GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 3 d’abril del 2024

Jocs de sobretaula - 016




TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. L'ENHORABONA A " Pons "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

10 comentaris:

Pons ha dit...

Jo ho he fet movent 4 monedes, però ara és quan em diràs que es pot fer amb menys

Anònim ha dit...

Jo també ho he fet amb quatre. Ara, a veure que diu el Llibre…

Anònim ha dit...

Soc la Carme

sa lluna ha dit...

Les dues dels extrems de la tercera línia passen a dalt ( a la primera línia) i les dues dels extrems de la darrera línia passen a la cinquena línia.
És a dir, quatre monedes.
Com bé diuen en Pons i la Carme.

Aferradetes, Mac.

artur ha dit...

També em surten quatre. Movents les tres de la esquerra cap a la dreta i la que esta a la punta de dalt, també la poso a la dreta, no sé si s'entén be, mes o menys ;)

McAbeu ha dit...

Amb tanta unanimitat, ni el LLIBRE us pot portar la contrària. :-DD

PONS: Quatre monedes és la solució que buscàvem. Felicitats!!

CARME: El LLIBRE no pot dir res més que l'encertes i donar-te'n l'enhorabona. :-)

SA LLUNA: Efectivament, la resposta són quatre monedes i t'agraeixo moltíssim que expliquis la solució. Ara bé (i pel que jo he entès) si movem les monedes seguint els passos que dones obtindrem una fletxa girada 180° que apunta cap al sud i no cap a l'est (90°) que és el que ens demana l'enunciat. ;-)


ARTUR: Moltíssimes gràcies per donar una explicació de la solució, però (també pel que jo he entès) em sembla que movent aquestes quatre monedes que dius, tot i que aconseguim una fletxa que apunta cap a l'est (o cap a la dreta), aquesta no serà idèntica a la de l'enigma.


A TOTS: Com ja us deveu suposar (perquè fa temps que ens coneixem :-D) no puc donar l'enigma per solucionat si a més de dir quantes monedes s'han de moure no em dieu quines són. Així que, si us ve de gust evidentment, numereu les monedes des de l'1 (la de la punta de dalt) fins a la 25 (la tercera de l'última fila a baix de tot) i expliqueu quines quatre s'han de moure (i on s'han de posar) per deixar aquesta fletxa mirant cap a l'est. Qui ho faci primer s'emportarà el rètol vermell. Gràcies per avançat! :-))

Pons ha dit...

A veure, s'ha de moure la 2, la 20, 23 i la 25 i s'han de posar... doncs allà on toca per formar una fletxa igual, si fas un dibuixet es veu molt clar, així en general diríem que es posen cap a la dreta...

McAbeu ha dit...

PONS: Ara sí. Aquestes que cites són exactament les quatre monedes que s'han de moure i, malgrat que majoritàriament van cap a l'esquerra i no cap a la dreta com dius, el LLIBRE en té prou amb això per donar la teva resposta com a correcta perquè és conscient que demanar-te el dibuixet seria excessiu fins i tot per a ell. :-DD

Per altra banda, el 'dibuixet' ja l'he fet jo i el pujaré al post tot seguit aprofitant que l'actualitzaré per posar el rètol vermell al teu nom. Enhorabona!!

xavier pujol ha dit...

Enhorabona al guanyador.

sa lluna ha dit...

Se'm va escapar la darrera part de l'enunciat.🤦‍♀️
Enhorabona, Pons!

Aferradetes, Mac.

Publica un comentari a l'entrada