GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 2 de juliol del 2018

995.- Atrapant lladres de bestiar al Far West

995.- Els ranxos de la zona oest de l'Illa de l'Escaquer estan patint una sèrie d'atacs i robatoris de bestiar per part d’una banda d’homes a cavall que, de moment, els homes del xèrif no han pogut atrapar i per això, fa dies que es dediquen a patrullar la zona esperant una oportunitat d'enxampar els lladres «in fraganti». Avui quasi ho aconsegueixen, han rebut l'avís que un ranxo estava sent atacat i s'hi han dirigit de seguida però els lladres ja havien marxat. De totes maneres, com que encara no els portaven ni mitja hora d'avantatge, han decidit seguir-los i han agafat la carretera principal, ampla i ben pavimentada, que els testimonis els han assenyalat com a direcció de fugida dels atacants. El problema d’aquesta carretera és que és ben recta durant un quilòmetre però després es bifurca en dos direccions, cap a la dreta segueix cap el poble (i per tant, continua ben pavimentada) i cap a l'esquerra puja cap a la muntanya convertida en un camí de terra. Per sort, feia poc que havia plogut i en aquest camí de terra es veien ben marcades les petjades d’un grup de cavalls. L'escamot del xèrif ha seguit, doncs, aquestes petjades pujant pel camí de la muntanya fins que han vist que el rastre entrava en una cova al final del camí. Suposant que els lladres encara estaven dins (no hi havia cap petjada sortint de la cova) els homes del xèrif hi han entrat però s'han trobat la cova buida. Hi havia, això sí, marques clares de que la banda havia estat allí però era evident que ja no hi eren perquè la cova no tenia lloc on amagar-se ni tampoc cap altra sortida. Els homes del xèrif han tornat cap a casa pensant que mai podrien atrapar aquells lladres de bestiar perquè tot allò era cosa de bruixes i esperits malignes. I vosaltres, teniu una explicació menys esotèrica del que ha passat?

"Looking for rustlers" (Charles M. Russell)
Tret d'AQUÍ

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Pons "

4 comentaris:

Pons ha dit...

Els cavalls dels lladres han sortit de la cova fent marxa endarrere? Els cavalls tenen marxa endarrere?

McAbeu ha dit...

Aquesta és la solució del LLIBRE: La cova no ha estat el lloc on els lladres s’han anat a amagar després d’atacar el ranxo sinó el lloc on han preparat l’atac. Conscients que la patrulla del xèrif els podria seguir el rastre, han posat al revés les ferradures dels seus cavalls i han sortit de la cova direcció al ranxo. Al fugir han continuat per la carretera pavimentada sabent que els seus perseguidors trobarien les petjades que els marcarien la direcció contrària.

Una solució que no és exactament la que tu dones, PONS, però també és veritat que, a falta d'altres propostes, la teva és prou encertada per poder ser considerada correcta. Felicitats!! :-))

Pons ha dit...

Si m'haguessis dit que no era la solució correcte però que m'hi acostava potser m'hagués esforçat a trobar la correcte del tot, o potser no, es veritat que últimament no li puc dedicar gaire temps als blogs.

McAbeu ha dit...

PONS: Vaig considerar que la teva resposta, sense ser la bona, s'hi apropava prou per poder emportar-se el rètol vermell però potser tens raó que li hagués pogut donar una mica més joc a l'enigma. Ja saps que a mi no em fa patir gaire que es quedin sense solucionar en un primer moment, sempre pot venir algú més endavant a provar de resoldre'ls.

Publica un comentari a l'entrada