GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 10 d’octubre del 2011

367.- La cambrera i el jove client

367.- Quan la cambrera va recollir els plats de l'esmorzar se'n va adonar que el client, un jove d'uns 25 anys, havia deixat part del croissant nedant dins de la tassa del cafè. La cambrera va somriure i digué: Veig que pertanys a l'exèrcit!. Com ho va saber la cambrera?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Pons007 "

9 comentaris:

Assumpta ha dit...

Això és fàcil, MAC? S'ha d'haver fet la mili per poder-lo resoldre? :-DD

Ni la menor idea... però tirar el menjar és molt lleig, perquè si deixa "part del croissant· i a més "nedant" a la tassa vol dir que tampoc s'ha acabat el cafè... malament.

Sergi ha dit...

Com no tingui alguna cosa a veure amb les banyes del croissant i amb la cabra de la legió... a mi no se m'acudeix res...

jomateixa ha dit...

Ara si que m'has matat!!

Yáiza ha dit...

Un dia que arribo a temps i ni idea...

Anònim ha dit...

per l'uniforme de militar i el fusell penjat a l'espatlla?

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

A l'exèrcit no en donen de croissants per esmorzar (almenys fa 24 anys). Per això, el primer dia que li van posar, no sabia que fer amb ell.

Allau ha dit...

Jo estic amb en Pons, per l'uniforme!

Jordi ha dit...

Era com un submarí!

McAbeu ha dit...

M'ha agradat molt veure com li donàveu voltes al croissant i a la tassa de cafè, però aquesta vegada el que havia esmorzat el soldat era informació suplementària que no calia per solucionar l'enigma. ;-)
No sé si portava fusell o el va deixar al guarda-roba, però el que si està clar és que la cambrera va endevinar que el noi era militar perquè ell portava l'uniforme posat, com molt bé diu PONS007 primer i confirma ALLAU després. Felicitats!!

Publica un comentari a l'entrada