GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 15 de maig del 2010

Enigmes de la vida (15) - UN TALISMÀ


A la imatge que encapçala el post podeu veure un retall de la portada de diumenge passat del 9 Esportiu de Catalunya. I si l'he posat és perquè crec que també podrà ser perfectament la portada de dilluns que ve, estic convençut que tant el titular "ELS BONS NO FALLEN" com el subtítol que hi podeu llegir "EL BARÇA NI S'AMOÏNA PEL TRIOMF DEL MADRID" seran totalment aplicables després de l'última jornada de la lliga que es jugarà demà al vespre.

I això ho crec perquè n'estic completament segur que
el F. C. Barcelona resultarà
campió de la lliga 2009-2010

Per la feina feta, per l'esforç, perquè s'ho mereixen i perquè... són els bons (de fet, són els millors).

Potser els pessimistes de mena (aprofito per saludar a la copresidenta UTNOA :-D) estareu pensant que no n'hi ha prou amb això, que també ens farà falta una mica de bona sort (o almenys que no tinguem gens de mala sort). Doncs no cal que patiu perquè, encara que no hi crec gaire en això de la sort, aquest punt el tinc cobert i MOLT BEN COBERT amb el TALISMÀ que també heu pogut veure a la foto.

Per si hi ha algú que no l'ha reconegut a la primera, dir-vos que es tracta de la CANELLERA DE L'ASSUMPTA que, per aquelles casualitats de la vida ;-D, va fer cap a les meves mans a finals del passat estiu.

Es tracta d'un TALISMÀ DE SOLVÈNCIA CONTRASTADA que funciona SEMPRE en les grans finals i la prova és que des de que l'ASSUMPTA les va fer, el Barça no n'ha perdut cap de final. Aquesta temporada no ha pogut actuar (haurem de buscar-nos un talismà per les semifinals) fins diumenge que demostrarà els seus poders a partir de les set del vespre. Per "activar" aquests poders jo em comprometo a portar-la demà tot el dia a la butxaca i, fins i tot, a posar-me-la durant el partit si veig que és necessari. :-))

Així que tranquils que no pot fallar res!

Per cert s'acaba el post i ara m'adono que no us he fet el corresponent ENIGMA DE LA VIDA, doncs aquí el teniu:

Ja he dit que jo no hi crec gaire en la sort i encara crec menys en els objectes que porten sort, però si que crec en l'efecte "placebo". Vull dir que si un objecte d'aquests fa que agafem confiança aleshores ens ajudarà a aconseguir el que volíem i el que és segur és que, en aquests condicions i si no exagerem, no fan cap mal.
I vosaltres... feu servir talismans?
Teniu alguna "superstició" que us dóna sort?
I una última cosa...
dubteu que el Barça guanyarà la Lliga? ;-)

Editat el 17.05.2010

No us ho havia dit jo,
que els bons no fallarien? :-))

FELICITATS CAMPIONS!!!

30 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Dubtar-ho? Parfavó, moral bel alta i tothom a celebrar-ho, demà! (alguns, des de la seu de la Penya Blaugrana del nostre "poble" de residència :))

Força Barça!!!!!!!!

PS: De talismans no, que no n'uso, de fet...

Sergi ha dit...

I tant que reconec el talismà... perquè jo en tinc un d'igual a casa!!! Ei, si cal portar-lo a la butxaca, l'hi portaré jo també. Jo penso que guanyarem, com diu l'Alves, no li agradaria ser un pobre jugador del Valladolid aquest diumenge. Aniran a per totes, però el futbol no sempre és just. Esperem que aquest cop ho sigui. Si es perd aquesta lliga serà una injustícia total. Ens la mereixem. Segur que els jugadors sabran què fer per aconseguir-la, que ells també la volen!

Agnès Setrill. ha dit...

Penso que els altres també deuen tenir talismans, aleshores si hi cregués, hauria de lluitar amb el poder de la ment per anular el poder dels talismans de l'altre costat,...és complicat ja ho se.

I contestant a l'altre pregunta, guanyaran perquè són els millors, perquè ho seditjo i punt.

rits ha dit...

i mira que vaig tocar amb els dits un d'aquests talismans!!!! mecatxis!!!

demà, tots al camp nou!

els talismans d'aquest equip? la feina ben feta, que sempre recompensa (ais, que ni m'he prés una estrella, eh, que és massa d'hora per fer-ho)

Assumpta ha dit...

Bon migdia!! :-)))

Duia escrit un mega comentari amb exemples familiars i tot i s'ha bloquejat l'ordinador i he hagut d'apagar i tornar a engegar (clar, com s'arreglen el noranta per cent dels problemes informàtics jeje)

Ara m'hi poso de nou, però ho faré en un Word, així al menys em recuperarà el document si passa quelcom (o alguna cosa) ;-))

Assumpta ha dit...

Doncs bé, deia que m’encanta aquest post!! :-DD

Has d’estar molt segur de la nostra victòria per haver-lo fet i això m’agrada. Hem d’acabar amb el tradicional pessimisme culé ;-))

I, a més, he de dir que em fa molta gràcia imaginarvos a tu, Mac i a en XeXu -que veig que també s'hi apunta, jeje- portant la canellera a la butxaca tot demà :-DDD

Les canelleres em porten el record d’una trapelleria que va ser molt divertida... i, com diu en Mac, des de que les vaig fer, el Barça ha guanyat totes les finals que ha jugat: Les dues Supercopes i el Mundial de Clubs... (ostres, que som bons!!) ;-)

Jo no en sóc gens ni mica de supersticiosa... Ara bé... gens ni mica?... és pot dir això?... Perquè si em poso a pensar m’adono que, quan escolto els partits per la ràdio –donat que a casa no tenim tele de pagament, això passa tot sovint- si les coses no van bé, canvio d’emissora “per si l’altre ens porta més sort...” (entre RAC-1 i Catalunya Ràdio vaig fent) ;-))

El meu pare feia una cosa molt divertida: Ell estava convençut de que tenia molt mala sort en el joc i, per tant, a la petita porra familiar consistent en encertar el resultat exacte del partit, ell sempre apostava dient que el Barça perdria perquè deia que així segur que guanyaríem :-DD

I recordem també en Pep Guardiola i el seu famós traje blau marí... He de confessar que, qual el veia amb aquell vestit posat, ja em donava bon rotllo ;-)

Així dons, diguem-li “petites manies”, o costums o com vulguem... fem el que fem, demà diumenge, a partir de les set de la tarda, tos concentrats enviant energia (tots units fem força) perquè aquest “TRANQUILS, QUE NO POT FALLAR RES” en ens diu en Mac, sigui ben bé així :-))

FORÇA BARÇA PER SEMPRE!!!

Assumpta ha dit...

Oooooh!!! Estava posant un comentari a cal Jordi de la Banyera (que té un post que parla de casaments) i he pensat que també quedaria bé copiar-lo aquí. TAL QUAL :-)))



Jejejeje jo que em vull tornar a casar!! (amb el mateix, eh?) :-DD

Oh!! M'encantaria!!... Encara em compraria un vestidet mono (jo que tinc els texans com una part inseparable de mi mateixa) però sí, un color crema, un pam per sota genoll... i unes floretes a les mans ;-))

I en Josep Lluís... bé, com ell sempre està guapo, que vagi com vulgui jajaja :-DD

I a la meva Parròquia (que avui hem estat assajant per les comunions... que els meus nens fan DEMÀ la Primera Comunió!!) doncs el passadís central fa com una rampa (és molt rara la meva parròquia... té nivells, com graons. La gent del darrera està més alta que la gent dels primers bancs... així, hi ha bona visió des de tot arreu) Doncs això... baixar per aquell passadís mentre sona la marxa nupcial... oooooohhh! :-DD

És que nosaltres ens varem casar a Barcelona (Barcelona, t'estimo!!) però ara m'agradaria casar-me a Reus... tinc aquest caprici ;-))

És que aquest mes de setembre ja farem 20 anys de casats, eh? (ostres, això sona una passada de temps!!)

Doncs al dia següent de casar-nos varem anar al camp del Barça!!! I contra qui jugàvem?? CONTRA EL VALLADOLID!! US HO PROMETO!!! :-DDD (podeu mirar arxius si no em creieu, però no us enganyo, no: era el 23 de setembre de 1990) És que no marxàvem de viatge de nuvis fins el dia 25... cap a París :-))

I va guanyar el Barçaaaaa!!! No em direu que això no és un bon presagi per demà!! :-DDD (va ser tan sols per 1-0, però la victòria va ser nostra)... I per què no hi vaig pensar que sinó em torno a posar el vestit de núvia i demano de sortir a la gespa a fer la "sacada" d'honor (es diu així?) :-))

JJMiracle ha dit...

Després del que diu l'Assumpta, ja no me'n queda cap dubte :-D

No, no faig servir talismans ni tinc res que em doni sort. La sort simplement arriba o no seguint el seu curs.

Elfreelang ha dit...

Jo sóc patidora de mena i ara recordo per exemple les lligues que el Madrid tenia coll avall i va perdre la darrera jornada amb el Tenerife i el Corunya...o per exemple que quina casualitat que el porter de l'Espanyol abans de jugar contra el Barça tenia també un partit de suspensió i al final va jugar .....si el Barça juga com sap crec que guanyarem però no es pot dir blat fins que estigui al sac i ben lligat....esperem que els talismans per si cas funcionin!

Elfreelang ha dit...

I que funcionin els bons presagis de l'Assumpta! ara que hi penso tinc una canellera vermella per si de cas demà me la poso!

McAbeu ha dit...

FERRAN: La moral a dalt de tot i ho celebrarem segur. :-)) (Veig que li vas agafant el truquillo a això d'arribar el primer) :-D

XEXU: Jo ja el porto a la butxaca des de bon matí. Espero que tu també, que no sigui dit que és per culpa nostra. :-)). Però estic segur que no caldrà, confio plenament en la capacitat dels jugadors.

AGNÈS S.: Per molts talismans que tinguin cap no es pot comparar a una de les nostres canelleres. Però de totes maneres, subscric completament la teva última frase. :-)

RITS: Jo no hi podré ser "en cos" al Camp Nou però si que hi seré "en esperit" escoltant al Puyal, i sens dubte que després si serà l'hora de celebrar-ho amb una Estrella ben fresqueta. :-DD

ASSUMPTA: És clar que si, el pessimisme culer és cosa del passat. Aquest equip es mereix tot l'optimisme possible i si a més tenim en marxa la teva canellera i el presagi positiu del dia del teu casament encara em reafirmo més en que no pot fallar res. :-))

P-CFACSBC2V: Sempre s'ha dit que "la sort te l'has de treballar", però jo tampoc tinc cap dubte que el Barça s'ho treballarà.

ELVIRA FR: Ens tenen moltes ganes (o algú s'esperava que deixessin jugar al Xavi?) però segueixo sent optimista i estic segur que AQUEST ANY TAMBÉ!!! :-))

Admin ha dit...

Els talismans són manies. De totes formes, sent del Barça no cal cap amulet ni res de l'estil.

McAbeu ha dit...

CORO: De fet penso igual que tu però, per si de cas, encara no em trec la canellera de la butxaca. :-)

Assumpta ha dit...

Aaaai!! ja falta menys d'hora i mitja :-))

És clar que tot això dels talismans no és cert, Coro!!... Però és divertit ;-))) (Veurem quina emisora portarà més sort al Barça avui jejeje

Assumpta ha dit...

Oeeeeeeeeeoeeeeeee oeeeeeeeeoeeeeeeee oeeeeeeeeeeee oeeeeeeeee :-DDD

CAMPIOOOOOOOOONS!!!!

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Jo encara diria més
CAMPIOOOOOOOOONS!!!!
Oeeeeeeeeeoeeeeeee oeeeeeeeeoeeeeeeee oeeeeeeeeeeee oeeeeeeeee :-DDD

sànset i utnoa ha dit...

Tots sabem que si tu dius que passarà "tal", passa "tal". La única cosa que has aconseguit amb el teu post és treure emoció al partit.

*Sànset*

McAbeu ha dit...

SÀNSET: Vols que ho fem encara més gros?.
Suposo que podem estar d'acord que el gol de Prieto en pròpia porta va ser un gol estil Ibra (es va trobar la pilota als peus i va marcar :-D) doncs acceptat això, ara ves a mirar el resultat i golejadors que vaig donar a la vostra Segona Porra. Fa una mica de por, no?.
Però t'haig de reconèixer que faig trampes, sempre aposto sobre segur. :-DDDD.

Assumpta ha dit...

I jo afegiria:

Oeeeeeeeeeoeeeeeee oeeeeeeeeoeeeeeeee oeeeeeeeeeeee oeeeeeeeee :-DDD

CAMPIOOOOOOOOONS!!!!

I...


O e e O a a, ser del Barça és, el millor que hi haaaa!!!:-DDD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Molt ben afegit, no podem estar més d'acord :-))))

sànset i utnoa ha dit...

Home, una mica de por sí que fa...

Per cert, i t'ho posaré fàcil, em pots dir el resultat del trio d'aquest divendres?

Curiositat, simplement.

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Jajajajaja :-DDD

Ens podries dir qui guanyarà el Mundial de Futbol

McAbeu ha dit...

SÀNSET: És veritat que m'ho fas fàcil i a més et conformes amb poca cosa :-DD però no et puc ajudar, la meva bola de vidre no funciona en cosa dels jocs d'atzar. "Otro gallo me cantaria", en aquest cas :-)))

ASSUMPTA: En canvi la teva consulta surt sola, encara que em pesi aquest Mundial el guanyarà "la Roja" (pensa que mig Barça hi jugarà). :-)

Assumpta ha dit...

Sí, ja sé que mig Barça hi jugarà, però, pensa que potser l'altre mig equip farà contrapès (Casillas i els altres) i igual la Roja cau a quarts (i ja estaria bé, home...) :-DDD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Tant de bo! :-)
Com és que som tan dolents?. Tant com ens estimen ells... ;-D

Assumpta ha dit...

Jajaja si, si que ens estimen molt, de fet estan angoixats permanentment pel bon estat de salut de Xavi i Iniesta... és que ens adoren :-DD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Així vols dir que si no van treure la targeta vermella a Xavi, es perquè patien per ell? :-DDD

Assumpta ha dit...

I tant!!! jajaja... tot és pel seu bé, l'han de protegir :-))

sànset i utnoa ha dit...

Au, ja m'has enviat el juny a pendre pel sac!

ha d'anar a guanyar la l'únic equip amb qui no vaig...


*Sànset*

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Això és la prova clara del Villarato. Sempre afavorint al Barça, en canvi al pobre Kameni el van obligar a jugar. Que fort! :-DDD

SÀNSET: No desesperis, home :-)). Potser l'ASSUMPTA té raó i els foten fora a quarts, pensa que la bola de vidre no funciona gaire bé quan es tracta d'equips estrangers. ;-D

Publica un comentari a l'entrada