GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 6 de gener del 2009

Blocaire Invisible 08 / El regal de MON


M'ha agradat tant el regal que l'amic MON m'ha fet amb motiu del Blocaire Invisible que el vull compartir amb tots vosaltres. Es tracta d'un video fet especialment per aquest modest blog d'enigmes que ja m'he baixat i he penjat a YouTube per poder-lo enllaçar aquí de manera permanent, però també vull que veieu el post amb la dedicatòria que m'ha deixat al seu blog. Aquí el teniu:

Aquest es el meu petit i a la vegada modest regal a "Mc Abeu" dins la tercera edició del "Blogaire Invisible. “Mc Abeu” te un blog que porta per nom Xarel_10 on ens proposa tot un seguit d’enigmes força interessants i ens deixa oberta la seva porta perquè tots nosaltres cerquem les solucions a tots aquests d’interrogants.......... Interrogants?
Ara nomes em resta esperar que t’agradi aquesta vídeo- creació. Salutacions i bon any



2 comentaris:

Mon ha dit...

Ha estat un plaer fer aquest video per a tu. no ho he dit però la musica es meva ( modestillo que es un) Una pregunta tu ets de Vilaseca?

macabeu ha dit...

Mon, que la música també sigui teva fa que encara m'agradi més i és difícil perquè ja m'agradava moltissim, i que t'ho hagi d'agrair encara molt més. Has tingut una feinada de por per fer-me un regal PERFECTE i això que ni ens coneixiem ni ens haviem llegit mai...
Et felicito i et torno a donar les gràcies de tot cor.
PS. Contestant la teva pregunta et diré que sí, la seu central de XAREL_10 està situada en aquest bonic poble del Camp de Tarragona.

Publica un comentari a l'entrada