GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 24 de maig del 2017

891.- Un problema al restaurant

891.- Un client d'un restaurant tria, d'entre els plats de la carta, el següent menú: Sopa d'anques de granota amb creixens, Molls al vi negre amb pasta fresca a la llimona i Escalopa de fetge d'ànec amb «paupeton» de bolets. És un restaurant de molta categoria i el client està disposat a gaudir d'un magnífic àpat però quan li serveixen el primer plat, l'home ha de fer venir al cambrer per dir-li que no s'ho pot menjar. Immediatament li retiren el plat i li'n porten un altre tot presentant-li les més sentides excuses, malgrat això, el client torna a dir que no se'l pot menjar. Aquest cop és el maitre en persona qui se n'encarrega, ordenant als cambrers que li tornin a canviar el plat però, per tercera vegada, això no soluciona el problema. Podeu endevinar quin problema té el client que li està impedint gaudir del dinar tal com voldria?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Pons007 "

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Que es vegetarià? Que no té coberts?

Consol ha dit...

La sopa és massa freda o massa calenta?

Carme Rosanas ha dit...

Que no té gana?

jo rai! ha dit...

No té coberts, segur!

xavier pujol ha dit...

Les granotes eren vives i han saltat del plat.

McAbeu ha dit...

M'han agradat les diverses opcions de resposta que heu donat, el millor dels enigmes laterals és el joc que donen perquè tenen gairebé tantes solucions possibles com gent intenta solucionar-los. :-))
Com sempre però, només n'hi ha una que atorga el rètol vermell i per saber-la hem d'escoltar al LLIBRE que ens diu que: "El client no podia menjar-se la sopa perquè no li havien portat cap cullera". En PONS és el primer que va per aquest camí quan cita la falta de coberts, així que per a ell va l'encert. Felicitats!! :-))

Anònim ha dit...

Suposo que en l'epoca del LLIBRE encara no existien els vegetarians

McAbeu ha dit...

PONS: Sí que existien però, en aquella remota època que dius, els vegetarians no acostumaven a demanar ni anques de granota d'entrant ni molls de primer ni escalopa de fetge d'ànec de segon. Actualment es veu que si que ho fan, no?. :-P

Anònim ha dit...

Avui en dia si que ho fan, només amb la idea de tirar-te en cara que son vegetarians i per tan millor que la resta de omnívors.

McAbeu ha dit...

PONS: Segurament trobaríem excepcions... però, ja tens raó, ja. :-D

Publica un comentari a l'entrada