GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

diumenge, 23 d’agost del 2009

Escriptors (o no) als carrers (suplement gratuït)


Durant els diumenges d'agost us he anat oferint uns fascicles col·lecionables on us presentava les plaques dels carrers de Vila-seca (Tarragonès) amb nom d'escriptor.

Seguint una idea del blog TENS UN RACÓ DALT DEL MÓN vaig trobar gairebé una vintena de carrers dedicats a la literatura que heu vist en tres entregues que es van acabar diumenge passat i que, per si us n'heu perdut algun fascicle, també us enllaço AQUÍ, AQUÍ i AQUÍ.

I com regal per haver completat la col·lecció, avui us ofereixo (sense cap cost afegit) un suplement amb quatre carrers més que em vaig deixar en la primera tria (i encara no entenc com va ser possible).

Com veieu a la fotografia que encapçala aquest post, els carrers són:

Carrer DE LA RIERA dedicat (o no) a l'escriptora mallorquina Carme RIERA reconeguda, entre d'altres, amb premis com el Sant Jordi (2003) o el Nacional de Literatura (2001).

Carrer MAJOR dedicat (o no) a l'escriptor canadenc Kevin MAJOR autor de, per exemple, “Estimat Bruce Springsteen” i que ha de ser un escriptor molt bo, la prova és que té un carrer dedicat (o no) a TOTS els pobles de Catalunya.

Carrer DE LA FONT dedicat (o no) a l'escriptora Fina FONT Ruana, autora de literatura infantil, nascuda a la Fatarella.

Carrer TARRAGOna dedicat (o no) a l'escriptor nascut a Cornudella de Montsant i autor de Tens un racó dalt del món, Postres de músic, El vertigen del trapezista i A la barana dels teus dits, l'amic Jesús M. Tibau i TARRAGÓ.

I... se non è vero è ben trovato
O no? ;-)

8 comentaris:

JJMiracle ha dit...

Ves, qui ens havia de dir que el Kevin Major fos tan nostrat! :-D

Mireia ha dit...

També hi ha l'escriptora Sílvia Tarragó

McAbeu ha dit...

P-CFACSBC2V: Si noi, qui ens ho havia de dir. Ves a saber on ens portarà això de la globalització :-DD

MIREIA: Ho sé i ja tinc el seu blog a la Meva Blogosfera però he volgut fer una picada d'ull a en Jesús M. Tibau que és qui va tenir la idea d'això dels carrers. ;-)

Sílvia Tarragó Castrillón ha dit...

Quina sorpresa Mireia! M'afalaga molt compartir cognom amb en Jesús M. Tibau. Admiro la seva originalitat i enginy, bonissím això dels carrers!!!!

Sílvia Tarragó Castrillón ha dit...

McAbeu, doncs jo acabo de descobrir el teu blog gràcies a la Mireia, tot i que crec que hem coincidit en algun dels blogs que segueixo. Ara ja estàs fitxat.

Assumpta ha dit...

Maaaaaaaaac, quan jo sigui escriptora famosa... què faras tràmits perquè a Vilaseca hi hagi un carrer amb el meu nom? :-)))

McAbeu ha dit...

SÍLVIA: Benvinguda per aquí i torna quan vulguis :-)

ASSUMPTA: Pots donar-ho per segur! :-D

Cèlia ha dit...

Ben trovato, sí senyor!

Publica un comentari a l'entrada