GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 1 de juliol del 2009

Balanç Mensual 9

L'enigma visual d'aquest mes és el següent:


Aquests Endolls de diferents països han tingut l'honor de formar part del recull de CARES DEL MÓN d'en Jesús M. Tibau ja que semblen unes Cares Elèctriques (BAJOQUETA dixit) que rialleres, espantades o sorpreses ens miren des de la paret. N'hi ha alguns que semblen impossibles però us asseguro que tots són reals menys un, i això és el que heu de descobrir: Feu gala dels coneixements apresos als vostres viatges exòtics (també podeu preguntar a Mr. Google, però no quedaríeu tan bé :-D) i digueu-nos quin és l'endoll fals que se'ns ha colat?. Si ho sabeu dieu-m'ho als comentaris, si no demaneu-me alguna pista.

Ja ha passat el nové mes de vida d'aquest blog...
... i toca fer el resum estadístic. A finals del mes va fallar el comptador del blog i el vaig haver d'eliminar, per sort al començar a Blogger en vaig instal·lar un altre que és el que em permet donar les dades de juny. Aquestes dades ens diuen que aquest mes he tingut 964 visitants amb 2226 pàgines vistes, un 91% dels quals utiltzeu Windows (encara guanya XP sobre Vista per 3 a 1). En quant als navegadors veiem que guanya Firefox (36'5%) seguit molt aprop per I-Explorer (35'1%) i més lluny per Chrome (18'2%) i Safari (8'4%). Per no quedar-me amb un comptador sol, aquest mes he activat el Google-Analytics que ja estarà plenament operatiu en el proper Balanç Mensual.
Aquest mes l'enigma més visitat ha estat el 139.- Sinònims i antònims, i la més vista fou l'Endevinalla 085, aquesta endevinalla ha superat de molt el rècord de comentaris amb un total de 66.
Anticipant-me a una petita remodelació que preparo per passat l'estiu, he començat a publicar enigmes cada dia (en lloc d'un dia per l'altre), això i l'incorporació d'uns jocs nous que estic preparant espero que serveixin per millorar el blog, però tot arribarà.



TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS.

14 comentaris:

Assumpta ha dit...

Què bé!! Enigmes cada dia!!! :-))

En quant a l'endoll fals no en tinc ni idea, però diré el 6... aquest somriure picaró em sembla estrany en un endoll... a més que té dues entrades rodones i una de mitja lluna... ho trobo una forma molt rara :-))

Jesús M. Tibau ha dit...

m'ha encantat afegir aquestes cares a la meva secció.

Carme Rosanas ha dit...

Doncs jo que tampoc en tinc ni idea i a més a més sem.pre arribo tard, avui diré el 3

Trini González Francisco ha dit...

Doncs jo diria que és el 5è.

meta ha dit...

Jo penso que és el 7. Es el que fa més cara de sospitós, intentant passar desapercebut.

meta ha dit...

Però alguna pista estaria bé perque el sisè sentit, a vegades falla.

McAbeu ha dit...

Repartits per tot el món hi ha 13 tipus principals d'endolls, classificats amb les lletres A a M. Per fer aquest enigma he triat els més estranys, el que semblen una cara que ens mira des de la paret, i entre ells n'he posat un de fals. En lloc de donar-vos pistes per que l'endevineu, el que faré serà anar explicant els que no són, així que:

ASSUMPTA: El nº 6 existeix, és un endoll de tipus K i s'utilitza a: Bangla Desh, Dinamarca, Illes Fèroe, Groenlàndia, Guinea, Madagascar, Maldives, St. Vincent, Senegal i Tunísia.

CARME: El nº 3 és un endoll de tipus I que fan servir a Samoa americana, Argentina, Austràlia, Xina, El Salvador, Fiji, Filipines, Guatemala, Kiribati, Nauru, Nova Zelanda, Okinawa, Panamà, Papua Nova Guinea, St. Vincent, Tadjikistan, Tonga, i Uruguai.

TRINI: El nº 5 també és real, és un endoll de tipus H utilitzat només a Israel i Gaza.

META: El nº 7 és un endoll de tipus G i s'usa a Aràbia Saudita, Bahrain, Bangla Desh, Belize, Botswana, Brunei, Camerun, Illes del Canal, Xina, Xipre, Dominica, El Salvador, Gàmbia, Ghana, Gibraltar, Granada, Guatemala, Guyana, Hong Kong, Iraq, Irlanda, Illa de Man, Jordània, Kenya , Kuwait, Líban, Macau, Malàisia, Malawi, Maldives, Malta, Marroc, Maurici, Myanmar, Nigèria, Oman, Qatar, Saint Kitts i Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent i les Grenadines, Seychelles, Sierra Leone, Singapur, Tanzània , Uganda, Emirats Àrabs Units, Regne Unit, Vietnam, Iemen, Zàmbia i Zimbabwe.

Ja en falten menys ;-)

Assumpta ha dit...

Doncs el 4 perquè em ssembla massa normal i això el fa sospitós jajaja a més, diria que el foradet inferior és lleugeríssimament diferent que els altres dos.

JJMiracle ha dit...

Jo a primera vista diria el 2… El trobo estrany, però segur que per això deu existir en algun país exòtic.

Trini González Francisco ha dit...

Doncs direm el nº 8, apa!

meta ha dit...

Vaja! ja no em deixeu gaires opcions. Es veu que aquests de les dues cares no agraden a ningú. Doncs si m´he de decantar per un dels dos únics que queden, diré que el l´intrús és el número 1.

McAbeu ha dit...

Sembla fet expressament, repassem els que heu dit:

ASSUMPTA: El nº 4 és un endoll de tipus D i s'usa a Afganistan, Bangla Desh, Benín, Botswana, Camerun, Txad, Rep Dem del Congo (Zaire), Dominica, Equador, El Salvador, Etiòpia, Guaiana Francesa, Ghana, Grècia, Guadalupe, Guyana, Hong Kong, Índia, Iraq, Jerusalem, Jordània, Kenya, Líban, Líbia, Macau, Madagascar, Maldives , Martinica, Mònaco, Myanmar (Birmània), Namíbia, Nepal, Níger, Nigèria, Pakistan, Qatar, Saint Kitts i Nevis, Senegal, Sierra Leone, Sri Lanka, Sudan, Tanzània, Unió dels Emirats Àrabs, Iemen, Zàmbia i Zimbabwe.

P-CFACSBC2V: El nº 2 és un endoll tipus E que es fa servir a Bèlgica, Burkina Faso, Burundi, Camerun, Illes Canàries, República Centreafricana, Txad, Comores, Congo, Côte d'Ivoire (Costa d'Ivori), República Txeca, Djibouti, El Salvador, Guinea Equatorial, França, Guaiana Francesa, Grècia, Guadalupe , Irlanda, Indonèsia, Itàlia, Laos, Letònia, Lituània, Madagascar, Mali, Martinica, Mònaco, Marroc, Níger, Polònia, St. Vincent, Senegal, Síria, Tahití, Tunísia.

TRINI: El nº 8 és un endoll de tipus M utilitzat a Hong Kong, Moçambic, Sudàfrica i Swazilàndia.

META: El nº 1 és un endoll tipus B utilitzat a Estats Units, Samoa americana, Anguilla, Antigua, Aruba, Bahames, Barbados, Bermuda, Brasil, Canadà, Illes Caiman, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, Equador, El Salvador, Guam, Guatemala, Guyana, Haití, Hondures, Jamaica, Japó, Laos, Líban, Mèxic, Micronèsia, Montserrat, Antilles Holandeses, Nicaragua, Níger, Okinawa, Panamà, Filipines, Puerto Rico, Aràbia Saudita, Taiwan, Veneçuela, Illes Verges (EUA i Regne Unit), Açores, Belize, Trinitat i Tobago.

És a dir, els heu dit tots menys el que tocava. Per tant aquest enigma no l'ha encertat ningú ja que el nº 9 és el FALS, és una modificació del de tipus A amb l'afegitó d'una línia a terra que l'orginal no té.
Podeu veure'ls tots en aquesta WEB

Assumpta ha dit...

Jajaja ni fet expressament :-))

Kudifamily ha dit...

Ooohhhh... jo que anava a dir el 9... Jajajaja!!!
(la veritat és que hagués dit el 3)

Publica un comentari a l'entrada