GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 28 d’octubre del 2011

Encreuat Temàtic 018


QUINES PARAULES FALTEN?


Com veieu es tracta d'un encreuat de set paraules...

No hi ha definicions però sabem que totes responen a un mateix tema que ve indicat, com a títol, en el mateix encreuat. A més tenim com exemple i com a pista una de les paraules ja col·locada al tauler.

La vostra feina és encertar les altres sis paraules que s'encreuen amb la que ja està posada. Si les trobeu dieu-me-les als comentaris amb el número que els correspon segons el tauler. Serà qüestió de posar-s'hi, no?. ;-)


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS.
FELICITATS A " Assumpta i Allau "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

15 comentaris:

Assumpta ha dit...

Bon dia!! :-))

1.- VILA-SECA

Assumpta ha dit...

2.- SALOMÓ

Assumpta ha dit...

Potser

6.- CONSTANTÍ

i la que la creua amb la S

7.- SALOU

Assumpta ha dit...

I les demés, així, a primera vista, no em venen... mirava d'encabir CAMBRILS a algun lloc, però potser no sigui Tarragonès, o potser no hi és :-))

Allau ha dit...

Per completar la feina de l'Assumpta:

3 - Perafort
5 - Creixell

Ferran Porta ha dit...

Benvolgut, avui tinc un considerable mal de cap. Passava més que res a saludar i desitjar una bona nit... i cap de setmana llarg, lladres, que sou uns lladres i no feu més que tenir festius!

McAbeu ha dit...

Començo pel final dient-li al FERRAN que em sap greu que ahir tinguessis mal de cap, espero que avui ja estiguis millor i moltes gràcies per la teva salutació i els teus desitjos. Dit això, també he de dir que noto una certa enveja en la part final del teu comentari... enveja que jo comparteixo perquè a mi també em toca treballar dilluns! ;-)

En quant a l'encreuat, l'ASSUMPTA troba 4 de les incògnites i l'ALLAU el completa amb les 2 que faltaven. Felicitats!!
Amb aquest encreuat dedicat a la meva comarca (no és que en sigui propietari, vull dir que hi visc ;-D) tanquem la primera tongada d'Encreuats Temàtics i els deixem descansar fins a nova ordre. :-))

Anònim ha dit...

sempre arribo a misses dites...

Assumpta ha dit...

No fas més encreuats temàtics? Des de la primera vegada que els vas fer et volia proposar de fer-ne un de Bíblic... però, clar, llavors guanyaria jo de carrer :-DDDD

Així que mira, igual un dia, de forma "suelta", (sense cap intenció de tenir continuïtat, ni de fer-ne una secció ni res semblant) en faig un jo al meu blog... Puc??

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: No descarto que tornin algun dia però, de moment, els deixaré descansar.
I, és clar que en pots fer un de Bíblic al teu blog. He repassat el Contracte per la Publicació d'Enigmes i Endevinalles a la Catosfera i segons la clàusula 25bis de la tercera part de l'article 4art no hi ha cap problema... encara que segons l'addenda segona de l'article 5è apartats 21 i següents, la cosa no queda tan clara; però faré els ulls grossos perquè m'encantarà jugar a solucionar-ne un. :-DD

Assumpta ha dit...

Oh!! Moltes gràcies!! M'alegra molt saber que no hi ha cap disposició clara en contra de la publicació d'uns mots encreuats bíblics al meu blog!! :-DD

I bé, ara que sé que és possible i que tinc la teva autorització :-) doncs no sé si ho faré demà, el mes que ve, el febrer del 2012 o no m'atreviré a fer-ho mai, perquè ni sé com es fan els quadrets ni res d'això... però bé, jo ho faré amb un Word -insertant una taula de caselles quadrades i retallant- que és el que faig servir per TOT i que és un programa que adoro! tot passa pel Word, copio i retallo fotos, insereixo el nom del blog amb un word-art a les fotos del blog d'artesania, faig les imatges amb text del Petit Blog, tot... el Word és el meu programa amic (i, confesso, no tinc ni la menor idea de fer servir l'Excel ni l'Access ni el Power Point... La meva germana s'estira dels cabells perquè ha intentat ensenyar-me a fer funcionar l'Excel unes quantes vegades i "no se'm queda" :-DDD és que són números... ella no ho entén perquè és una persona normal hehehe)

Ui, ja em venen al cap possibles paraules a posar en aquests mots encreuats!! :-DD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Et passo per mail el programa que faig servir jo per fer els encreuats, t'estalviarà molta feina si et decideixes a fer-ne un. :-))
M'ha fet gràcia això que dius de la teva germana, però és que tens raó: a les persones normals els costa entendre segons què. :-DDDD

Assumpta ha dit...

Als meus pares els hi va sortir una filla "normal"... de veritat que a vegades crèiem que era adoptada!! :-DDDD

I és que "la pobre" és capaç d'entendre coses de lletres i de ciències... certament, tira més cap a les lletres, però no té un "buit" al cervell com jo en la part matemàtica i és capaç d'assolir, sense massa problemes, un nivell "standard" en aquestes matèries ;-)
Ella adora l'Excel i està frustradíssima amb mi perquè no retinc les seves explicacions ("sumatori" i totes aquestes coses rares que em diu) i, pobreta, (és que és molt maca, me l'estimo molt, em sap greu no poder-ho aprendre ni que sigui per ella, per donar-li l'alegria) una vegada, després d'altres intents fets en breus moments, per a coses concretes, s'hi va posar seriosament, començant pas a pas i... res, ja no recordo res :-)

A mon germà dóna-li números, és "incapaç" d'estudiar-se res tipus història, filosofia, art i totes aquestes matèries tan meravelloses.

Quan jo feia COU ell, que anava tres o quatre cursos més endarrerit que jo (per edat hauria de ser dos cursos, però ell va començar una FP, la va deixar i es va passar a BUP) entenia les meves matemàtiques només amb mirar-les, mentre que jo no tenia ni la menor idea de què anava "allò" :-P

No cal dir que si jo vaig aprovar les matemàtiques de COU va ser per un regal que em van fer (a l'examen havia tret un "2"... i copiant!!) ja que el claustre de professors va considerar que seria incapaç d'aprovar-les mai i, com tenia notes boníssimes de filosofia, llengua, literatura, història... els hi va saber greu :-))

Ja he vist el mail!! hehehe... MOLTES GRÀCIES!!! Ets un crack!! :-DD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Bé, ja es veu que els teus pares van fer una bona feina: Una filla només de "lletres", un fill només de "ciències" i una altra filla al 50%... més compensat, impossible! :-DD

Assumpta ha dit...

Ja ve a ser això, ja :-DD

Publica un comentari a l'entrada