GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 24 de juliol del 2018

Endevinalla 1000

E1000.- La dona el vol sempre a casa / i li fa molt gran plaer. / Mentre el marit és a fora, / li fa la feina molt bé. / Però, al cap de masses dies / ja fa massa mullader, / i llavors no està contenta / fins que el pot tirar al carrer.

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Carme Rosanas "

12 comentaris:

Sergi ha dit...

Endevinalla 1000! I ara què?? Estic tan espantat que no sé trobar la resposta a l'endevinalla... sí, és només per això, eh? Per la incertesa de no saber què passarà ara.

McAbeu ha dit...

XEXU: Cap incertesa, després de l'endevinalla 1000 arribarà (passat demà) l'enigma 1000. Aleshores si, aleshores tot el món conegut s'acabarà i res tornarà a ser igual. L'apocalipsi s'apropa... o no, que fa massa calor per convocar l'Harmagedon en ple estiu. ;-)

Carme Rosanas ha dit...

Com en XeXu... ni idea de l'endevinalla, però malgrat l'espant, continuaré, pensant... en tinc unes quantes de pendents... a veure si les recupero totes.

Carme Rosanas ha dit...

També una enhorabona per les 1000 endevinalles!!!

McAbeu ha dit...

CARME: Gràcies. Per l'enhorabona i per no deixar de rumiar... malgrat l'espant. ;-))

xavier pujol ha dit...

El lampista.

Pons ha dit...

El rentaplats? Lo del mullader seria quan s'espatlla i comença a vessar aigua?

Assumpta ha dit...

El pal de fregar?

MOLTES FELICITATS, MIL·LENARI!!! :-DDD

McAbeu ha dit...

XAVIER: Vas molt bé per trobar la solució correcta però al teva resposta no coincideix exactament amb la que ens dona el LLIBRE. Per poc, tot i això. :-)

PONS: Ben trobat però no, la solució que busquem no és cap electrodomèstic ;-)

ASSUMPTA: La resposta correcta tampoc va per aquí. Moltes gràcies, fa il·lusió celebrar un mil·lenni (tanta, que demà en celebrarem un altre). :-DD

Pons ha dit...

Un bomber? Primer apaga l'incendi però llavors es passa amb l'aigua xD

Carme Rosanas ha dit...

O els paletes o els pintors... que estem contents quan arriben , però més contents quan se'n van. Mullader en sentit ampli, no pas literal.

McAbeu ha dit...

PONS: També podria ser... però no ho és. :-)

CARME: Efectivament, la paraula "mullader" es pot utilitzar en un sentit més ampli que el referit estrictament a l'aigua i, en aquest cas, és aquesta altra accepció més general la que fa servir l'endevinalla. Segueixes la línia, encetada per en XAVIER, de buscar un d'aquests professionals que, com deia el meu pare, "sempre estan en gràcia de Déu" (donem gràcies a Déu quan arriben a casa per arreglar allò que han d'arreglar... i en tornem a donar quan, per fi, se'n van :-D) i sí que trobes la solució exacta que ens dona el LLIBRE que assenyala "els paletes" com a resposta correcta. Felicitats!! :-))

Publica un comentari a l'entrada