GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 16 de gener del 2010

143è Joc Literari (gener – 2010)

Des del blog Tens un racó dalt del món ens repten cada dimecres a jugar amb la literatura.

Ha arribat el 143è Joc Literari, que torna a ser un joc creatiu. Aquesta vegada ens demana un petit text, entre 50 i 250 paraules, on apareguin les paraules jaqueta, petó i passejada acompanyades d'un dels adjectius que els blogaires vam escollir per aquestes mateixes paraules en un Petit Exercici Literari que el mateix Tibau ens va proposar.

És a dir, un Taller Literari per comprovar que intercanviant adjectius les mateixes paraules poden tenir significats diversos. Com una mateixa història explicada des d'un punt de vista diferent:

Ell va obrir l'armari per treure la jaqueta suau, li havia regalat Ella i era la més adient per anar a passejar a la vora del riu un dia com avui, la primavera s'acabava i ja feia prou calor per no anar gaire tapat. Tenia moltes ganes de trobar-se altra vegada amb Ella, farien una passejada llarga, parlant de tot i de res. Li agradaven aquestes estones que passaven junts i que sempre acabaven amb un petó agradable que només podia voler dir que tots dos tenien ganes de tornar-se a veure.

Ella va obrir l'armari per treure la jaqueta llarga, li havia regalat Ell i era la més adient per anar a passejar a la vora del riu un dia com avui, la primavera s'acabava però encara no feia prou calor per no anar gaire tapat. No tenia moltes ganes de trobar-se altra vegada amb Ell, per fer de nou una passejada agradable i prou, parlant de tot i de res. Al principi li agradaven aquestes estones que passaven junts però ara ja s'havien convertit en una rutina que tenia ganes d'acabar ràpid per fer-li un petó suau, esperant que un dia Ell s'adonés que Ella vol alguna cosa més.


9 comentaris:

JJMiracle ha dit...

Interessant, aquest intercanvi d'adjectius i punts de vista! :-)

Jesús M. Tibau ha dit...

Molt bé, gràcies per participar de nou. Aquesta tarda faré un post on aniré incloent enllaços a tots els textos.

Anònim ha dit...

Sóc força nou en el tema dels jocs literaris i realment són força amens i divertits. Avui provaré de fer-ne un!

Assumpta ha dit...

M'encanta!! :-)

Donat que tot venia d'una mena d'exercici de taller literari, tu has fet el que podria ser la continuació del mateix escrivint dos paràgrafs molt semblants però de sentit totalment contrari!! :-)

Elfreelang ha dit...

genial! bon relat dual!

BACCD ha dit...

Molt ben trobat aquest paral·lelisme dels punts de vista!

La Meva Perdició ha dit...

Ja, ja, ell és molt romàntic, però sembla que ella necessita quelcom més :)

McAbeu ha dit...

Gràcies a tots!
Me n'alegro que us hagi agradat aquest relat en stereo i sistema dual (ELVIRA dixit :-DD)

Josep M. Sansalvador ha dit...

Dos punts de vista no pas exactes.
Espero que la història acabi bé !

Publica un comentari a l'entrada