GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 15 d’agost de 2022

Joc de Ment - 042

ENDEVINAR L’EDAT D’UNA PERSONA- Un full de paper
- Un bolígraf (o qualsevol altre estri per escriure)Aquest joc no requereix cap preparació prèvia.Per fer aquest truc, entregarem el full de paper i el bolígraf a una persona de la qual desconeixem l’edat (evidentment) i li demanarem que hi escrigui un número qualsevol sense que nosaltres el veiem.

El següent pas que ha de fer la nostra «víctima» és multiplicar per 9 aquest número incògnita que només ell coneix i sumar la seva edat al resultat d’aquesta multiplicació. Després de fer aquests dos càlculs, ja només li queda llegir en veu alta el total obtingut.

Com que el primer número ha estat triat totalment a l’atzar per l’espectador, sembla impossible que el resultat final ens pugui donar cap pista per endevinar la seva edat. Malgrat tot, només necessitaren uns segons de ‘concentració telepàtica’ per encertar-la amb total exactitud.

4 comentaris:

artur ha dit...

No deixa de tenir el seu punt de sort, en l'encert .... però és entretingut ! ;)
Bona setmana !!

sa lluna ha dit...

I si una persona està molt espatllada,
és un conhort que li treguin nou anys de sobre.😉

Aferradetes, Mac.

McAbeu ha dit...

ARTUR: És cert, amb segons quines persones te la jugues. No tothom aparenta l'edat que té, ni de bon tros. :-D

McAbeu ha dit...

SA LLUNA: En cas de dubte, sempre és millor anar per la part baixa de la forquilla. No sigui que, volent fer un simple joc de màgia, acabis ofenent a algú. :-))

Publica un comentari a l'entrada