GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 11 d’abril del 2015

Joc de Lletres de Sant Jordi (TUMATEIX LLIBRES)



El Blog TUMATEIX LLIBRES ens convida a participar en un JOC DE LLETRES de SANT JORDI.

Es tracta de fer un o dos microcontes amb un màxim de 50 paraules cadascun, de temàtica lliure i que continguin almenys tres dels mots d'aquesta llista: "Austràlia", "Ous", "Castell", "Dilluns", "Llibre", "Pirata" i "Rosa". Els microrelats participants apareixeran al blog JOCS DE LLETRES i optaran al premi d'un lot de llibres. Animeu-vos a participar, el termini s'acaba el 20 d'abril.

Jo n'he fet dos, de 50 paraules justes i utilitzant tots els mots de la llista:


COSTI EL QUE COSTI!!
Amb l'ànim d'un pirata conquerint un castell, cada dilluns esmorzo un plat d'ous ferrats al «Bar Austràlia». Sóc conscient que les meves anàlisis de colesterolèmia aviat semblaran un llibre de terror però no m'importa. I no és que m'agradin massa els ous... qui m'agrada molt és na Rosa, la cambrera.



A JUGAR!!
Dilluns van donar un viatge a Austràlia, dimarts el premi va ser una estada de cap de setmana en un castell medieval, dimecres la Rosa va guanyar un lot de llibres i avui que participava jo, em toca una dotzena d'ous...
Aquests dels concursos radiofònics són una colla de pirates.


*********************************


Per cert, aprofito per recordar-vos que la JOMATEIXA té un altre joc en marxa. Es tracta del CONCURS: THE OTHER READERS, que va de llibres, fotografies i clicks de Playmobil.

Jo, de moment i com a primera condició imprescindible per participar, ja tinc el click que em representarà. No és ben bé un clon meu tal com la JOMATEIXA ens demana (de fet no ens assemblem gens, però és que és l'únic que he pogut aconseguir :-D), en canvi sí que sembla que coincidim una mica més pel que fa a les aficions...


11 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Ha, ha, ha... M'ha fet riure que no li agradessin massa els ous. A mi sí que m'agraden molt. Mc, digues-li que segur que la Rosa estarà disposada a servir-li qualsevol altra cosa... Que no cal que insisteixi amb els ous.

Una dotzena d'ous de premi? Amb els temps que corren no està gens malament...

No m'havia assabentat de l'altra proposta... Vaig a veure-la!

jomateixa ha dit...

Molt bons.
Pobre home, segur que si canvia de menú la cambrera li portarà igualment el que demani, i el seu colesterol li agrairà ;D
Em guardo la foto pel post que posaré dels primers participants. Ha quedat molt bé amb el minillibre :DD
Gràcies per tornar a jugar amb mi.

fanal blau ha dit...

Genial!!!
I la foto també!
He de buscar els clicks!

Galionar ha dit...

Molt bons tots dos contes, i amb el mèrit afegit d'haver utilitzat totes les paraules que es suggerien... Té ous, la cosa!

Ada ha dit...

Qué boniiics!!!! El primer m'agrada més però estan realment molt bé, i això que és difícil fer que un grup de paraules escollides tinguen sentit! T'han quedat molt graciosos!

Sergi ha dit...

Els dos relats són bons i compleixen a la perfecció les condicions, però el segon la clava, genial! Si el premis no s'atorgués per sorteig, el teu segon seria un dels meus candidats, jo el votaria! Aquest i un dels de la Carme, dels millors que he llegit .

I el teu clic és genial! Potser no s'assembla a tu, però sí que té una retirada al teu avatar, que és la imatge que tenim de tu, oi? Està molt ben trobat, i a més li agraden els enigmes, no? Doncs perfecte!

Elfreelang ha dit...

genials els dos!!!!! em miraré l'altre joc que dius ....encara que em penso que no en tinc cap de playmobil

Assumpta ha dit...

Moooolt bons els micro-relats! :-)))

Estic d'acord amb la CARME... home, no cal que demani ous cada dia per esmorzar, estic segura que la Rosa valorarà l'esforç que fa i la voluntat que demostra si a partir d'ara comença a demanar sandwitxos vegetals i cafè amb llet (desnatada i descafeinat, clar) :-DDD

En quant al segon... pffff... com et comprenc... Per què sempre que trec una travessa d'11 és la setmana que no cobren RES? :-P

El joc dels clicks no el coneixia... ara l'he anat a mirar :-) No sé si podré participar perquè no tinc cap click, jo... en tot cas, el teu, amb el llibre d'enigmes és una autèntica cucada! :-DD (si vols puc testificar que el ninotet és igualet a tu... tot i que fa temps que necessito ulleres noves hehehe)

Garbí24 ha dit...

és molt difícil de triar entre un o l'altre...tots dos són genials.

McAbeu ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris. Estic content que us hagin agradat els dos microrelats... i el meu click. :-)

sa lluna ha dit...

A mi tampoc m'agraden els ous, no sé si per algun motiu especial seria capaç de menjar-los però si em tocaven en un concurs, segur que els regalava.
Molt ben trobats els dos!!

Aferradetes!

Publica un comentari a l'entrada