BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 16 d’octubre de 2009

Anagrama Lletraferit 006


QUIN LLIBRE ÉS?

Sempre ens han dit que "el saber no ocupa lloc" però no sé si és massa cert perquè a mi, els prestatges de la biblioteca se m'han fet petits i m'ha tocat traslladar uns quants llibres a una altra habitació.

I mentre transportava una de les capses plenes de llibres, aquesta ha anat per terra. No cal que patiu, han aguantat força bé el sotrac però la sacsejada ha provocat que les lletres que formen el títol i el nom de l'autor s'hagin barrejat.

Abans de posar-los a la nova prestatgeria, hauria de desxifrar aquests anagrames i tornar a trobar els títols i els autors originals. Podeu ajudar-me en aquesta tasca i evitar així que hagi de refer tot el catàleg de la meva biblioteca? ;-)TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Mercè "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

7 comentaris:

Assumpta ha dit...

Bon dia!!

Ni idea, però sempre em quedo amb ganes de llegir les versions que tu ens poses jejeje. Aquest batlle que mesura un avís pot ser molt interessant :-)

Mercè ha dit...

Em pense que ho tinc. A la fi seré la primera:
JOAN BARRIL
Un submarí a les estovalles

Salutacions

P-CFACSBC2V ha dit...

Vaja, ja he fet tard. McAbeu, quan t'avorreixis podries començar una novel·la que es digui així. M'imagino una trama de conspiracions i fraus, però amb un toc d'humor.

Arare ha dit...

He arribat tard i reconec que no l'havia endevinat, tot i que com que el tinc i em sonava, ja anava a rebuscar a la meva desorganitzada llibreria (que em cal tornar a organitzar).

Què hi farem? sempre arribo a misses dites!!

captaire ha dit...

JHFT ("ja he fet tard". Agafant la idea de P-CFACSBC2V, podria ser un bon subtítol pel bloc ;D)

I és la tercera vegada que encerto l'Anagrama Lletraferit sense fer l'anagrama, només per la imatge de la portada.

XeXu ha dit...

Jo no en tenia ni idea, això d'entrada. Però diré que el teu títol és millor que l'original, quin és anagrama de quin?

El veí de dalt ha dit...

Jo també arribo tard. Però us recomano el llibre. És el primer que va guanyar el premi de Sàtira Pere Quart. I en van fer una peli!

Publica un comentari a l'entrada