GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 2 d’octubre del 2012

4t. ANIVERSARI

Avui XAREL-10 fa quatre anys!!

I és hora de resumir breument el que ha passat per aquí en el darrer any. Un resum que, com he fet els anys anteriors i per no perdre el costum, us mostraré dividit en tres apartats ben concrets:

Primer, parlarem de números per dir que aquest blog ja ha publicat 459 Enigmes Mentals, 408 Endevinalles, 47 Enigmes Visuals, 24 Anagrames Lletraferits, 35 Refranyers Jeroglífics, 18 Encreuats Temàtics, 23 "Fragment Parcial", 11 "Qui sóc?" i 41 d'Especials (aquests últims dins dels Apunts Homenatge, per les Vacances, etc). Per tant, un total de 1066 enigmes (244 publicats enguany) que, tal com ha de ser, són la gran majoria dels 1245 posts publicats fins ahir.

Segon, consultarem les estadístiques per explicar que, segons el comptador HISTATS.com, des del 01.10.2011 al 30.09.2012 aquest blog ha rebut 17.129 visites (amb una mitjana de 47 diàries i amb un màxim de 102 el dia 07.02.2012). Aquests visitants utilitzeu els navegadors: FIREFOX (36.9%), CHROME (36.4%), INTERNET EXPLORER (18.8%), SAFARI (7.4%), OPERA (0.2%)... i com Sistema Operatiu: WINDOWS (87.1%) [W7 (42.6%), XP (34.7%), VISTA (20.7%), W2000 (2.0%)...], APPLE (9.8%), LINUX (2.9%), Dispositiu MÒBIL (0.2%)... He rebut visites de 38 països dels quals cito, per ordre, els 5 primers: ESPANYA, ALEMANYA, FRANÇA, BÈLGICA i ESTATS UNITS.

Tercer, repassarem els posts d'aquest últim any que han destacat per un motiu o altre. Sense cap intenció de fer-ne una llista exhaustiva, no vull deixar de citar aquí que he continuat participant en els Jocs Literaris d'en Tibau i d'altres blogs, també en els Relats Conjunts i en molts dels Homenatges que s'han fet a la Catosfera. I concretant una mica més, podem recordar que vaig guanyar el Primer Premi C@TS - Entreteniment 2011, que vaig protagonitzar una desvirtualizació blogaire que em va fer molta il·lusió, que vam arribar al POST 1000 d'aquest blog organitzant el "1r. Concurs XAREL-10 d'Enigmes i Endevinalles", que vaig participar en el Calendari d'Advent 2011, que vaig ajudar l'Assumpta a muntar un Homenatge Blogaire a Charles Dickens, que vaig guanyar el Trivial de la Catosfera del 5è Aniversari del blog d'en XeXu, que vam buscar una paraula escaient al Xarel-10 per apadrinar-la, que també vaig col·laborar en el 5è aniversari del blog de la Carme, en el Certamen de Poesia del blog de Jordi de la Banyera i en la celebració del 1300è post del blog Antaviana. I, per si tot això fos poc, fins i tot vaig dedicar-me a pintar unes mandales. :-))

I d'ara endavant, què?. Doncs continuar com fins ara, passant-m'ho bé fent el blog i anar proposant-vos més i més enigmes (a partir del proper mes torna, amb algunes modificacions, l'Anagrama Lletraferit). Així que, si us ve de gust, espero que ens continuarem trobant i que us podré seguir dient...

MOLTES GRÀCIES
PER PASSAR PER AQUÍ !!

28 comentaris:

sa lluna ha dit...

MOLTES FELICITATS MAC!!
Per molts d´anys puguem gaudir amb el teu treball.
Fa goig entrar en aquest racó!!

Una aferradeta ben forta i endavant!!

Sílvia ha dit...

Enhorabona per aquests quatre anys, i pels que vindran. Felicitats!!!

Sergi ha dit...

M'encanten aquests posts resum! Els números són una mica freds, però també reveladors, però el millor és veure en totes les coses que has participat, no te'n perds una! Blogaire que participa i ens fa participar, no ens faltis mai! Ei, però que si ens deixes guanyar algun joc de tant en tant no passa res, eh! Hehehe, és broma crack. Moltes felicitats, i a seguir endavant, tan actiu com sempre, i espero que amb ganes renovades. Ets qui millor ens ho fa passar. Ho saps, oi?

Pilar ha dit...

Moltes felicitats i que per molts anys ens ajudis a trencar-nos el cap i a somriure.

Alba ha dit...

òstras!!! vist així deu ni dó quin munt de feina feta!!! I després de tants enigmes, endevinalles, personatges misteriosos....... jo no he tret rètol vermell en cap!!! :( hehehe!

MOOOOLTES FELICITAAAATS MAC!!!

jpmerch ha dit...

Moltes felicitats!

McAbeu ha dit...

SA LLUNA: Moltes gràcies. Em fa molt content que em diguis això perquè, des del primer dia, si alguna cosa he intentat és que ens ho passem bé en aquest raconet de la Catosfera. :-))

SÍLVIA: Gràcies, espero que en siguin uns quants més i que els continuem compartint.

XEXU: Sí, els números tenen només un valor estadístic i els poso per deixar constància de l'evolució del blog. Però el realment important és aquesta participació que dius. La meva en tot el que puc i la vostra venint cada dia aquí a passar-vos-ho bé. Moltes gràcies per això, vosaltres si que sou uns cracks!!

PILAR: Espero que si, moltes gràcies!!

ALBA: Gràcies. I no pateixis pels rètols vermells, segur que més aviat o més tard en cau algun. I, si no fos així, tampoc passa res que aquí hi som per passar-nos-ho bé, sense rànquings ni competicions. :-)

JPMERCH: Moltes gràcies!!

Salvador Macip ha dit...

Molt impressionants les xifres! Moltes felicitats i endavant!

Allau ha dit...

Per molts més anys!

Carme Rosanas ha dit...

Moltíssimes felicitats, Mc! Pels 4 anys i per totes les xifres que ens expliques, i sobretot per totes les participacions i complicitats blocaires, que són les que donen més caliu a la catosfera.

Esperem de tot cor que sigui tot plegat per molts anys!

Continuarem passant per aquí, per poder dir-te:

MOLTES GRÀCIES PER SER-HI I SOBRETOT PER SER COM ETS!!!

Quadern de mots ha dit...

Moltes felicitats!!

Dafne ha dit...

Moltes felicitats MAC!!!
Jo t'he descobert força tard, però celebro haver-te trobat!!!
Enigmes, endevinalles, relats conjunts... ETS UN NO PARAR!!!
Seguirem!!!

Garbí24 ha dit...

felicitats....aviat faràs ombra al Marius Serra. Endavant sempre

Assumpta ha dit...

MOLTES FELICITATS, MAC!!

Hehehehe un post així només el pots fer tu! Tan ple de dades, números, fites... i tot tan ben posat classificat i organitzat!! :-))

Saps que el teu blog és un dels meus imprescindibles i que, des de que el vaig descobrir, no falto mai a la cita!! ;-))

Em fa molta il·lusió haver participat en aquesta desvirtualització i haver-te pogut conèixer (gran blogaire i millor persona)! :-))

I et vull agrair moltíssim la idea, tot el suport previ, i la col·laboració constant, en tot el tema del l'Homenatge a Dickens des de Catalunya... una de les coses més divertides en les que m'he embolicat i que, pots estar-ne segur, jo sola no m'hi hauria atrevit :-))) (aprofito per donar les gràcies a tothom que hi va participar!!)

A continuar... i tant!! Pobre de tu que ens deixessis sense el "nostre" XAREL-10!! :-DDD

ENDAVANT!!!!

Drapaire de mots ha dit...

Moltes felicitats per aquests 4 anys, que semblen molt, però que sembla impossible que només en 1 anys hagis fet tantes coses ( el temps que + o - fa que jo et conec) si multiplico això per 4 Uffffff.
CONTINUA AIXÍ. Necessitem el teu BLOG per que es entretingut, es divertit, ens fa pensar, dóna complicitat i en aquests temps AIXÒ ES EL QUE NECESSITEM!!!!!!

PER MOLTS ANYS. Petons petonicos motxons, abraçades aferradetes....
i tot el que et calgui per tirar endavant.

Jordi ha dit...

Moltes felicitats!!! Hi ha molta feina aquí, i excel·lent. Gràcies pel blog.

Anònim ha dit...

Quatre anys molt actius, enhorabona! especialment l'últim any que es quan t'he descobert i per una coincidència total es quan el bloc ha guanyat més prestigi ;)

Mireia ha dit...

Moltes felicitats Mac. Sí que fan una mica de por tants números. Ets actiu, actiu i per molts anys segueixis així amb tanta empenta!

McAbeu ha dit...

SALVADOR: Moltes gràcies i és clar que endavant... a veure si t'atrapo! ;-D

ALLAU: I que tu ho puguis veure. Gràcies!

CARME: El caliu que he trobat a la Catosfera, en llocs com el teu Col·lecció de Moments per exemple, són el que fa mantenir ben vives les ganes de continuar. Així que també espero que sigui per molts anys. Moltes gràcies!!

QUADERN: Moltes gràcies!!

DAFNE: Mai és tard i jo també celebro haver-te trobat. :-)) I tant que seguirem, moltes gràcies!!

JOAN: Que tremoli el Sr. Màrius. :-DDD. Gràcies!!

ASSUMPTA: És la meva "part matemàtica", no hi puc fer més. :-DDD. Vaig estar molt content de poder-vos conèixer, a tu i a Josep Lluís, i l'Homenatge a Dickens va fer història. :-)). Moltes gràcies per tot i, al ritme que puguem, però i tant que endavant!! :-))

DRAPAIRE DE MOTS: Moltes gràcies. Tens raó que ens calen llocs on passar-nos-ho bé i em fa molt feliç que considereu el Xarel-10 com un d'aquests llocs. :-)

JORDI: Moltes gràcies a tu!!

PONS007: Vols dir que ha estat una coincidència? :-DDD. Moltes gràcies, company!!

MIREIA: No han de fer por els números que només els poso per fer una mica d'estadística. El que de veritat importa és que tinguem ganes de seguir actius en aquest món dels blogs i que ens hi anem trobant. :-)

jo rai! ha dit...

Doncs, això. Tot el que ja t'han dit i una altra racció de gràcies!

lolita lagarto ha dit...

MOLTÍSSIMES felicitats!
i que duri..:)

ninona ha dit...

Enhorabona i a continuar endavant!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

I que siguin molts més anys, McAbeu!

jomateixa ha dit...

MOLTES FELICITATS!
i que per molts anys més ens tinguis tant entretinguts.
(Encara que no endevini massa cosa, sempre vaig passant i amb les meves filles ho anem intentant)

El porquet ha dit...

Mac, ets un màquina. A la teva capacitat estratosfèrica per proposar enigmes, endevinalles i diversos reptes, t'apuntes a totes les mogudes que hi ha per la catosfera i, no tenint-ne prou amb això, ens fas un recompte meravellós d'aquest any de blog!

I ja en van 4... ets un monstre... ets gran, Mac!

El porquet ha dit...

Per cert, m'oblidava. PER MOLTS ANYS I PER MOLTS POSTS!

Puigmalet ha dit...

Per molts anys més, Pere Llada!! Amb només quatre anys quin xarel·lo més bo que podem beure tots...

McAbeu ha dit...

JO RAI!: Les gràcies us les dono jo a vosaltres i de tot cor.

LOLITA LAGARTO: Mentre m'ho passi bé i us ho passeu bé, durarà. :-)). Moltes gràcies!!

NINONA: Moltes gràcies!!

VÍCTOR: Un desig que comparteixo. Gràcies!!

JOMATEIXA: Intentar-ho és mitja feina feta. Moltes gràcies!!

EL PORQUET: Moltes gràcies!!. És cert, ja en van quatre que ja es dir quan penso que tot va començar mig de broma. Però aquí em tens, amb ganes de continuar (potser no a un ritme tan maquinero per això) :-DD

PUIGMALET: El que em fa més content és que us agradi compartir aquest xarel·lo entre tots. Moltes gràcies!!

Publica un comentari a l'entrada