GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 13 de desembre del 2014

Joc de lletres de Nadal (TUMATEIX LLIBRES - CALENDARI D'ADVENT)



La JOMATEIXA del blog TUMATEIX LLIBRES ens convida, des del seu post al CALENDARI D'ADVENT - 2014 a participar en un JOC DE LLETRES de NADAL.

Es tracta de fer un o més microcontes de menys de 50 paraules cadascún, que continguin obligatòriament el títol d'un llibre i també, com a mínim, dues de les paraules d'aquesta llista: "Infant", "Torrons", "Verge", "Regal", "Tronc".

Animeu-vos a participar. Jo ja ho he fet, m'ha sortit una escena molt nadalenca amb 47 paraules, utilitzant tots els mots de la llista i incloent el títol d'un llibre de relats, novetat editorial de només fa dos mesos. Aquí el teniu:


NADAL A CASA

Mentre cantaven nadales dedicades a Jesús nat i la Verge Maria, el noi del costat del padrí l'ajudava a obrir el regal que el tronc li havia cagat junt amb els torrons. Tant l'infant com l'avi eren els que més gaudien d'aquell instant màgic de cada Nadal.



EL NOI DEL COSTAT DEL PADRÍ
(Jesús M. Tibau - 2014)

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Una estampa nadalenca molt ben plasmada. Ja ho deia jo que amb les paraules donades era tot plegat molt nadalenc, però la primera idea que em va venir a mi era del tot diferent... Diguem que si no m'espavilo a escriure-la, en Gasull me la robarà...

McAbeu ha dit...

XEXU: Malgrat que a mi m'ha sortit un microrelat ben nadalenc (potser per influència del temps que som i que la proposta va sortir del Calendari d'Advent), també veig que, si obviem els torrons, les altres paraules poden donar un joc ben diferent. Així que espavila't, que tinc ganes de llegir la teva idea,

jomateixa ha dit...

Les paraules sempre poden interpretar-se de mil maneres, això és el millor :)

Elfreelang ha dit...

molt reeixit! aniré a participar !

Assumpta ha dit...

M'agrada com t'ha quedat!... i encara podies haver disposat de tres paraules més!! i, per cert, xulíssima la foto que has trobat per il·lustrar-lo. Tot plegat, súper adient :-))

McAbeu ha dit...

JOMATEIXA: I tant que sí. :-))

ELFREELANG: També tinc ganes de llegir-te, a veure que et surt!!

ASSUMPTA: Molt de Nadal tot plegat, però és el que toca, no? :-))

sa lluna ha dit...

Molt ben trobat i molt adient per a aquestes dades.
M'ha agradat!! ☺

McAbeu ha dit...

SA LLUNA: Me n'alegro de veritat, moltes gràcies!! :-)

Alfonso Robles Motos ha dit...

En menys de 50 paraules ens has dibuixat el sentit tradicional del nadal. Fantàstic

McAbeu ha dit...

ALFONSO: Moltes gràcies també.

Publica un comentari a l'entrada