GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 6 de gener del 2010

Blocaire Invisible 09 / El regal de DUSCHGEL


Aquest any la Meva Blogaire Invisible ha estat la DUSCHGEL del blog GEL DE DUCHA II, ja vaig dir a l'apunt on anava posant les Pistes del Joc que jo havia tingut molta sort de que em toqués una Amiga Invisible com ella, perquè des del primer moment va entrar en el Joc i ens ho vam passar molt bé jugant amb les pistes.

I aquesta sort l'he confirmat avui, quan he anat al seu blog a recollir el meu regal. S'ha currat un MAGNÍFIC VÍDEO que vull compartir amb tots vosaltres.

Així que aquí teniu la part final de l'apunt que m'ha dedicat amb el vídeo que m'ha fet, que a partir d'avui tindrà un lloc destacat al meu blog. MOLTES GRÀCIES, DUSCHGEL!

"... McAbeu, nos hace discurrir de lo lindo con todas sus propuestas. Porque su blog está repleto de crucigramas, adivinanzas, problemas matemáticos y de lógica, anagramas, juegos visuales... En fin, ¡imposible aburrirse! Y siempre ganas algo: entretenimiento, ejercicio neuronal y diversión por cero céntimos el post.
Por aquellas casualidades de la vida, hace unos días fui al museo Experimenta en Freudenstadt. Ahí descubrí una sección dedicada a enigmas visuales y juegos de lógica, por lo que de inmediato pensé en McAbeu. Por suerte iba yo con la cámara a cuestas. Así que fue una ocasión perfecta para hacer unas cuantas fotos enteramente dedicadas a él.



McAbeu, espero que aquest humil regal t'hagi agradat. Com ja et vaig dir per correu, ha estat un veritable plaer jugar amb tu a fet i amagar. M'ha agradat molt conèixer el teu blog i, sobretot, ensumar-hi al darrere una persona riallera i amable, oberta i distesa. Per això alço la copa de cava i et dic: salut!! ;-) "

5 comentaris:

BACCD ha dit...

Oiiissss, que em posaré vermella, home!!

Jo també he tingut moltíssima sort amb tu. Que ho sàpigues!! :D

Elfreelang ha dit...

quina currada! molt maco el regal!

rebaixes ha dit...

Quan la font raja
és que té ànima...
De bota el vi ranci
beu-ne fins que et cansi...
Blocaire invisible
regals d'impossible...
Això és l'Everest,
qui és que puja més.
Heu fet bona solfa
de tovalló i de bova
Relaxeu-vos i calleu
vostre treball pareu
i mireu, mireu, mireu...
El miracle ha fet el mag
en vostres imperials caps
Felicitats a tots
sou els mes grans del mon.
............... Anton.

06 gener, 2010

McAbeu ha dit...

DUSCHGEL: Ho dic de veritat, el vídeo està MOLT bé i m'ha agradat conèixer el teu blog i a tu. :-))

ELVIRA: Si que ho és!

ANTON: Tu si que ets el més gran. Moltes, moltes gràcies per aquest altre Regal de Reis que em fas amb aquest poema. :-)

Assumpta ha dit...

Ostres!! quins regals tan macos, tant la teva súper entranyable Història Troiana com el vídeo!! :-))... i m'ha fet molta gràcia que al video de Duschgel la música de fons és de la Trinca!! :-))

Publica un comentari a l'entrada