estranyat que no hi fossis :-D També aposto pel diari. Però el Llibre es podria modernitzar i també es podria tractar d'un post :-P

Assumpta ha dit...

Ostres, què xulo!! :-)
T'imagines que fos "UN POST"? ;-)

Però hauria de ser el post d'un blog que actualitzi cada dia (el teu i el meu no valen, doncs) i en Mac no actualitza molts diumenges :-)

En Tibau actualitza tres vegades per dia :-) tampoc podria ser...

Hi ha una bloguera que és diu Sílvia que té un blog del Barça i actualitza cada dia!! (però és en castellà, tot i que jo sempre comento en català jeje)

McAbeu ha dit...

Una vegada en Víctor Pàmies em va dir que les endevinalles del LLIBRE eren de l'época de les nostres àvies (i jo li vaig contestar que fins i tot de les nostres besàvies) i em sembla que l'únic post que coneixien era la post de planxar. :-D
Per això em sembla una idea molt maca i molt bona la d'intentar modernitzar les endevinalles, tots sabem que una de les excuses que posen les noves generacions per no apropar-se a les nostres tradicions culturals és que els semblen "una cosa antiga".

Assumpta ha dit...

Ara m'has fet gràcia amb això de la post de planxar jeje perquè una vegada, quan tu i jo encara no ens coneixiem, jo li vaig dir a en P-cfacsbc2v que el corrector de word en català em donava "post" com a correcte!! jajajajaja
Jo estava impressionada de que acceptès "post"... però ell, que en sap un munt, de seguida em va dir que es referia a la post de planxar :-)

No sé si ho recordarà ell... Ho recordes Pecé? :-)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Mac, fem tard, en això d'actualitzar les endevinalles. SI ja s'ha començat a fer, amb els refranys estrafets o modernitzats (a ordinador regalat, no li miris el teclat), amb les endevinalles s'està fent molta feina a les escoles. Tant de difusió, com de creació i de recreació.

Només cal saber-les trobar!

Però no sempre el vell està renyit amb el nou. Moltes endevinalles de les nostres besàvies segueixen tenint una bellesa i vigència extraordinària.

Assumpta ha dit...

En Pàmies no sempre es manifesta, però sí que sempre és present :-)

Paraula de verificació: "presses"

Clar, per això no sempre parla!! Perquè va amb presses!! :-P

McAbeu ha dit...

Estic d'acord amb tu Víctor, potser més que modernitzar hauria d'haver parlat de crear-ne de noves. Les "de tota la vida" són molt bones i s'han de mantenir.
I és clar que ha d'anar amb presses, ASSUMPTA, que és un home força ocupat. Al seu post d'avui veuràs perquè t'ho dic :-DD

Assumpta ha dit...

(Vaig a veure el seu post... jeje)

JJMiracle ha dit...

I tant que ho recordo, Assumpta! :-)

Assumpta ha dit...

Siiii!! Ostres, quina gràcia!! :-)
És que jo tinc molta memòria per les anècdotes blogàires però normalment la gent no recorda aquestes coses!!

Clar, ets esquerrà i sagitari. És la conjunció ideal! ;-)

Mireia ha dit...

Doncs jo diria que són els diputats, (sí, AQUELLS QUE SI VOLEN NOMÉS HAN D'ANAR-HI ELS DIMECRES,la resta de dies amb qutre companys que hi vagin n'hi ha prou !!)

McAbeu ha dit...

Bon dia a tothom!
Encara que la solució de la MIREIA sembla correcta, no ho és perquè ses senyories que només treballen el dimecres no són vius un sol dia, sinó que són UNS vius sempre :-DD
Per tant la solució correcta és El Diari de l'ASSUMPTA. Felicitats!

Assumpta ha dit...

Jajaja a mi em va fer molta gràcia la solució de la Mireia i això de que "són uns VIUS per sempre" ha estat molt bo!! :-))

Paraula de verificació "cesses" (es deu referir a aquests polítics) :-))

Publica un comentari a l'entrada