GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 2 d’octubre del 2010

2on ANIVERSARI

Avui XAREL-10 fa dos anys!!

Com aquell que no vol la cosa, ja han passat dos anys des d'aquell 02.10.2008 en que va aparèixer el primer enigma de XAREL-10 i, més o menys com vaig fer al Post Commemoratiu del Primer Aniversari, ha arribat l'hora de resumir breument el que ha passat per aquí en aquest últim any.

Podem parlar de números i citar que he arribat als 266 Enigmes Mentals, 216 Endevinalles, 23 Enigmes Visuals, 16 Anagrames Lletraferits, 11 Refranyers Jeroglífics, 11 Encreuats Temàtics i 28 d'Especials (aquests últims dins dels Apunts Homenatge, per les Vacances, etc). Un total, doncs, de 571 enigmes (307 el primer any i 264 en aquest segon) que, tal com ha de ser, són la gran majoria dels 668 posts publicats fins ahir.

O podem parlar d'estadístiques i, consultant el Google Analytics, informar que del 01.10.2009 al 30.09.2010 aquest blog ha rebut 19.247 visites (amb una mitjana de 53 diàries i amb un màxim de 105 el dia 16.12.2009). Aquests visitants utilitzeu els navegadors: FIREFOX (41.05%), CHROME (24.22%), INTERNET EXPLORER (24.22%), SAFARI (10.09%), OPERA (0.21%)... i com Sistema Operatiu: WINDOWS (88.16%) [XP (65.07%), VISTA (28.63%), W7 (5.24%)...], MACINTOSH (10.53%), LINUX (1.15%), Dispositiu MÒBIL (0.14%)... He rebut visites de 38 països dels quals cito, per ordre, els 5 primers: ESPANYA, ALEMANYA, ESTATS UNITS, FINLÀNDIA i REGNE UNIT.

I encara que tots aquests números poden tenir, o no, el seu interès; jo trobo més interessant recordar alguns moments d'aquest últim any que han sigut especials per algun motiu o altre. No en faré una llista exhaustiva però no vull deixar de citar aquí que he continuat participant en els Jocs Literaris d'en Tibau, que vaig començar a atrevir-me a escriure pels 365 Contes de la Bajoqueta i que ho he continuat fent pels Relats Conjunts o que m'he apuntat a molts dels Homenatges que s'han fet a la Catosfera.

Tampoc puc oblidar el Lliurament dels Premis C@ts - 2009 (on, amb gran sorpresa i felicitat per part meva, me'n vau atorgar dos), o que tal com el primer any de blog es van publicar dos llibres que contenien algun text meu (Relats Curts de Terror i Totes les Baranes dels teus Dits) aquest segon any ha passat igual (Versos de Tardor i Totes les Sortides Dignes), o que vam celebrar la Gran Festa de l'apunt 500 (amb una mini-novel·la de misteri i la inestimable col·laboració de l'ASSUMPTA), o que aquest any he conegut els meus primers Blogaires In Person, o que aquest estiu vaig decidir tornar a activar el meu perfil de Facebook que tenia en stand-by i que a partir d'aquell moment, a més d'altres avantatges que encara he de descobrir, podeu trobar totes les entrades del blog també en aquesta xarxa social, o que...

I d'ara endavant, què?. Doncs continuar com fins ara, passant-m'ho bé fent el blog i anar proposant-vos més i més enigmes (a partir del mes que ve en trobareu un de nou, l'he anomenat Fragment Parcial i està basat en "La Parte por el Todo" aquell joc del concurs "Saber y Ganar" on s'ha d'endevinar un objecte [per exemple, un quadre] a partir d'un fragment del mateix. Una mica, igual com fa l'ASSUMPTA amb els seus "Què és això?").

Només espero que continueu amb ganes de seguir jugant perquè us puc assegurar que tot això no seria el mateix sense vosaltres. Així que vull acabar repetint-vos el que ja us vaig dir l'any passat:

MOLTES GRÀCIES
PER PASSAR PER AQUÍ !!

33 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Felicitats per els dos anys del que s'ha convertit per molts en visita obligada diària on esprémer les neurones una estona. Sempre endavant, aviat seràs més recordat que la teresa campos

Francesc Mompó ha dit...

Moltíssimes felicitats. Ets un dels blogs de referència.
Salut i Terra

Sergi ha dit...

I tant que seguirem amb ganes de jugar, això que no falti mai! La gent es baralla per ser el primer a contestar l'enigma, per no parlar dels frikis que saben quan el publicaràs! Moltes felicitats i a seguir endavant, que com els meus companys d'aquí dalt, també penso que aquest blog és de visita diària obligada.

Pilar ha dit...

Moltes felicitats i que continuïs gaudint i fent-nos gaudir.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

McAbeu, unes dades espectaculars, sobretot pel que fa a la quantitat d'enigmes plantejats i les complicitats de participació que has establert amb tants i tants blogaires. No hi ha iniciativa on no hi sigui en McAbeu!

NO defalleixis i molts anys d'enigmes més per aquest blog!

fanal blau ha dit...

Per molts anys i que en facis molts més!

Ferran Porta ha dit...

McCrack, saps el que més valoro -no només- del teu blog? que siguis capaç de tenir-nos dia si, dia també amb el cap ocupat amb els teus enigmes. Per no pensar en xorrades, els enigmes d'en Mc són un remei excel.lent!

ps: encara que no n'encerti ni un de sol. Mira, ja m'hi estic acostumant; ara fins i tot em faria ràbia encertar-ne algun! ;)

Enhorabona, McAbeu!

lolita lagarto ha dit...

fa poc que he entrat al món de les xarel·lades.. i m'encanta!
felicitats i per molts anys!

La Meva Perdició ha dit...

Felicitats company. Dos anys d'enginy i bon treball. Tot just ara em treus un any de diferencia. Celebrem els dos l'aniversari del nostre bloc.
Una abraçada. ^_^

J ha dit...

Enhorabona! Sento no fer més comentaris, però les poques vegades que endevino el post arribo tard.
De totes maneres et veig seguint.

Salut!

Jesús M. Tibau ha dit...

una feinada i molt ben feta. Felicitats i endavant

Lluïsa ha dit...

Fa relativament poc que trec el nas per aquí, però també hi estic enganxada.

Felicitats per aquests dos anys i que en siguin molts més de jugar plegats!

Jordi Casanovas ha dit...

Per molts anys poguem seguir mirant d'encertat les hores per ser els primers en encertar els enigmes.

rits ha dit...

dos anys ja!!!! mooooltes felicitats!!!!! i endavant amb molts més enigmes!!!!

Quim Soler ha dit...

Jo fa molt menys de 2 anys que el vaig descobrir, però des d'aleshores, no passa dia que no hi entri...
Moltes Felicitats!!1

Elfreelang ha dit...

Moltes felicitats ! i a seguir ! i digueu amb mi:VIsca el McAbeu! Visca el xarel-10! Visca ! hip hip hurra!

Ferran Porta ha dit...

HIP HIP HURRA!

kika ha dit...

per molts anys!!!

zel ha dit...

Felicitats de part d'una "negada" que no n'encerta ni un...

Vicicle ha dit...

Moltes felicitats i per molt anys, tot i que ens fans cavil·lar com pocs, d'un nouvingut al món dels blogs.

Mercè ha dit...

FELICITATS! Aquesta és una de les cases virtuals que m'agrada visitar.
Una abraçada i per molts anys i enigmes més.

Rita ha dit...

Per molt anys per aquests dos anys i pels que vindran. Com ja ha dit alguna altra persona per aquí, ets un bloc de referència. Felicitats!

JJMiracle ha dit...

Per molts anys de blog!!! Jo també sóc dels que hi entra gairebé cada dia.

Assumpta ha dit...

MAAAAAAAAAAC!!! Ostreeeees!! Que varem marxar ahir al vespre a Barcelona i no arribem fins fa uns minut... i quasi em perdo el teu aniversari!!...

MOLTÍSSIMES FELICITATS I PER MOLTS ANYS PUGUEM PASSAR-HO TAN BÉ AQUÍ A CASA TEVA!! ;-))

Carme Rosanas ha dit...

Mc, i tant que ets un blog de referència!

Moltíssimes felicitats!!
i sobretot, sobretot,
per Molts anys!

Mortadel.la ha dit...

Aveure, i si en sé un, on poso la resposta? Aquí?

mortadel.la ha dit...

Xarel, com sempre! T'he felicitat en el post de sota i no en aquest, on toca. Em sabràs perdonar?

Assumpta ha dit...

Ai, MAC, que em vaig oblidar de dir-te una cosa... Que M'ENCANTA "la parte por el todo"... i que ja tinc ganes de començar a jugar en aquest joc nou "FRAGMENT PARCIAL" :-))

Abraçades!!!

kweilan ha dit...

Moltes felicitats!!!

Anònim ha dit...

Mc Abeu, moltes felicitats per aquest segon any a Internet amb el bloc. Ara vas cap al tercer, espero continuïs amb la mateixa il·lusio que quan vas començar. Felicitats i et desitjo llarga vida a Internet!

marta (volar de nit) ha dit...

Per molts anys!!!!!

Puigmalet ha dit...

Per molts enigmes més, Pere Llada! Són dos anys i ja ets un referent blocaire indiscutible. Bé, fa un any ja ho eres... :D

McAbeu ha dit...

Només puc dir una cosa i us la dic a tots per igual perquè sou tots vosaltres els que feu que XAREL-10 tingui corda per estona, així que MOLTES, MOLTES, MOLTES GRÀCIES. :-))

Publica un comentari a l'entrada