BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 26 de juny de 2015

Fragment Parcial 032


ON ÉS AIXÒ?

No trobeu que són realment impressionants les fotografies aèries fetes des d'un satèl·lit?. A mi m'agradaria poder fer-ne, però només pensar que s'ha d'anar allà dalt a canviar el rodet cada vegada ja em tira enrere.

És clar que sempre hi ha la possibilitat d'encarregar que t'ho facin. El problema és que el preu del lloguer de satèl·lit i la tarifa del fotògraf astronauta estan pels núvols (...on haurien d'estar, sinó?) i, pel que jo podia pagar, només he aconseguit que m'enviessin petites imatges de mínims detalls.

Malgrat tot, espero que això no us dificulti el reconeixement del lloc fotografiat... o sí. ;-)TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Pons007 "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Camps d'arròs del delta. O com a mínim són camps... jo soc més de ciutat...

jomateixa ha dit...

l'aeroport Lleida-Alguaire té un sostre similar, però és perquè simula els camps, i no crec que tingui aquesta rodona... doncs, no ho sé.

Tegells ha dit...

Molt bé, Pons007 !! Efectivament és al Delta de l'Ebre. Concretament a N 40º 41.568 E 000º 49.382. Bona tarda a tothom !

Assumpta ha dit...

Ostres...

xavier pujol ha dit...

Fantàstic que el Pons l'hagi descobert. He estat moltes vegades al Delta de l'Ebre, però sempre ran de terra.

McAbeu ha dit...

PONS: Ets de ciutat però estic segur que algú de camp no ho hauria fet millor. Has encertat perfectament que són camps, que estan plantats d'arròs i que estan al Delta de l'Ebre. Felicitats!! :-))

JOMATEIXA: És cert que té una retirada a l'aeroport de Lleida o, millor dit, és l'aeroport qui s'assembla, pel colors i la distribució. a uns camps com aquests. Ho sé perquè ja el vaig fer sortir aquí (http://www.xarel-10.blogspot.com/2015/01/fragment-parcial-027.html). ;-)

TEGELLS: Exactament. Es nota que en saps força en això de la geolocalització. :-)

ASSUMPTA: No, són camps d'arròs. Però s'ha de reconèixer que no vas gaire desencaminada, els vivers d'ostres i musclos són només una mica més avall. :-DD

XAVIER: Deu ser que en PONS viatja sempre en avió... ;-)))

Elfreelang ha dit...

és el que te arribar tard ja està descobert el misteri

Anònim ha dit...

Mira que ho havia dit amb poca convicció :P

Publica un comentari a l'entrada