GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 5 de juny del 2013

528.- En Jan i els pastissets

528.- En Jan és un nen al qual li encanten els pastissets de Tortosa, tant que en menjaria cada dia per esmorzar. Però la seva mare pensa que massa dolç no és bo i en conseqüència han arribat a un acord, una mica a contracor per part d'en Jan, segons el qual els dilluns, dimecres i divendres en Jan menjarà torrades amb sobrassada, els dimarts, dijous i dissabtes esmorzarà barretes de cereals i els diumenges, per fi, un bon pastisset. Aquesta setmana la mare ha marxat de viatge i el primer que ha fet en Jan ha estat anar a comprar-se mitja dotzena de pastissets per poder-ne esmorzar cada dia. Perquè la mare no el descobreixi renta cada dia els plats i s'encarrega també de llençar qualsevol embolcall o prova que indiqui la presència dels pastissets, de totes maneres quan sa mare arriba a casa endevina l'engany de seguida. Com ho ha descobert la mare?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Lluna "

8 comentaris:

Lluna ha dit...

Pq les mares eempre stan de volta de ot jijiji
Tb pot ser pq no falti ni una barreta i la sobrassada tampoc hagi minvat gens ni mica.
I fins i tot pot ser per la cara de felicitat d'en Jan...

Bona tarda Mc!!!

Sergi ha dit...

Jo he pensat el mateix que la Lluna, només pel que fa al tema del menjar, els altres esmorzars estan intactes.

En referència a la cara de felicitat d'en Jan, està a punt d'esborrar-se-li...

Yáiza ha dit...

Penso el mateix que la Lluna i en XeXu! Iii m'heu fet venir ganes de pastisseeeeets!! (Tot i que no faria cap lleig a les torrades amb sobrassada...). Apa, bona tarda!

jpmerch ha dit...

Jo pense el mateix que la Lluna, el XeXu i la Yáiza.

Consol ha dit...

A aquest nen li falta un pare, o un amic que li agradi la sobrassada i els cereals, o espavilar-se perquè amb la mare que té no anirà massa lluny.

Anònim ha dit...

Perquè la mare té càmeres per tota la casa, digue-li controladora.

PD: Aviso que per norma general les barretes de cereals porten encara més sucre que els pastissets de Tortosa.

Assumpta ha dit...

Perquè no han disminuït les existències de sobrassada (mmmmmmm el que jo esmorzo cada dia menys els divendres perquè no menjo carn) ni les barretes de cereals :-))

Ostres, aquest el sabia jo a la primera! Però porto hores i hores a la Parròquia (acabo d'arribar ara mateix) preparant la cerimònia de les Confirmacions que tenim divendres al vespre :-)

McAbeu ha dit...

Doncs el LLIBRE pensa el mateix que LLUNA, XEXU, YÁIZA, JPMERCH, CONSOL i ASSUMPTA: La mare descobreix l'engany quan s'adona que les existències de sobrassada i barretes de cereals són les mateixes que a principis de setmana. Felicitats!! :-))

PS: Encara que el LLIBRE no pensi el mateix que en PONS pel que fa a la resolució de l'enigma si que li agraeix l'avís nutricional que ens fa. Generalment no ens adonem del poc sans que són alguns aliments "de règim" d'aquests prefabricats que ens venen.

Publica un comentari a l'entrada