GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 25 d’abril del 2022

Jocs de sobretaula - 002




TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. L'ENHORABONA A " Carme Rosanas "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

13 comentaris:

Pons ha dit...

Si ens mous sis es pot fer fàcilment, fins hi tot en Xexu ho podria veure, però com que demanen el mínim he hagut de donar-hi una volta, i veig que també es pot fer amb quatre, per això sospito que la resposta bona serà tres, però no veig com.

PS: Tinc la sensació que les monedes no són de curs legal, o hi ha algun lloc on les acceptarien?

McAbeu ha dit...

PONS: Amb sis és massa evident, amb quatre està força bé i amb tres seria encara millor. Ara bé, ja saps que el LLIBRE no en té prou amb sospites. Ell necessita deduccions i, a més, ben explicades. ;-)

PS: Són la moneda oficial de l'Illa de l'Escaquer. El que no sé dir-te és a quant està el canvi aquest matí... ^_^

Carme Rosanas ha dit...

Acabo de dir amb 4 a l'Instagram, però ara m'ha sortit amb 3.

La renglera on ara n'hi ha 4 ha de ser la de dos, per tant n'hem de bellugar dues. Una la posem a sota, per fer el vèrtex cap avall amb una única moneda. L'altra la posem al costat de la renglera actual de dues monedes que es convertirà amb la de quatre. I finalment movem una tercera moneda que és la de dalt de tot actual, i la baixem a la renglera de baix per completar les quatre les quatre.

sa lluna ha dit...

Crec que va així:
-De les de baix (on n'hi ha quatre), n'agafarem dues que posarem on n'hi ha dues a la figura.
-I la que està sola a dalt de la figura, la baixem a baix.

Em sembla que na Carme ho ha encertat.😉

Aferradetes, Mac.

Pons ha dit...

Sense la meva sospita segur que la Carme no hagués trobat la solució, o sigui que 99% mèrit meu, 1% la Carme. Veus com soc una persona generosa que li agrada compartir els mèrits?

Carme Rosanas ha dit...

Na Paula ho explica molt més fàcil i millor que jo... però sí, és la mateixa solució.

Evidentment que en Pons sempre té tot el mèrit, no el 99% no, el 100%, només faltaria, escatimar-li un 1% em semblaria molt malament.

McAbeu ha dit...

CARME: Publico les imatges dels 'Jocs de sobretaula' a Instagram per mantenir-hi el meu compte mínimament actiu, però on s'han de venir a resoldre els enigmes és aquí, al blog. :-))
Tu ho fas i ho fas molt bé. La teva solució és ben correcta i t'emportes el rètol vermell. Felicitats!!


SA LLUNA: És així mateix. La teva explicació aclareix perfectament la solució que ens dona la Carme. Gràcies! :-)


PONS: Ho sabem de sobres que ets molt generós i sempre penses en els altres. És per això que el LLIBRE, conscient que qualsevol altra decisió hauria ofès la teva generositat, ha decidit donar el 100% del rètol vermell a la Carme. :-DD

artur ha dit...

Aquesta vegada arribo tard, la Carme ja ens ha passat al devant ! ;D ..... també me'n sortien tres com a ella. Felicitats, guanyadors i guanyadores !!

McAbeu ha dit...

ARTUR: Mai és tard per jugar una estona. Gràcies per fer-ho!

xavier pujol ha dit...

Jo també arribo tard. Amb aquestes monedes i els bitllets del Monopoly, crec que ara sí que et pots comprar el Passeig de Gràcia i les 4 estacions de tren.

McAbeu ha dit...

XAVIER: Quins records el Monopoly! Fa anys que no hi jugo, però hi havíem passat força hores venent i comprant cases i hotels. Fins i tot, abans de fer-ho amb l'original, hi jugàvem en una versió (digues-li versió, digues-li còpia) que es deia EL PALÉ i que encara deu córrer per casa dels pares. :-)

xavier pujol ha dit...

A casa d'uns amics, quan jo era petit tenien el palé i pel que recordo els carrers eren de Madrid. Per primera vegada vaig saber que hi havia un carrer que es diu de "Lavapies"

McAbeu ha dit...

XAVIER: Els carrers eren de Madrid, efectivament. Si no estic equivocat el més car era la Gran Via, però a mi el que em feia més gràcia (pel nom) era un dels de menys valor que es deia "Leganitos". :-D
I tampoc hem d'oblidar les targetes de "suerte" i de "sorpresa" que, per exemple, t'enviaven a la presó a "dormir la mona", et premiaven per "tu bella cara" o et multaven per "usar un bañador de medio cuerpo"... totes molt adients al context de l'època.

Publica un comentari a l'entrada