GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 24 d’abril del 2015

Fragment Parcial 030


ON ÉS AIXÒ?

No trobeu que són realment impressionants les fotografies aèries fetes des d'un satèl·lit?. A mi m'agradaria poder fer-ne, però només pensar que s'ha d'anar allà dalt a canviar el rodet cada vegada ja em tira enrere.

És clar que sempre hi ha la possibilitat d'encarregar que t'ho facin. El problema és que el preu del lloguer de satèl·lit i la tarifa del fotògraf astronauta estan pels núvols (...on haurien d'estar, sinó?) i, pel que jo podia pagar, només he aconseguit que m'enviessin petites imatges de mínims detalls.

Malgrat tot, espero que això no us dificulti el reconeixement del lloc fotografiat... o sí. ;-)


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Lluna "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Mmmmmm t'ha quedat borrós, pots tornar a fer la foto?

Lluna ha dit...

Estic amb en pons, hauries de refer la foto que no s'acaba de veure bé... :P

Bona tarda pons!!
Bona tarda Mc!!

jo rai! ha dit...

Borrosa i tot a mi em recorda la Sagrada Família o, com a mínim alguna rosassa.

Ada ha dit...

És... Gandalf damunt d'una muntanya en terra de Mordor??

Assumpta ha dit...

A mi em fa pensar en la darrera vegada que vaig passar per quiròfan... quan ja m'adormia, aquelles llums...al... sssos...sssoss...ssostda... sossstrr... zzzzzzzzz

Assumpta ha dit...

Bé, no ho tinc gens clar... però, per començar diré que és l'ATÒMIUM de Brussel·les :-))

McAbeu ha dit...

PONS i LLUNA: Doncs us dic que les reclamacions sobre la qualitat de les fotos s'han d'enviar directament a la NASA, el LLIBRE no en té la culpa si el satèl·lit estava un pèl desenfocat en aquesta ocasió. ;-D

JO RAI!: Aquesta vegada no és la Sagrada Família ni cap altre edifici religiós. Afegeixo, ja que dius això de la rosassa, que s'ha de tenir en compte que les fotos d'aquest joc estan sempre fetes des d'un satèl·lit i, per tant, des de dalt.

ADA: La imatge no és de Mordor ni de cap altre lloc imaginari. :-DD (vinga, com que aquesta pista suposo que us semblarà òbvia, n'afegeixo una altra: És un lloc de Catalunya)

ASSUMPTA: Interessant la teva opció perquè certament, una foto zenital de l'Atòmium tindria una retirada a aquesta que us ensenyo. Però en realitat no tenen res a veure, aquestes "boles" blanques que veieu són més petites que les "boles" que formen l'Atòmium. :-))

Assumpta ha dit...

Jo he passejat per dins de les boles de l'Atòmiu! és xulíssim!... Als enllaços hi ha escales automàtiques http://www.viajaenmimochila.com/wp-content/uploads/2013/02/Interior-Atomium-de-Bruselas-B%C3%A9lgica.jpg i algunes que no ho són (suposo que per si hi hagués algun problema elèctric, no sé)
i a les boles, a part de finestres, hi ha fotos, petites exposicions temàtiques, cafeteries... :-DD

Assumpta ha dit...

Déu meu!! Digueu-me bruixa! Digueu-me vident... però crec que ho he trobat!!
Estava pensant i m'ha vingut un "flaix" i he pensat que això no era res "normal" (un edifici de vivendes, una catedral, un camp d'esports...) sinó que semblava... no sé... que m'ha vingut al cap que podia ser Port Aventura. Així que ho he buscat i, quan ja anava a desistir, com el meu cervell em deia "no marxis encara, busca, busca per aquí", he anat apropant i he trobat AIXÒ que es correspon a l'àrea infantil de Port Aventura...
Ho és, MAC? Sí? Ho és? :-DD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Jo no hi estat mai a Brussel·les, però durant uns quants anys de la meva vida vaig passar cada dia per davant de l'Atòmium. No del de veritat, és clar, sinó d'una reproducció que hi havia en una de les fàbriques de la petroquímica de Tarragona i que es veia des de la carretera de Salou. No t'ho puc assegurar però diria que ara ja no hi és ni he pogut trobar-ne cap imatge per internet però recordo perfectament aquesta maqueta, estava situada dalt d'un llarg màstil i feia de colomar. :-D

Pel que fa a l'enigma, he de reconèixer que aquesta atracció de PortAventura que has trobat és gairebé idèntica a la imatge incògnita però no, no és el que busquem. Així que no et diré vident (ni molt menys bruixa) i et donaré (us donaré) una nova pista: Això que estem veient és la teulada d'una torre. Sort! :-)

Lluna ha dit...

És la torre del teatre museu Dalí de Figueres...

Bon dia Mc i merci x la pista!!!

Elfreelang ha dit...

ostres no ho sé .....la taula rodona d'una convenció d'extraterrestres?

Assumpta ha dit...

Si tu no has trobat imatges d'aquesta maqueta, ho deixo ja fora de tot dubte: No n'hi ha :-DD

Bah! Els del Museu Dalí es van inspirar en Port Aventura, segur... va ser una inspiració futurista, però inspiració al cap i a la fi :-P

Lluna ha dit...

És la torre del teatre museu Dalí de Figueres...

Bon dia Mc i merci x la pista!!!

McAbeu ha dit...

Doncs sí, la imatge incògnita pertany a la Torre Galatea del Teatre-Museu Dalí de Figueres. Felicitats a LLUNA per haver-ho trobat. :-))

Publica un comentari a l'entrada