GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 29 de juny del 2015

721.- Els tres hotels

721.- Arribem de vacances a un petit poble de la Costa Daurada on hi ha tres hotels: el Comtal, el del Sud i l'Ambassador. Un d'ells està fet de totxo groc, l'altre de granit rosa i l'últim de pedra gris. El de color groc l'acaben d'inaugurar i no té pista de tennis però els seus clients tenen entrada gratuïta a les pistes de l'Hotel Comtal. Si us dic que l'Hotel del Sud és més antic que l'hotel de granit rosa, podeu dir-me de quin color és l'Hotel Ambassador?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Xexu "

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo diria que l'Ambassador és el groc, ja que no ho pot ser el comtal, que és on van a jugar a tennis. El del Sud és més antic que el de granit rosa, per tant només podria ser groc o gris, però si és més antic no l'acaben d'inaugurar, oi? Bé, que tinc molta son, dic el groc i ja està...

Lluna ha dit...

Jo tb diria el groc, que a més és el més nou.
El més vell seria el Sud, de pedra gris (no sabem si té pistes de tenis)
Després el Comtal, de granit rosa i amb pistes de tenis disponibles pels clients de l'Ambassador
I per últim l'Ambassador, recien inagurat, de totxo groc :P

Bon dia XeXu!!
Bon dia Mc!!

Assumpta ha dit...

Diria que arribo tard... Tan bonic que era!!

McAbeu ha dit...

Té raó l'ASSUMPTA quan diu que fa tard perquè el raonament lògic que fan, primer XEXU i després LLUNA, és ben correcte i per tant també ho és la solució que ens donen. Efectivament, l'hotel Ambassador és el de totxo groc. Felicitats!! :-))

Anònim ha dit...

Volem fotos de l’hotel!

Sergi ha dit...

Ui, que se m'escapava aquest rètol vermell! Caram, si no vaig tan malament de jocs de lògica a aquelles hores del matí! En comptes de mirar blogs m'hauria de dedicar a coses més productives, hehehe!

McAbeu ha dit...

PONS: I tant que si. En aquesta web trobaràs les fotos i tota la informació que necessitis sobre l'hotel Ambassador Groc (http://www.yelp.com/biz/ambassador-hotel-amarillo-amarillo) ;-)

XEXU: Els blogs són la nostra perdició, jo sempre ho he dit això. :-DD

Publica un comentari a l'entrada