GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 15 de juliol del 2013

539.- Hem enxampat els quatre sospitosos

539.- La policia deté a en Jan, Pol, Benet i Dídac com sospitosos d'un robatori. L'interrogatori va anar de la següent manera: Jan va acusar a en Pol, Pol va acusar a en Dídac, Benet va dir que ell era innocent i Dídac va assegurar que en Pol havia mentit al acusar-lo. Podeu ajudar a l'inspector a descobrir l'autor del robatori, sabent que només un diu la veritat?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Xexu "

8 comentaris:

Lluna ha dit...

Mal moment per deduccions, jo diria que el culpable és... aix, no ho tinc clar, més tard torno si no ho ha descobert ningú.

Bona tarda Mc!!!

Sergi ha dit...

Estic una mica embolicat, però jo diria que el culpable és en Benet. Si el Dídac diu la veritat, en Pol l'acusa falsament. Si el Dídac menteix, en Pol diu la veritat en acusar-lo. En tot cas, un d'aquests dos diu la veritat, per tant els altres no la poden dir, i si un es declara innocent...

M'ho acabo de treure de la màniga...

Assumpta ha dit...

Per què els enigmes són sempre plens de gent que no diu la veritat? Llavors costa molt trobar les respostes!!

:-PPP

Lluna ha dit...

Potser si que en XeXu té raó i el culpable és en Benet, de fet si ell digués la veritat no podriem esbrinar qui és el lladre i alguna de les altres afirmacions tb seria veritat, deu ser que si que és ell.

Bon vespre genteta!!!

Sergi ha dit...

Ostres, he intentat posar la solució dos cops i se l'ha menjat. El primer cop ja m'ha estat bé perquè m'havia equivocat però el segon, jo diria que l'havia encertat.

Total, que en Benet és un lladre i en Dídac l'únic que no menteix. Quedaria saber per què en Jan i en Pol han mentit.

Consol ha dit...

Sergi, menteixen perquè són amics d'en Benet i volen embolicar la troca i entre ells es tenen molta enveja. Són uns lladres i uns mentiders.

McAbeu ha dit...

Com molt bé diu en XEXU, admet la LLUNA i confirma en SERGI: El lladre és en Benet. Felicitats!! :-))

Teniu tota la raó, ASSUMPTA i CONSOL, són una colla d'enredaires aquests paios. Bé, menys el pobre Dídac que sí que diu la veritat. :-DD

Sergi ha dit...

Ostres, aquesta la vaig encertar... no m'ho esperava pas. Bé per mi!

Publica un comentari a l'entrada