GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 29 de maig del 2024

Test d'intel·ligència - 013 [E05]




TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. L'ENHORABONA A " Pons "

9 comentaris:

Pons ha dit...

B i E sobren, no? Els he trobat molt poca cosa per acabar de completar el cercle. Vull dir que un angle agut i angle recte són petits, ens faltaria si els féssim servir

xavier pujol ha dit...

Jo diria: b - c - f

Carme Rosanas ha dit...

Els que sobren són d i e?

Pons ha dit...

El paint és limitat i no em deixa girar les peces els graus que jo vulgui, només deixa múltiples de 90°, així no hi ha manera de verificar res! Però ara que tots ho diuen potser sí que teniu raó i sobren D i E; mai és tard per apuntar-se al carro guanyador.

McAbeu ha dit...

PONS: Està clar que el cercle complet són 360° i això vol dir que la mitjana dels tres fragments que el formen són 120° que és un angle obtús, però aquesta dada no és suficient per descartar els angles aguts i rectes. Un angle petit és necessari si cal compensar-ne un de més gros i això és el que ens trobem en aquest enigma. Així que no, els fragments B i E no són la solució que buscàvem.

XAVIER: Si ens demanen "quins són els dos fragments no vàlids?" és evident que la teva resposta no pot ser correcta perquè en dius tres. Entenc, però, que no contestes la pregunta de l'enigma sinó que directament indiques quins són els tres fragments vàlids i que, per descart, optes per la solució D - E. Feta aquesta suposició, et puc confirmar que tampoc l'encertes. ;-)

CARME: Doncs no, segons el LLIBRE la solució correcta és una altra parella de fragments.

PONS (2): Ja has vist que hauràs de tornar a canviar de carro. ;-D
(Nota: El PAINT és massa limitat en molts aspectes, jo faig servir el GIMP)

Pons ha dit...

No tinc instal·lat el Gimp, així doncs fent servir una altra rigorosa tècnica d'anàlisis d'imatge, avalada per grans experts, coneguda com "a ull" dedueixo que sobren E i F

sa lluna ha dit...

Crec que sobren B i D.
Ahir vaig treure una regla per mesurar-ho... ;-)))

Aferradetes per a tothom.

McAbeu ha dit...

PONS: La tècnica "a ull" per a anàlisis d'imatge és un procediment de solvència contrastada (potser només superat pel mètode "compte de la vella" en matemàtiques) i tu ho acabes de corroborar un cop més. Exacte, els fragments E i F són els que no necessitem per completar aquest cercle. Felicitats, t'emportes el rètol vermell. :-)


SA LLUNA: Doncs, malgrat la regla, no és aquesta la solució que buscàvem. Abraçades!!


A TOTS: Si voleu comprovar la resposta del LLIBRE aquí us deixo una de les maneres de muntar el cercle utilitzant els altres tres fragments. Comencem posant la peça D a dalt de tot tal com està (girant-la 0°), a sota a l'esquerra aniria la peça B girant-la -165° i sota aquestes dues el fragment C girat -50°.

artur ha dit...

Felicitats al Pons i al seu "ull clínic" que tot ho veu ! :) Enhorabona !!.

Publica un comentari a l'entrada